MMCzysci Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Nadaje się do regularnego stosowania, czy faktycznie może być zbyt agresywny?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Nie umyjesz tak auta, tylko spłuczesz z grubszego brudu. Ale wspomniany wyżej CT CF będzie ok. Bilt Hamber z PA jest bardzo mało ekonomiczny. Jeśli bierzesz pod uwagę oprysk, to oczywiście BH AF też polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Cena nie gra za bardzo roli. Pytanie odnosnie pianownicy PA. Jest pokretlo do regulacji. + i - To jest ile ma brac srodka, czy ile wody ma dawac? WIem ze glupie pytanie, ale u mnie nie ma roznicy od nowosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Jest sobie mocno zasyfiona kabina prysznicowa. Jaki kwas? A może APC kwaśne od Aqua? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 @Strus Smiało Aqua APC Sour 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 1 minutę temu, Strus napisał: Jest sobie mocno zasyfiona kabina prysznicowa. Jaki kwas? A może APC kwaśne od Aqua? AQUA A do regularnego uzywam raz w tygodniu EcoShine kwas - bo z tych wszystkich kwasów ma fajny zapaszek i świetnie działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 @Domel ten EcoShine to Alu Special czy cor innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 @Strus Ecoshine Sanit Shine lub Max , ten drugi to koncentrat. Odpowiednikiem gotowego produktu jest stężenie 1:20. Pytałem producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 45 minut temu, Strus napisał: @Domel ten EcoShine to Alu Special czy cor innego? 10482239231 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał98 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W jakich temperaturach mogę nakladac glaco roll on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 @Michał98 minimum 10c - tak mi powiedzieli rok temu, jak ultra glaco kłaść chciałem na mrozie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W dniu 13.01.2022 o 18:02, Saczi napisał: Jaka jest różnica między starą i nową wersją Spray Waksa od Chemotion? Oddawać starszą wersję? Ja bym oddał - nowa wersja weszła na rynek dokładnie rok temu końcem stycznia. Pierwsza była puszczona w małej partii i nie miała dobrych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 @Grzechu23 też ta zrobiłem, ale widzę, że stara wersja ma problemy z upłynnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 7 godzin temu, AudiBlask napisał: @Strus Ecoshine Sanit Shine lub Max , ten drugi to koncentrat. Odpowiednikiem gotowego produktu jest stężenie 1:20. Pytałem producenta Czy ten środek poradzi sobie również z osadem kamiennym na szybach w aucie? Głównie na czołowej, czy lepiej atakować aqua apc sour? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 @banano7 nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 11 godzin temu, banano7 napisał: Czy ten środek poradzi sobie również z osadem kamiennym na szybach w aucie? Głównie na czołowej, czy lepiej atakować aqua apc sour? Z kwasami na czołowej szybie to ostrożnie. Jeśli masz szybę wytartą od wycieraczek, to kwas potrafi zrobić ją mleczną w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Więc czym zaatakować szybę by zebrać bezpiecznie kamień z niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Więc czym zaatakować szybę by zebrać bezpiecznie kamień z niej? Wszelkiego rodzaju produkty typu Glass Polish: Glass Compound Z, Kirobin Gold, CP Ceriglass, Autoglym GP. Sporo tego.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 @banano7 ceriglass i klocek filcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 W czym pierzecie mikrofibry zwykle waflowe i inne tego typu ściereczki po wo kiwaniu czy myciu szyb? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 @Pikoko od białego jelenia i octu po dedykowane produkty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zwykle plukalem w płynie do płukania tkanin i dobrze w wodzie czystej. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 @Pikoko Unikaj jak ognia płynu do płukania i wszelkich zmiękczaczy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zwykle plukalem w płynie do płukania tkanin i dobrze w wodzie czystej. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka(ノ`Д´)ノ彡┻━┻Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 SG Ceramic Foam - ktoś może używał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi