MMCzysci Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Good Stuff Pure a Bumblebee - różnice, poza butelką i, jeżeli dobrze rozumiem, zapachem? Są jakieś?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Good Stuff Pure a Bumblebee - różnice, poza butelką i, jeżeli dobrze rozumiem, zapachem? Są jakieś?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu TapatalkaTylko butelka. Zapach i cała reszta bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabbcc123 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @koder hamron za 380, wow, moze poczekaj na promocje... ja dalem 250zl...i mysle, ze tyle jest wart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 46 minut temu, aabbcc123 napisał: @koder hamron za 380, wow, moze poczekaj na promocje... ja dalem 250zl...i mysle, ze tyle jest wart Promocja 2 razy do roku maks. z czego ostatnia skończyła się tydzień temu Ludzie którzy mają Hamrona nie narzekają. Z polecanych jest Hamron potem długo nic i zaczynają się bass Polska, adbl, bodajże Yato, kraussu itp its Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Czy do hamrona z juli sensowne jest dokupienie talerza mocujacego 5/16 70mm zeby uzywac tez malych padow, czy lepiej kupic masnera, przedluzki i talerz 70? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, lazzur napisał: Czy do hamrona z juli sensowne jest dokupienie talerza mocujacego 5/16 70mm zeby uzywac tez malych padow, czy lepiej kupic masnera, przedluzki i talerz 70? Ten harmon jest wyważony pod duży talerz, nie montuje się w nim innych. Rotacja to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Mam polozony fusso coat, chce teraz zrobic polerke. Pytanie czy najpierw musze sie go pozbyc czy mozna polerowac na niego i pasta go sciagnie? Bo obawiam sie, ze moze sie cos mazac bez jego usuniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 13 minut temu, rakso147 napisał: Mam polozony fusso coat, chce teraz zrobic polerke. Pytanie czy najpierw musze sie go pozbyc czy mozna polerowac na niego i pasta go sciagnie? Bo obawiam sie, ze moze sie cos mazac bez jego usuniecia. Poleruj śmiało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Mam polozony fusso coat, chce teraz zrobic polerke. Pytanie czy najpierw musze sie go pozbyc czy mozna polerowac na niego i pasta go sciagnie? Bo obawiam sie, ze moze sie cos mazac bez jego usuniecia.Może być też tak, że polerka bedzie mniej skuteczna jeśli fusso jeszcze dobrze się trzyma tzn. dłużej zejdzie.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @rakso147 bez problemu poleruj. Pierwszy obrót pada na 90% ściągnie fusso. @Notcon gdyby to była jakaś lepsza powłoka typu UNCR to tak, przy fusso nie ma takiej opcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Maszynowe polerowanie usuwa powłokę, to co wosku nie usunie..............? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 minut temu, marco80 napisał: Maszynowe polerowanie usuwa powłokę, to co wosku nie usunie..............? Bardziej chodzilo czy nie bedzie sie mazało czy cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @rakso147 nie bedzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dostawy się poopóźniały dlatego pytam o nowy produkt na prezent, może ktoś ma namiary Dostanę gdzieś przed majówką Wolfgang DGPS 3.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Godzinę temu, ghost napisał: Dostanę gdzieś przed majówką Wolfgang DGPS 3.0? https://tuningkingzshop.pl/pl/p/Ekstremalnie-trwaly-wosk-syntetyczny-WOLFGANG-Deep-Gloss-Paint-Sealant-473-ml/34987 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąbek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quq Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jaką pastę wybrać do przygotowania lakieru do powłoki ceramicznej FX project? Czarny lakier na oplu insignii,maszyna rotacyjna, myślałem żeby zrobić two step, do tej pory pracowałem na mezernie. Doradzicie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Czy korzystaliście z pasty Honey Combination 2 do korekty one step? Nie widzę praktycznie żadnych opinii na forum odnośnie tych past, polecono mi ją w sklepie + pad ADBL DA One step. Lakier na jakim chce pracować to Black Sapphire z palety BMW, czy ten zestaw jest w stanie ruszyć mikrorysy, swirle wyciągając przy tym ziarno i głębię lakieru, czy lepiej się w ogóle się nie bawić w one stepy. Będzie to moja pierwsza korekta maszyną DA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ja w sprawie technicznej - właściwie w obu autach dość słabo zwija mi się pas kierowcy. Wystrzelony napinacz wykluczam, w takim razie co? Wyczyscic je delikatnie, przesmarować czymś? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz ja W sobotę czeka mnie dziewiczy rejs za Audi A6 znajomka.W końcu trzeba te zakupy przetestować, ma on nadkola z tego ustrojstwa materiałowego i pytanie jak to czyścić. Mam tornadora z pojemnikiem na chemię może on??Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2355 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ja w sprawie technicznej - właściwie w obu autach dość słabo zwija mi się pas kierowcy. Wystrzelony napinacz wykluczam, w takim razie co? Wyczyscic je delikatnie, przesmarować czymś? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Ja po porządnym wymyciu pasów i po wystudzeniu nakładam na nie dressing do plastików. Nadaje on im sliskosci i bardzo fajnie się zwijajal jak nowe. Na pasy nakładam dressing od rrcWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_BLN Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 37 minut temu, #kris napisał: Teraz ja W sobotę czeka mnie dziewiczy rejs za Audi A6 znajomka. W końcu trzeba te zakupy przetestować, ma on nadkola z tego ustrojstwa materiałowego i pytanie jak to czyścić. Mam tornadora z pojemnikiem na chemię może on?? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka @rygryss w 7min zaczyna czyścić materiałowe nadkola, polecam cały filmik obejrzeć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @MMCzysci umyj pasy oraz prowadnice tam na pewno jest masa brudu po obu stronach powinny lepiej sie zwijac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Czym? APC?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu TapatalkaCzym? APC + fibra?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @MMCzysci moze byc apc tylko pamietaj dobrze je wypłukać ja w poprzednim aucie czysciłem środkiem do prania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi