kepa416 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cześć czy ktoś ma namiary na osłonę na szybę albo inny patent aby osłonić wnętrze auta przed słońcem? Auto parkuję na podwórku. Chciałbym zasłonić przednia szybę aby deska i tapicerka nie dostała po tyłku.Tylnia i boczne mam rolety.A przód byle coś lepszego niż te srebrne maty i bezpieczne aby było albo na tyle ciężkie by leżało na szybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 2 godziny temu, Fredi88 napisał: Możesz podrzucić link do tego? Bzdura... wody owszem nie trzeba dużo, ale szamponu dajemy kilka kropel tylko żeby glinka lepszy poślizg miała. Co ważne woda musi być bardzo ciepła/gorąca. Wtedy glinka jest miękka i pracuje się nią tak jak należy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 I to jest napisane że ma być 1 część wody i 3 części szamponu Można było napisać szampon lekko rozcieńczyć wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Krótko, środek do bonnetowania. Maxifi soap free czy adbl bonnet i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jak kolega da za dużo szamponu lub użyje mocnego szamponu i glinka mu się "rozwali" to się nauczy...Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Panowie jak pracujecie na Koch Antihologram? maszyna DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jaka powłoka na lampy po polerowaniu ? Mam ze 3 komplety do roboty. Słyszałem o GYEON Q2 TRIM, ale może coś tańszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirabel Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Gdzie zutylizować starą chemię ? Mam kilka produktów sprzed około 8 lat i raczej ich nie użyję ze względu na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 8 godzin temu, mlodziak22 napisał: Panowie jak pracujecie na Koch Antihologram? maszyna DA http://www.koch-chemie.de/kcuProduktinfo/Hochglanz-Antihologramm-Politur_M201_pl.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 49 minut temu, Mirabel napisał: Gdzie zutylizować starą chemię ? Mam kilka produktów sprzed około 8 lat i raczej ich nie użyję ze względu na lata. Zawieź do przedsiębiorstwa komunalnego w swoim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 16 godzin temu, Gold_Car napisał: Jak kolega da za dużo szamponu lub użyje mocnego szamponu i glinka mu się "rozwali" to się nauczy... Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Co się stanie z glinką? Ja używałem ręcznika glinkowego z ADBL, a szampon FX protect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Co się stanie z glinką? Ja używałem ręcznika glinkowego z ADBL, a szampon FX protect.Nie wiem jak przy ręczniku, ale czasem zdarza się że zwykła glinka może się rozpaść, rozwarstwić, zwarzyć nie wiem jak to określić , traci swoją plastyczność oraz spójność.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Szczotka do felg do 100 zł - gyeon, WS, valetpro? Daytona i ez detail jednak trochę zabijają ceną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @MMCzysci Daytona lub EZ , na inne strata czasu i kasy chyba że do mycia bieżącego swoich felg, to polecam Flexipads Wheel Wolie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 No i przekonał, będzie jednak droższa opcja skoro tak To jeszcze dopytam przy okazji - w jaki sposób należy dbać o takie szczotki, żeby nie podzieliły losu mojej poprzedniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaypablo Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 1. Gloria FM30 - jakiego koloru końcówki używacie? G1, G2 czy G3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 No i przekonał, będzie jednak droższa opcja skoro tak To jeszcze dopytam przy okazji - w jaki sposób należy dbać o takie szczotki, żeby nie podzieliły losu mojej poprzedniej?Zdecydowanie daytona /ez detail! Mam zarowno taka szczote z Ali i woolie z flexipads i nie maja startu nawet do ez detail ! Długo się wahałem a teraz żałuje ze wcześniej nie kupiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirabel Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Owiewki plastikowe mogę zabezpieczyć Fusso 12 coat ? Czy jednak lepiej coś do tworzyw, tylko co ? Nie chcę na jedne owiewki kupować np. Gyeona za 190 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Mirabel lakierowane czy goły plastik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @kowloonwax dlux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Panowie jaki jest dobry klej do gumy? , tak żeby można było nim skleić uszczelkę z drzwi. Chce ją przeciąć i włożyć sznur z mikrogumy i później skleić żeby połączenie wyglądało jak fabryczne.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Doradźcie proszę czy taki wosk który mam aktualnie (kupiłem pod grafitowy kolor - Soft99FussoDark | Coat 12 months ) do koloru niebieskiego sie nada? o taki kolorek dokładnie: Może coś lepszego nałożyć co da większą głębię koloru, lepsze hydro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @poncio są lepsze woski od fusso. Który wybierzesz zależy od Ciebie. Poczytaj w dziale woski. Może coś wybierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Przeglądałem ale w tym wypadku ciężko coś wywnioskować bo do testów głównie wszyscy używają aut z czarnym lakierem Może spróbuje coś z Funky Witch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @poncio to ze na wosku pisze ze do czarnego czy czerwonego itd to tylko chwyt marketingowy Kazdy mozna klasc na kazdy kolor ja od siebie polecam np enzo albo cos z funky witch ewentualnie jak cos drozej to Zymol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi