Lukaso Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Albino work Stuff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 @Birkhof Być może, nie sprawdzałem tego,nie mam czasu czytać ,skoro powłoka siedzi jak należy to w czym problem.Poza tym zawsze przed powłoką idzie jeszcze (w Naszym przypadku )dedykowany Eraser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 @peciu Gdzie jest ten zawór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 1 godzinę temu, rafalk napisał: @peciu Gdzie jest ten zawór? druga minuta filmu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Poszukuje wosku do czarnego audi, wiem ze fusso dobry ale nie wiem czy taka duza puszka jest mi potrzebna bo mialem finish kare i pare lat ja meczylem, co polecacie w malej ilosci do 50zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 6 minut temu, glorusek napisał: Poszukuje wosku do czarnego audi, wiem ze fusso dobry ale nie wiem czy taka duza puszka jest mi potrzebna bo mialem finish kare i pare lat ja meczylem, co polecacie w malej ilosci do 50zl? w tej kasie, to tylko - DODO JUICE BLUE VELVET NATURALNY WOSK TWARDY CIEMNE LAKIERY 30ML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 @glorusek Bilthamber Finis w promkach piędziesiąt pare złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 A co polecacie do białego lakieru? Wiadomo, że głębi koloru tu nie będzie, więc przede wszystkim zależy mi na fajnym szkiełku ;) hydro fajnie jakby też było, ale look przede wszystkim. Fusso light, czy coś innego?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 16 minut temu, Sinus napisał: A co polecacie do białego lakieru? Wiadomo, że głębi koloru tu nie będzie, więc przede wszystkim zależy mi na fajnym szkiełku hydro fajnie jakby też było, ale look przede wszystkim. Fusso light, czy coś innego? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Biały kolor to przede wszystkim musi być pełne oczyszczenie lakieru czyli dekontaminacja chemiczna, glinkowanie, oraz MUSI BYĆ Cleaner i potem obojetnie jaki wosk Fusso Light jeśli chodzi o trwałość. Fajny klasyczny natural, to polecam Dodo Juice Diamond White Wax - jest w fajnym 30ml opakowaniu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Biały kolor to przede wszystkim musi być pełne oczyszczenie lakieru czyli dekontaminacja chemiczna, glinkowanie, oraz MUSI BYĆ Cleaner i potem obojetnie jaki wosk Fusso Light jeśli chodzi o trwałość. Fajny klasyczny natural, to polecam Dodo Juice Diamond White Wax - jest w fajnym 30ml opakowaniu Wiem, wiem o tej dekontaminacji, ale wosku nie znalem, chętnie wypróbuję, dzięki! A jaki cleaner godny polecenia? Bo ten rozdział nieco zaniedbałem budując swój mini arsenal kosmetyków... ;)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 minuty temu, Sinus napisał: A jaki cleaner godny polecenia? 1) Poorboys Proffesional Polish 2) SOFT99 Micro Liquid Compound Light - fajny zestaw od razu z aplikatorem 3) Funky Witch Lemon Peeling Cleaner. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Auto Finesse Rejuvenate tez jest spoko.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąbek1 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Odświeżenie lakieru jednoetapowe zda egzamin zamiast cleanera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LazarD Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Na forum nie znalazłem info na ten temat to pytam :D : W jaki sposób ograniczyć osiadanie pyłów metalicznych na lakierze? Powłoka ceramiczna się nie sprawdza. Cquartz 3.0 się zapycha szybko i znowu musi być deiron. Materaca nie będę rozciągał na furze. Folia? Nie zapcha się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 21 minut temu, LazarD napisał: Na forum nie znalazłem info na ten temat to pytam : W jaki sposób ograniczyć osiadanie pyłów metalicznych na lakierze? Powłoka ceramiczna się nie sprawdza. Cquartz 3.0 się zapycha szybko i znowu musi być deiron. Materaca nie będę rozciągał na furze. Folia? Nie zapcha się? Nawoskowany samochód myć ręcznie 2 razy w tygodniu. Przez te kilka dni osady nie wgryzają się trwale w powierzchnię. Po takim regularnym myciu IronX nic u mnie nie zbiera z lakieru ani nawet felg. Bo płukanie tylko na bezdotykach to według mnie można sobie w buty wsadzić, niezależnie czy jest wosk, sealant, folia czy powłoka. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Czy ktoś zamawiał hamrona z Juli i też Wam jeszcze kurier nie odebrał przesyłki od nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Teraz, kamil598 napisał: Czy ktoś zamawiał hamrona z Juli i też Wam jeszcze kurier nie odebrał przesyłki od nich? Zamawiałem, też jeszcze czekam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 @LazarD mówiłem Ci, to mnie nie sluchasz... Stawiaj blaszaka Albo tak jak kolega @ghost mówi myj fure co kilka dni haha już to widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serun Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 2 godziny temu, kamil598 napisał: Czy ktoś zamawiał hamrona z Juli i też Wam jeszcze kurier nie odebrał przesyłki od nich? Też czekam, ale wkoncu zmieniło status na wysłane, bo od trzech dni roboczych pakowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ja zamówiłem w środę i dzisiaj rano dostałem info, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Właśnie dostałem maila, że kurier GLS odebrał paczkę. Także pewnie jutro będzie ;)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 @CarlosBlack @Eidos71 mieliście rację, 3d one + czerwony pad, 2-3 bieg i zeszły te zmatowienia. I faktycznie z tą pastą o niebo lepiej się pracuje, wydaje się taka tłusta, nie zasycha, można dosyć długo ją wypracowywać. Oczywiście grubsze rysy zostały ale jest o niebo lepiej niż wcześniej. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 godziny temu, kamil598 napisał: Czy ktoś zamawiał hamrona z Juli i też Wam jeszcze kurier nie odebrał przesyłki od nich? Ja zamówiłem w dniu promocji ( środa) i dzisiaj odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misz.czu Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Też dzisiaj mi doszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi