R3AVER Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Najlepszy deiron do lakieru cena/jakość ? Miałem vampira tego żelowego i tugę, myślałem na d-toxem, ale czy znajde coś równie dobrego taniej albo lepszego w podobnej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @R3AVER polecam dtox. Na lakier bardzo dobry produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @R3AVER Do lakieru najlepiej sprawdzają mi się od dłuższego czasu Vampire Liquid od ADBL i właśnie SG D-TOX. Bardzo podobne produkty, biorę zawsze ten, który akurat w tym momencie wychodzi taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Która torba pomieści butelki work stuffa 750ml z atomizerami Canyona? Tak, żeby to normalnie można było zamknąć bez upychania i naciągania zamków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @wojtecki na pewno Work Stuff mieści. Mam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 8 godzin temu, wojtecki napisał: Która torba pomieści butelki work stuffa 750ml z atomizerami Canyona? Tak, żeby to normalnie można było zamknąć bez upychania i naciągania zamków? Np. @DETAILiNK. Mam tą torbę i polecam Z canyonem nie wchodzi ale z gualą pięknie. Tutaj masz więcej info i zdjęć: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @wojtecki jak zależy Tobie na pojemności to polecam torbę WorkStuff w nowym wydaniu. Tutaj małe "porównanie", w środku torba DETAILiNK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @wojtecki https://kosmetykaaut.pl/topic/17527-torba-work-stuff-gyeon-wat-coat-bathe-iron/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @Kacper.mat polecam wykupić abonament na forum i nie januszować na reklamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Hej, jakich taśm maskujących do np zabezpieczania elementów przy polerowaniu używacie? Ja stosowałem Blue Dolphin ale zastanawiam się czy są do tego celu jakieś "lepsze" w podobnych pieniądzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @powerf ja polecę firmy troton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @Marcin1992 Która dokładnie, bo jest wiele rodzajów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Teraz, Marcin1992 napisał: @powerf ja polecę firmy troton Używałem. Do czasu kiedy kupiłem Carpro. Niestety ale Troton o ile jest tani, dobrze się klei to niestety przemaka podczas pracy, w wyniku czego pozostawia klej. 2 minuty temu, powerf napisał: Która dokładnie, bo jest wiele rodzajów? Nie spotkałem jeszcze innej jak lakiernicza - papierowa żółta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 8 godzin temu, powerf napisał: Hej, jakich taśm maskujących do np zabezpieczania elementów przy polerowaniu używacie? Ja stosowałem Blue Dolphin ale zastanawiam się czy są do tego celu jakieś "lepsze" w podobnych pieniądzach? Ja Jescze polecę zielona firmy coload. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Polecacie jakiś manometr do pompowania kół, bo coś mi się chyba rozkalibrował ten z zestawu z kompresorem.Fajne są te elektroniczne jak np YATO YT-23702, ale czy one są dokładne i nie wymagają okresowej kalibracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Hej. Jak podchodzicie do zabezpieczenia w środku nowych - fabrycznie nowych aut, ewentualnie takich ze znikomym przebiegiem, więc i stopniem zabrudzenia? Wiadomo, że należy przygotować powierzchnię pod dressing, ale poza progami, pedałami i ewentualnie plastikami w zasięgu butów żadnych zabrudzeń nie ma, więc raczej użycie jakiegokolwiek IC, a tym bardziej pędzelkowanie wydaje się overkillem. Rozcieńczyć 1:1, czy może zetrzeć zwilżoną fibrą luźne pyłki i się nie przejmować?Also, czy użycie dressingu na skorzanych wstawkach na drzwiach i desce należy uznać za wielkie faux pas?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 @MMCzysci wszystkie plastiki przeleć jakimś ic może być nawet rozcieńczony. Może i tego nie widać, ale napewno jakiś delikatny film brudu na nich jest. Co do skórzanych boczków w drzwiach i na desce. Obecnie jest tylko garstka aut z prawdziwą skórą na tych elementach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Miał ktos styczność i wie jak z wydajnością Gtechnic L1v2 smart fabric 250ml ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 @audicoupe może aplikowałem na bogato ale w tej pojemności ledwo mi starczyło na wszystkie fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 @kamil598 właśnie mi starczyło na warstwę w jednym aucie i dwa fotelem w drugim, ale inne firmy sprzedają 100ml guarda więc wnioskuje że powinno to wystarczyć na auto a mi się zeszło jakieś 200ml Gtecheniq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 @audicoupe dwa kompakty ledwo bez dywanów/bagażnika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Koledzy jakich szczotek używacie do wstępnego prania tapicerki ? Mam na myśli szczotkę na wkrętarkę, którą nie uszkodzę tapicerki. Jeśli takowy temat istnieje na forum to będę wdzięczny za link. Druga sprawa czy takowa szczotka na wkrętarkę znacznie przyśpieszy pracę i zwiększy efektywność wstępnego czyszczenia tapicerki czy lepiej robić to szczotką ręczną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 @stawek w biedronce często są zestawy bodajże 3 szczotek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 jaki preparat do pielęgnacji świeżo wyczyszczonej skóry? Tak żeby raz na parę tygodni go użyć i mieć skóry ciągle czyste i zabezpieczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś2016 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @stawek Z Adbl dość dobre te szczotki na wiertarkę także możesz brać a jeśli się nie spieszy to zajrzyj na temat z gadżetami z alli tam są napewno linki ze szczotkami. @etr zabezpieczonej czy tylko wyczyszczonej???Jak nie zabezpieczyłes to colourlock versiegelung a później możesz używać czegoś słabego albo jakiś leather Qd np ultracoat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi