powerf Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @analyzator Ja podobne zastosowanie i efekty mam przy użyciu ech2o:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @powerf Jakiego stężenia używasz? 1:15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 9 hours ago, penkus5 said: @Skav Na plastiki tanio i dobrze to Owatrol polytrol. Koło roku masz z bani po aplikacji. A masz może jakieś porównanie jak to wypada do perla pod wzgledem wykończenia? Bo tamte plastiki po aplikacji perla bardzo mi siadły, ale wątpie ze gdzies znajde porownanie tych 2 produktow ze soba v: i no kwestia tego że każdy plastik pewnie to inaczej przyjmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @Skav W sumie to mam oba produkty, ale nie mam na czym Ci ich na szybko przedstawić. W swoim aucie nie mam plastików, no poza ramieniem tylnej wycieraczki Kupiłem je z myślą o Ojcu, ale tam jestem raz w roku w wakacje. Perl szybko znika, a Owatrol siedzi długo, bardzo mocno przyciemnia i nadaje trochę połysku. Na ten moment mogę jedynie pokazać to: Przed Po Przed Po Nie komentuj stanu zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 O, wyglada to obiecujaco szczerzę mówiąc- chyba przy eksperymentuje, bo kolejna opcja to malowanie struktura, a na to nie bede mial zbytnio czasu chyba v: 1 hour ago, penkus5 said: Nie komentuj stanu zderzaka Ten zderzak jeszcze wyglada git, juz widzialem przypadki gdzie ktos zderzak szpachlowal, ale nie wyrownywal tylko zarzucil lakier xD a pozniej masz wielkiego kloca z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @penkus5 1:40 około, do tego czasem jeszcze dodaje trochę bsd, czyści szyby, płytę indukcyjna, meble, generalnie wszystko:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Skav malowałem strukturą rok temu listwy i nie polecam. Produkt z puszki = słaba atomizacja i wyszło szorstko. Teraz mam problem z myciem bo brud sie mega łapie tego. Bede miał czas to delikatnie bede chcial to szlifowac żeby troche poprawić sytuacje. Wizualnie wyszło bez zastrzeżeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Skav kupowałem ostatnio w Flexi Shield Poland, co prawda nie mieli formatek na lampy do mojego modelu, ale na słupki black piano już tak. Bardzo szybka dostawa i nawet kartę gwarancyjną do tego dostałem Znalazłem ich na FB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiolek1204 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Szybkie pytanie. Mieliście tak żeby odbarwiło wam deskę wokół poduszki powietrznej. Deska czyszczona FX Interior Cleaner a na to FW GENTLEMAN Pacjent Octavia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @osiolek1204 Deska nie była regenerowana po strzale poduszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 @ADBL Pytanko. Macie w ofercie adbl tar and glue remover i tar i glue remover pro. Są jakieś zasadnicze różnice? A może ktoś inny testował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Bry~! JWracam po kilku latach rozbratu do detailingu i w związku z tym mam pytanie. Jaki jest obecnie top-topów jeśli chodzi o ręczniki do osuszania? Nadal rządzi splot twist-pile czy pojawiły się jakieś nowe kosmiczne technologie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 30 minut temu, turzol napisał(a): Bry~! JWracam po kilku latach rozbratu do detailingu i w związku z tym mam pytanie. Jaki jest obecnie top-topów jeśli chodzi o ręczniki do osuszania? Nadal rządzi splot twist-pile czy pojawiły się jakieś nowe kosmiczne technologie? Nadal Twisted Pile, szukaj najlepiej dwustronnego i o konkretnej długości włókien. Jak myjesz metoda rinseless to super spisuje się ręcznik który po jednej stronie ma twisted pile a po drugiej włókna typu fluffy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 30 minut temu, CAR CRAZY napisał(a): spisuje się ręcznik który po jednej stronie ma twisted pile a po drugiej włókna typu fluffy Zaproponuj mi proszę z waszej oferty jakiś Godzinę temu, turzol napisał(a): Bry~! JWracam po kilku latach rozbratu do detailingu i w związku z tym mam pytanie. Jaki jest obecnie top-topów jeśli chodzi o ręczniki do osuszania? Nadal rządzi splot twist-pile czy pojawiły się jakieś nowe kosmiczne technologie? Elo Artur kopę lat Mam jeszcze Meg's od Ciebie co mi sprzedałeś 8 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 W dniu 25.01.2023 o 12:40, Eidos71 napisał(a): z USA wychodzi z przesyłką absurdalnie drogo Ile wychodzi za przesyłkę? Na stronie jest info: "polishangel usa now offers free shipping on all orders over $100". W ich przypadku łatwo sięgnie. W usa mają troche inną ofertę niż w DE. Inna sprawa, że na stronie PA US i tak jest informacja, że zamówione produkty lecą z DE, więc może dałoby się z DE dostać to, co występuje w US, a oficjalnie nie ma w DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisz Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Kupiłem polecanego Koch GS (Green Star). Zrobiłem sobie stężenie 1:10, ale w porównaniu do APC K2 Neutral zostawia cholerne mazy na szybach, jak i metalowych, polerowanych elementach. Za duże stężenie? Trafiłem na jakiś felerny batch? Czy on tak po prostu ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 ProStafff CC Water Gold przetestowany jako alternatywa dla opti seala, sprawdził sie mega. Samego opti seala używam tylko do szyb, a do karoserii CC WG. film tego nie oddaje ale pojawiła się duża szklistość po WGhttps://www.youtube.com/watch?v=9oMjnsMX8i8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 @polll spróbuj sobie kiedys neoxal show cars, aplikacja banał, wydajny no i śliskość której brakuje u wg niestety, ale i tak używany od lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Godzinę temu, ad.am napisał(a): Na stronie jest info: "polishangel usa now offers free shipping on all orders over $100". Dot. zamówień na terenie USA, tzn. adres doręczenia w USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 25 minut temu, Eidos71 napisał(a): zamówień na terenie USA, tzn. adres doręczenia w USA. Gdzie jest taka informacja? No i ile wychodzi w takim razie przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Teraz, ad.am napisał(a): Gdzie jest taka informacja? No i ile wychodzi w takim razie przesyłka? Dowiadywałem się w ubiegłym roku, mailowo. A koszt wysyłki zależny jest od wagi i gabarytów paczki, ale z cłem i podatkiem wyjdzie dodatkowo grubo ponad 200 złotych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 1 godzinę temu, ad.am napisał(a): W usa mają troche inną ofertę niż w DE. Inna sprawa, że na stronie PA US i tak jest informacja, że zamówione produkty lecą z DE, więc może dałoby się z DE dostać to, co występuje w US, a oficjalnie nie ma w DE Zdaje mi się że większość wosków jest produkowana na zamówienie. To nie jest tak że woski są dostępne od ręki może dlatego jest taka informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 @Tomas-sg możliwe, jak parę lat temu kupowałem Presto to też ktoś mówił, że muszą go najpierw upichcić. Z 2 strony na stronie PA US jest mowa o oczekiwaniu 2-3 dni ale tylko z uwagi na shipping z DE, co by wskazywało na zatowarowanie. Tak czy inaczej możemy se poteoretyzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 27 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 2 godziny temu, Domel napisał(a): Zaproponuj mi proszę z waszej oferty jakiś https://showcarshine.pl/reczniki-do-osuszania/showcarshine-microfiber-double-side-fluffy-and-twisted-pile-1200gsm-greengrey-77x51-nowosc-2020.html https://showcarshine.pl/reczniki-do-osuszania/showcarshine-microfiber-double-side-fluffy-and-twisted-pile-1200gsm-big-101x51-bluegrey.html Mam te ręczniki i są mega z jednej strony twisted pile z drugiej mieciutkie fluffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arivia Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Chciałbym zrobić korektę lakieru. Czarny Volkswagen Arteon (z doświadczenia wiem, że są to twarde lakiery, z którymi nie pracuje się łatwo) co polecacie do 2 etapowej korekty? Lakier dość mocno znniszczony. Ostatnio robiłem czarnego Golfa z 2016r. ADBL Hard Cut + Biały pad ADB Hard + maszyna Rupes DA 15mm i takie zestaw można potraktować jako One Step. Polecacie coś mocniejszego? Jakaś inna pasta czy futro + coś na hologramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi