Kuba95 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @paki112 mam baniaki d-toxa i CO, nakrętki są różnej wielkości. SG ma swoje kraniki, ale cenowo potrafi zaskoczyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @paki112 a co masz w baniaku SG? szampon ma średnicę korka jak piany CT, AB Magi ale już np. D-Tox ma mniejszą. btw: nie pchaj się w zakup "pompki" SG do baniaka - potrafi długo z niej kapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 15 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @paki112 tak jak @CarlosBlack napisał w SG zalezy co masz, bo szampony maja inne korki ktore pasuja pod kraniki a dtox czy inne maja znowu inny korek i tak trzeba celować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @Streat @CarlosBlack @Kuba95 szukam do D-toxa, nie chciałem kupować kranika od SG, bo liczę na to, że znajdę taniej niż 3 dyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @paki112 ja niestety nie mam kranika do d-toxa. Szukałem, aż wkoncu się wk*rwilem i jest bez Pytanie do osób używających szamponu soft99 jako tradycyjnego szamponu tj wlewanego do wiadra. Ile ml dajecie na np 10l wody? Gdzieś na forum czytałem informacje, ale cholera nie zapisałem. Napisałem do soft99 i twierdzą, że 1/10. Przecież to cholernie nieekonomiczne Soft zdarzył się poprawić. Stężenie 1:100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Czy IPA z zawartością alkoholu 100% jest bezpieczna dla lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @Kuba95 - jeśli chodzi Ci o Neutral Shampoo Creamy Type, to wskazania jego rozcieńczenia do używania w wiadrze są różne z różnych źródeł. SCS (i większość sprzedawców, w tym nawet sprzedawcy z Japonii) zaleca 1:50, MX Nowicki - 1:160, jeden ze sklepów z UK poleca nawet 1:800... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Jaki cleaner polecacie do szyby ? Chciałem kupić Nielsen Glass ale nie jest już do kupienia u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @Eidos71 nie dopisałem. Chodzi mi o smooth egg shampoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ktoś coś poleci do silikonu w łazience do pleśni??Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Wyciac o nalozyc nowy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Koledzy, auto nie garazowane stoi pod chmurką, nie ma lekko. Potrzebuje jakiś kwaśny szampon do co tygodniowego mycia albo i co 2 tyg... Myslalem o clean tech zielonym, polecicie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 16 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 @pablo15005 a czemu chcesz myc co tydzien kwasnym szamponem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4dminwhyyyyy Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dzisiaj przyszła mi paczka z cleanerem od soft99. Czy ilość widoczna na zdjęciu jest OK dla nowego produktu? To opakowanie można "otworzyć" bez niszczenia blistra, a naklejka polskiego dystrybutora wydaje się być odklejana w miejscu zabezpieczenia blistra Dodam tylko, że zakupione u partnera forum gdzie parę zamówień już robiłem i wszystko do tej pory było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy69 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Używał ktoś Tac system mystic bubble? Szamponik wart zakupu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltage Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 5 hours ago, 4dminwhyyyyy said: Dzisiaj przyszła mi paczka z cleanerem od soft99. Czy ilość widoczna na zdjęciu jest OK dla nowego produktu? To opakowanie można "otworzyć" bez niszczenia blistra, a naklejka polskiego dystrybutora wydaje się być odklejana w miejscu zabezpieczenia blistra Dodam tylko, że zakupione u partnera forum gdzie parę zamówień już robiłem i wszystko do tej pory było ok. Może spróbuj zwazyc to, co dostałeś do wagi deklarowanej przez producenta na opakowaniu i będziesz miał odpowiedź czy jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Koledzy dziś stanę się właścicielem auta ze skórą+alcantara - tak na szybko chciałbym to sobie wyczyścić zanim nie kupię czegoś docelowego po lekturze odpowiedniego działu - czy skórę mogę doczyścić słabszym stężeniem APC np 1:20 czy można mocniejsze? Mam APC od SG i CleanTech. Skóra niby jest czysta na pierwszy rzut oka. Tak na szybko zamierzam natrzeć ją K2 Letan - później coś lepszego kupię(po lekturze) Co do alcantary, to zamierzam przetrzeć delikatnie ADBL Bonnet. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 39 minutes ago, krzygaj said: Koledzy dziś stanę się właścicielem auta ze skórą+alcantara - tak na szybko chciałbym to sobie wyczyścić zanim nie kupię czegoś docelowego po lekturze odpowiedniego działu - czy skórę mogę doczyścić słabszym stężeniem APC np 1:20 czy można mocniejsze? Mam APC od SG i CleanTech. Skóra niby jest czysta na pierwszy rzut oka. Tak na szybko zamierzam natrzeć ją K2 Letan - później coś lepszego kupię(po lekturze) Co do alcantary, to zamierzam przetrzeć delikatnie ADBL Bonnet. Dzięki za info Ja bym do skóry nie podchodził APC, ale może niech bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą. Zerknij może na coś dedykowanego z oferty Colourlook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Po lekturze zdecydowałem się na K2 Auron do skóry, do alcantary zestaw od Colorlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Z APC daj sobie spokój, nie wiadomo w jakimś stopniu nadgryzie wykończenie. Mi 1:10 zwykle od ADBL porobiło białe kropki na skórze jak prysnęło przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Cutmax + biały NAT + DA 15mm = polerowanie szyby. Bardziej oczyści czy coś usunie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, kamil598 napisał: Cutmax + biały NAT + DA 15mm = polerowanie szyby. Bardziej oczyści czy coś usunie? Oczyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @kamil598 DA do polerowania szyb "średnio" się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @david2888 @CarlosBlack a ta sama kombinacja tylko że z rotacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 6 minut temu, kamil598 napisał: a ta sama kombinacja tylko że z rotacją? Jeśli chcesz "ruszyć" zarysowanie, to tylko tlenek ceru i rotacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi