Balzac Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Czym najlepiej wyczyścić nadkola ( te materiałowe) chodzi mi o chemię i szczotkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 @Śmigol nawet jeszcze mniejszego jeżeli auto nie jest szczurem spokojnie. Wymywasz zwykłą ciepłą wodą sama przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Czym najlepiej wyczyścić nadkola ( te materiałowe) chodzi mi o chemię i szczotkę ?APC, ja czyszczę pędzelkiem i szczotką mothersa do opon albo ez detail do felg, w zależności od tego, ile mam miejsca. Domywają się ładnie, problem jest tylko z wbitymi "fafroclami", typu trawa, jakieś igły z drzew. To chyba trzeba byłoby wyszczotkować później na sucho. Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 @Balzac ja czyszczę szczotką od EZ Detail i jak wyżej wspomniał @MMCzysci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Czy shiny garage scan zmieniło barwę na przezroczysta i zapach na bardziej ipowy? Miałem wcześniej i był niebieski i zapach taki mydlany był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Dzisiaj chciałem wyczyścić podsufitkę w moim stilo. Zakupiłem adbl bonnet i po aplikacji na mikrofibrę zacząłem delikatnie szorować. Niestety podczas zabiegu z podsufitki zaczęło się sypać coś w rodzaju gąbki ? No i przerwałem bonetowanie. Ten brud który chcę usunąć to ślady po kartonie z półautomatu spawalniczego, który musiałem przewieźć w aucie. Czy uważacie, że da się to jakoś wyczyścić ? (Np pędzelek+apc) Czy raczej już po zawodach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 @Śmigol Skoro kruszy się gąbka to już chyba po zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Panowie, kiedyś robiliście zamówienie na jakąś duża pastę do szkła polllux glass. Byłby ktoś chętny? Dużo tego schodzi? Bo nie wiem czy kupić małe opakowanie 50/75g czy myśleć coś o grupowym zamówieniu dużej puchy.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Wygrzebałem takie perełki zamknięte , pełne . Przechowywane w temp pokojowej . Wstrząśnięte i po odkręceniu wszystko wygląda ok tylko ta data...... . Sprawdzać czy wyrzucić?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 na chemii zazwyczaj podawana jest data produkcji a terminu przydatności trzeba szukać w opisie. może jak w niektórych Turtle "produkt nie ulega przeterminowaniu" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ktoś używa może na codzień BIGBOI WASHR FLO? Jakies opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Potrzebny jakiś qdek do bieżącego czyszczenia foteli skórzanych. Tak żeby przetrzeć usunąć lekki brud i żeby trochę zapezpieczyć powierzchnię. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Marca 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 28 minut temu, t.sienkiewicz91 napisał(a): Potrzebny jakiś qdek do bieżącego czyszczenia foteli skórzanych. Tak żeby przetrzeć usunąć lekki brud i żeby trochę zapezpieczyć powierzchnię. Co polecacie? Na razie jedyny produkt który robi to tak jak być powinno to Griots Garage Leather Spray .... tylko na razie nie dostępny i przy aktualnym zamieszaniu ciężko mi określić kiedy będzie , w najgorszym wypadku na wakacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 @CAR CRAZY o Panie! Trudno, będę czekać. A ta nowość od ADBL Leather QD to coś warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 @CAR CRAZY masz może jakieś doświadczenia z ARTDESHINE BIO NANO PRO v2? Gdzieś widziałem że lepszy od golda czy tam premiera... I cenowo różnica duża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 @t.sienkiewicz91 a próbowałeś budżetowo Tenzi skóra pielęgnacja? Na scrub padzie byłem bardzo zadowolony z efektu:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Marca 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 4 godziny temu, pablo15005 napisał(a): @CAR CRAZY masz może jakieś doświadczenia z ARTDESHINE BIO NANO PRO v2? Gdzieś widziałem że lepszy od golda czy tam premiera... I cenowo różnica duża... Produkty ADS mamy przetestowane mocno , Bio Nano pisałem juz sporo: - na pewno mocno lubi sie z wodą, więc jak aplikacja nie na mokry lakier to ewentualnie wilgotna fibrą i przetarcie druga suchą. (przy jasnych kolorach mozna oczywiście totalnie na sucho, przy ciemnych jak chcemy na sucho to fajnie jak jest wyższa temp) - mocne hydro - mocna sliskość - fajne szkło, nie przyciemnia nic ale szkli bardzo mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 @CAR CRAZY spróbujemy, akurat ciemne auta mamy w domu niech wyglądają osobiście wolę szklo niż przyciemnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 https://herrenfahrt.com/collections/cockpitpflege/products/kunststoffpflege czy ktoś tego używał? warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Sprawdzona szczotka do usuwania sierści to? Ręczna, nie do odkurzacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 https://shiningcar.pl/szczotki-pedzelki-do-czyszczenia-2/lilly-brush-pet-hair-tool-kit-pro-zestaw-do-usuwania-siersci-zwierzat-z-foteli-i-siedzen?gclid=CjwKCAjwoIqhBhAGEiwArXT7K4VpPsWuY4c_LAW43Xbv8WQcfeZrY5eoXdQ1vi09MhZugryMohiFvxoCTEAQAvD_BwEWyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 @MMCzysci Powinienem chyba kryterium cenowe dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 5 minut temu, Strus napisał(a): @MMCzysci Powinienem chyba kryterium cenowe dodać Zawsze można z Ali zamówić, działają tak samo. Polecam jeszcze szczotkę Purple Rhino, dostępna za kilkanaście pln na znanym portalu aukcyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 11 minut temu, JJZS.KAM napisał(a): szczotkę Purple Rhino Wygląda ok. A potrzebuje coś do auta i do czapraków córki bo mam pół samochodu w końskiej sierści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Booski Mini Pet Hair Detailer, alternatywa do Lilly Brush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi