Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Listopada 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 3 godziny temu, Streat napisał: uuu cos wiecej o tej "premii" Coś żeby można było od razu działać 1
vlodek2532 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 6 godzin temu, Good Stuff napisał: Coś żeby można było od razu działać Dodatkową butelka z atomizerem?
PPatryk Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 14 godzin temu, Good Stuff napisał: Coś żeby można było od razu działać Pralka
Bac Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Posiadam środek do prania fibr od Good Stuff'a. Czy mogę nim prać fibry i ręczniki ręcznie czy lepiej w pralce? Jak ręcznie to normalnie rozrobic go z wodą i później plukajac już samą wodą czy jak?
MMCzysci Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jestem po pierwszym praniu w Jeleniu. Chyba dałem go trochę za mało, bo fibry nie doprały się idealnie, natomiast na pewno nigdy nie były bardziej miękkie. Obiecująco.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
smerf91 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 28 minut temu, MMCzysci napisał: Jestem po pierwszym praniu w Jeleniu. Chyba dałem go trochę za mało, bo fibry nie doprały się idealnie, natomiast na pewno nigdy nie były bardziej miękkie. Obiecująco. Ja zawsze mieszam jelenia z płynem od SG i wychodzi elegancko (oczywiście do płukania ocet). Teraz wpadł płyn od carpro ale jeszcze nie miałem okazji nim prać.
zwirek03 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, smerf91 napisał: Ja zawsze mieszam jelenia z płynem od SG i wychodzi elegancko (oczywiście do płukania ocet). Teraz wpadł płyn od carpro ale jeszcze nie miałem okazji nim prać. Jakie proporcje jelenia do SG ?
smerf91 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 50 minut temu, zwirek03 napisał: Jakie proporcje jelenia do SG ? Zakrętka Jelenia + 30ml SG 1
Skav Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Takie szybkie pytanko ekonomiczne: który z tych 3 produktów wychodzi najlepiej pod wzgledem ilość prań/cena? -Biały jelen (~15zl) -GS Microfiber Wash (~7zl wiecej) -SG Enzyme Microfiber (~11zl wiecej) Jelen 1l a pozostałe dwa 500ml, czysto teoretycznie jelenia jest najwiecej i jest najtanszy, wiec powinien wypaść najlepiej, ale jak jest naprawde? Nie mam pojecia v: Z tego co widzialem GS czasami ma problem z domyciem i lubi wypaść słabiej od jelenia, nie wiem jak to wygalda z sg (nie robilem jakiegos glebokiego researchu)
Marcin1992 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Skav od dawna używam jelenia i jest bardzo dobry, do płakania używam płynu Bambi do płukania ubranek dziecięcych.
Notcon Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 Ja biały jeleń i ocet do płukania. Nigdy nie miałem problemów więc i nie szukałem też czegoś innego. Fibry za to zwykle wyczesuję jak wyschną. Są puszyste i jak nowe. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
maciek-drummer Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 W dniu 27.05.2021 o 18:11, Notcon napisał: Fibry za to zwykle wyczesuję jak wyschną. Są puszyste i jak nowe. Czy to wyczesujesz? Włochatą szczotką?
Notcon Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2021 @maciek-drummer taka szczotką jak a zdjęciu Docelowo kupiona dla córki, bo nie szarpie włosów:) Teraz ma drugą. Szczotka delikatna, nie niszczy struktury mikrofibry, ale jak ma coś zebrać to zbierze. Ta na zdjęciu kupiona bardzo dawno temu na Ali. W Lidlu też kupiłem kiedyś podobną, nawet fajniejszą bo większą trochę. 1
Lukaso Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Ostatnio wszedł patent z praniem w 90°C i że niby taka rewelacja. Pierzecie tak za każdym razem czy tylko co jakiś czas? I wszystkie mikrofibry fajnie się piorą w tej temperaturze czy raczej tylko ręczniki z racji poprawy chłonności?
analyzator Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 @smerf91 i jak carpro? Kusi zdradzic SG który jest bardzo dobry.
smerf91 Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 40 minut temu, analyzator napisał: jak carpro? Kusi zdradzic SG który jest bardzo dobry. Nie zauważyłem jakiejś spektakularnej różnicy między SG, a Carpro . Oba dopierają elegancko następnym razem wybiorę to co będzie tańsze
V1RU$ Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Jak gdzieś traficie bierzcie nolle microfiber wash plus new formula. Puki co najlepszy jaki miałem. Tylko nigdzie nie mogę go teraz dostać. 2
Moderator Domel Opublikowano 11 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 W dniu 9.07.2021 o 17:24, Lukaso napisał: Ostatnio wszedł patent z praniem w 90°C i że niby taka rewelacja. Pierzecie tak za każdym razem czy tylko co jakiś czas? I wszystkie mikrofibry fajnie się piorą w tej temperaturze czy raczej tylko ręczniki z racji poprawy chłonności? Nie tylko ręczniki typu TwistedPile kiedy robią się zbyt szorstkie i mniej chłonne. 1
Gość Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 Szukałem płynu do prania Biały Jeleń ale nie było, więc kupiłem mydło, myślicie że się nada do prania czy nie warto ryzykować i szukać dalej?
Moderator Streat Opublikowano 13 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @SoldierPL mydło to mydło tym sie nie wypierze Na upartego mozesz wyprać w normalnym płynie/proszku i do płukania dodaj octu powinno byc dobrze
arlid Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Może durne pytanie, ale jak prawidłowo prac w tym płynie do prania. Normalnie używam kapsułek no to siust na spód pod pranie i ogień. A te żele i płyny? Jest jakiś ki ej, kulka, która się wsadza do bębna oo nalaniu tam płynu? Jest dość rzadki, więc w szufladkę to od razu i tak spłynie. Nada się program "dla dzieci"? Żeby tego nie czochralo 5h Próbował ktoś prać ręcznie w białym jeleniu?
Syrio Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @arlid ja piorę tylko ręcznie. Wolę tak, bo dzielę szmatki na 2. Te bardziej brudne, czochram rękami, trę gdzie brudne, masa syfu więc nie chcę utytłać tych czystszych. Te czyste wrzucam do wody z płynem, delikatnie nimi zamieszam, moczą się, potem znowu nimi poruszam i tyle. Płukanie - dodaję do ostatniej wody troszkę octu.
RoBerTo91 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 W dniu 13.07.2021 o 18:59, SoldierPL napisał: Szukałem płynu do prania Biały Jeleń ale nie było, więc kupiłem mydło, myślicie że się nada do prania czy nie warto ryzykować i szukać dalej? Biały jeleń jest w drogerii Natura.
Gość Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @RoBerTo91 U mnie jest tylko Hebe i Rossmann, będę szukał ale przetestuje pranie z tym mydłem, poeksperymentujemy troszkę Edit: Nie doprało
Rekomendowane odpowiedzi