Lukaso Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Delikatnym, delikatnym apc Czyli jakieś 1:30-40 bym zrobił i tym przetarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 3 godziny temu, kerad napisał: Czym najlepiej czyścić wyświetlacze (ekrany dotykowe i ekrany na ktorych wyświetana jest prędkość itd) żeby nie uszkodzić powłoki antyrefleksyjnej? Czy płyn do szyb wurth nie narobi szkód? Córce się ostro kichneło i wyświetlacz jest w kropki (citroen c4 picasso)? Soft Wash Mist 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 5 godzin temu, kerad napisał: Czym najlepiej czyścić wyświetlacze (ekrany dotykowe i ekrany na ktorych wyświetana jest prędkość itd) żeby nie uszkodzić powłoki antyrefleksyjnej? Czy płyn do szyb wurth nie narobi szkód? Córce się ostro kichneło i wyświetlacz jest w kropki (citroen c4 picasso)? Możesz jeszcze spróbować Tevo Uniclean. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 https://www.komputronik.pl/product/637411/ledvance-naswietlacz-roboczy-1x20w-840-tripod.html Ktoś coś? Budżet +/- 150-200zł max, do doświetlenia auta przy pracy. (garaż 5.2 x 3.3) także mało miejsca i must have to małe wymiary, może być niewielki statyw, ew. montaż do statywu foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q4Z Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 https://www.komputronik.pl/product/637411/ledvance-naswietlacz-roboczy-1x20w-840-tripod.html Ktoś coś? Budżet +/- 150-200zł max, do doświetlenia auta przy pracy. (garaż 5.2 x 3.3) także mało miejsca i must have to małe wymiary, może być niewielki statyw, ew. montaż do statywu foto. Ostatnio zakupiłem takiego i wykonanie jak najbardziej spoko. Niestety tylko na sucho go włączałem, nie mam porównania do innych. Jak dla mnie za taką cenę jest serio spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 @Michał82 one się nie nadają nawet do sprawdzenia stanu oleju na bagnecie... @MMCzysci bierz Kirklandy albo te najtańsze fibry z SCS sygnowane ich brandem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 W dniu 27.05.2020 o 19:14, sixer napisał: Kupować fibre czy może zmienić paste? Dokupić Car Pro ClearCut, gąbka wystarczy, nie trzeba fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Czym najlepiej czyścić wyświetlacze (ekrany dotykowe i ekrany na ktorych wyświetana jest prędkość itd) żeby nie uszkodzić powłoki antyrefleksyjnej? Czy płyn do szyb wurth nie narobi szkód?Córce się ostro kichneło i wyświetlacz jest w kropki (citroen c4 picasso)? Chemotion Black Piano QD do tego sprawdza się idealnieWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @KUBA46 mam inne zdanie. Używam ich jednorazowo do np wypłukiwania apc, końcówek wydechu czy nawet wnęk. Do oleju również. Tak samo jak do rozprowadzenia dressingu do opon zmywaków kuchennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @Michał82 to ja jednak wole dołożyć i je prać. Tym sposobem mamy fibre o normalnych wymiarach i taką która przyzwoicie chłonie. Z takich wielo zadaniówek mam jeszcze waxpro nolimit one wychodzą jakoś 7-8zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 13 godzin temu, FilipO napisał: https://www.komputronik.pl/product/637411/ledvance-naswietlacz-roboczy-1x20w-840-tripod.html Ktoś coś? Budżet +/- 150-200zł max, do doświetlenia auta przy pracy. (garaż 5.2 x 3.3) także mało miejsca i must have to małe wymiary, może być niewielki statyw, ew. montaż do statywu foto. Niedawno taką kupiłem. Bardzo spoko lampa i dla mnie dobra barwa światła - naturalna. Planuję kupić jeszcze drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 23 minuty temu, Qukie napisał: Niedawno taką kupiłem. Bardzo spoko lampa i dla mnie dobra barwa światła - naturalna. Planuję kupić jeszcze drugą. ja się właśnie nad nią zastanawiam, ewentualnie 1x 20w / 1x 50w i 2 sztuki bez statywu. Daje radę jako doświetlenie miejsca pracy czy też może służyć jako inspekcyjna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @sixer ja na swoim volvo s60 uzywałem do onestepa koch f6 i zolty pad sonax czyli praktycznie to samo co nat, i efekt bardzo spoko jak na one stepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 2 godziny temu, FilipO napisał: ja się właśnie nad nią zastanawiam, ewentualnie 1x 20w / 1x 50w i 2 sztuki bez statywu. Daje radę jako doświetlenie miejsca pracy czy też może służyć jako inspekcyjna ? Nie wiem jakie masz porównanie. Dla mnie przy białych autach sprawdziła się dobrze zarówno jako doświetlenie jak i inspekcja po korekcie, ale działałem w słabo oświetlonym garażu. Dodatkowo miałem latarki inspekcyjne z Ali, ale przez ich zimną barwę nie współpracowały dobrze z białym lakierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Ile waży nowy @ADBL tire dressing? Kupiłem i wydaje się jakoś mało 443g z butelką Poziom do kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Godzinę temu, Qukie napisał: Nie wiem jakie masz porównanie. Dla mnie przy białych autach sprawdziła się dobrze zarówno jako doświetlenie jak i inspekcja po korekcie, ale działałem w słabo oświetlonym garażu. Dodatkowo miałem latarki inspekcyjne z Ali, ale przez ich zimną barwę nie współpracowały dobrze z białym lakierem. No właśnie mam ten zamiennik Lare z ali i 2x convoy s2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Szybkie pytanie techniczne - stosowanie kocha eulex do pozbyciu się kleju z ciężarków na felgach. Czy aplikacja eulexa na klej i papierowy ręcznik na to dobra opcja? pamiętam, że któryś z ziomków na forum tak robił ale nie pamiętam kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @ghost 1L około 900g u mnie waży w starym opakowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @damiano2007 robiłem tak ale akurat nie z Eulexem. Chyba @AreK w którejś relacji tak używał eulex'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Hej, Czy zdążyło się Wam że po umyciu szamponem FX protect nano zostały ślady jak po nie dotartym qd? Bo właśnie wymylem i mam takie ślady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @Pioter83 a to nie slady po wodzie ktora zostala po osuszaniu recznikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Ktoś gdzieś widział CP InnerScrub, u@MrCleaner nic jak i u @ANB Karol W przyszły week mam sporo skóry do czyszczenia a mam tylko jednego Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 26 minut temu, lazzur napisał: @Pioter83 a to nie slady po wodzie ktora zostala po osuszaniu recznikiem? Nie , bo to takie tłuste. Może za dużo dałem, 12 ml na 10 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 52 minuty temu, #kris napisał: Ktoś gdzieś widział CP InnerScrub, u@MrCleaner nic jak i u @ANB Karol W przyszły week mam sporo skóry do czyszczenia a mam tylko jednego Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka https://allegro.pl/uzytkownik/detailit_pl/sklep Tu zadzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretor Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 godzinę temu, #kris napisał: Ktoś gdzieś widział CP InnerScrub, u@MrCleaner nic jak i u @ANB Karol W przyszły week mam sporo skóry do czyszczenia a mam tylko jednego Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Sprawdz w detailing house, ostatnio bralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi