kamil598 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Tomas-sg na pewno Hydro Gloss a reszty nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 31 minut temu, Tomas-sg napisał: Pamiętam Soft99 ma woski do powlok na bazie wody. 3 rodzaje, jakie to są nazwy ? https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00534/ https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00530/ https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00532/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Czym mogą być takie białe kropki na lakierze? + zanieczyszczenia jak na 2 fotce. Kropki próbowałem TG, glinka i nic.. Można niektóre paznokciem zeskrobać. Są głównie na przodzie, i przednich drzwiach. A te zanieczyszczenia na drugiej fotce to już zderzak przedni, ale to samo jest na masce i dołach drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 37 minut temu, ghost napisał: https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00534/ https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00530/ https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00532/ Jak z dostępnością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 18 minut temu, Tomas-sg napisał: Jak z dostępnością ? Bez problemu, wszystkie 3 dostępne u MX-ów, w innych miejscach też się coś trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 mam okazję dostać gratis do zakupów dowolny produkt CG w butelce 473ml ( z wyjątkiem wosków/sealantów i powłok ). wstępnie zastanawiam się nad szamponem BlackLight ale może jest jakiś inny ciekawy produkt? kategoria w zasadzie dowolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @CarlosBlack zamówienie w CG.EU widze ja wziąłem vrp @MMCzysci fajne fibry sa w SCS bezkrawedziowe https://showcarshine.pl/mikrofibry-do-polerowania-czyszczenia/showcarshine-microfiber-apt-yellow-385-gsm-40x40-improved-version.html Mam polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @CarlosBlack hah chemicalguys Nie pamiętam który QD był całkiem spoko ale chyba to był P40. Nim warto się zainteresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Streat @Tomas-sg no zgadza się przymierzałem się od jakiegoś czasu do kolejnej polerki a patrząc jak euro idzie w górę chyba nie ma na co czekać. co do gratisu; zastanawiam się nad Water Spot Remover / Black Light / Hydro Suds Ceramic Snow Foam Auto Wash. ktoś przerabiał może coś z tej listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @CarlosBlack euro jest tak wysokie ze zakup tam sie nie opłaca a co chcesz kupic za maszyne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @BiałyGTi xce za 340 euro chyba, że załatwisz taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @CarlosBlack z tego co patrzyłem to xce to 399. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 zostaję przy swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @BiałyGTi 399,95 E x 0,9 = 359,95E z kodem promocyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiniq Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Mam problem na kloszu lampy od zewnątrz, zacieki jak na zdjęciu, poradzicie czym sobie z nimi poradzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafib Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @swiniq Zależy co masz pod ręką. Zacząłbym od lekkościernej pasty. Jak nie pójdzie to grubszą pastą a później lżejszą. Żeby było cacy to okleiłbym chrom i papierem zmatowił 1500 poźniej 2000 na mokro, potem pasty grubo i wykończenie lekkościerna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 27 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @Streat za ta sama cene mozna kupic w PL wiec szkoda zachodu. Takie moje zdanie sprawdz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 jaka kule czy stozek polecacie do polerowania felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @BiałyGTi 399,95 E x 0,9 = 359,95E z kodem promocyjnym Na XCE jest 15% rabatu z tego co kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @kudlaty86 dlatego obstawiałem przy swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1. Po glinkowaniu myjecie auto przed cleanerem czy wystarczy tylko spłukać i wysuszyć? 2. ADBL Vampire Liquid można zaaplikować przy dekontaminacji na mokry lakier czy lepiej go z grubsza osuszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja135 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 53 minuty temu, Sodol napisał: 1. Po glinkowaniu myjecie auto przed cleanerem czy wystarczy tylko spłukać i wysuszyć? 2. ADBL Vampire Liquid można zaaplikować przy dekontaminacji na mokry lakier czy lepiej go z grubsza osuszyć? 1. To już twoja kwestia - można umyć ale samo spłukanie również wystarczy 2. Z grubsza osuszyć a najlepiej lać na suchy lakier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @Sodol Ja po glinkowaniu nie myję i nie spłukuję. Kładę od razu cleaner. Nie miałem żadnego problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_ps2 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Który wosk lepszy do czarnego lakieru Gold Class Carnauba czy Ultimate od Megsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @kuba_ps2 Co to znaczy lepszy? Dla jednego lepszy będzię Gold Class , a dla drugiego Ultimate. Z mojego doświadczenia Gold Class ładniej odwdzięcza się efektem wizualnym na czarnym lakierze. Posiada w sobie carnaubę , która nadaje czarnemu lakierowi efekt Wet look. Ultimate Delikatnie podbija blask oraz delikatnie przyciemnia lakier. Oba woski są bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi