FilipO Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Eidos71 napisał: Nie wiem i na razie nie sprawdzę, chociaż Mike Phillips chwali. Cena za ilość lekko zabija... Po prostu dalem znać, że jest nowość, a ocenę sensu zakupu pozostawiam chętnym Rozcieńczenie i cena jednak zabija. Pozostaje póki co przy ONR, zostało mi jakieś 2.5 litra, może do końca lata starczy. ONR jednak robi robotę, choć czasami jakby za tępo było pod gąbką. No i nie nadaje się za bardzo jako lubrykant pod glinkę w moim przypadku (za tępo w stosunku do ech2o). 1
ktm950 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @FilipO jeśli szukasz śliskości przy myciu no rinsem, i niskiej ceny za galon- to bardzo polecam Duraglossa #932. Bardzo fajna śliskość i zapach, przy okazji dodatek aquawax, więc podbija kropelkowanie. Przy mocno hydrofobowym zabezpieczeniu trochę je zaburza - ale to jedyny minus. Bardzo dobrze sprawdza się jako waterless. Wystarczy spryskać i przetrzeć - żadnych smug, ani innych problemów - nawet kiedy lakier jest ekstremalnie gorący. Pod względem ilość/cena/jakość - zdecydowanie mój ulubiony szampon od lat. Ogólnie uważam, że mocno niedoceniany produkt w Polsce. 2
drufi Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 W dniu 13.04.2021 o 11:59, Grzechu23 napisał: @AudiBlask Na to wychodzi Niebieski Si02 - 30 ml na 7,5 l wody (takie prawie 8 litrów w wiadrze przy Rinseless Wash styka mi w zupełności i mało kiedy lałem ponad 10 l) Stary różowy - 30 ml na 11,5 l wody Choć bardziej interesuje mnie stężenie nowego dla QD. Detail Spray - 3 ounces to one gallon of water.
Tomas-sg Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Eidos71 I reszta którzy zainteresowani Dodo Trzeba śledzić dzisiaj nowości w Detailing House 1
KiziorDZN Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 31 minut temu, Tomas-sg napisał: @Eidos71 I reszta którzy zainteresowani Dodo Trzeba śledzić dzisiaj nowości w Detailing House A już myślałem, że odłożę trochę pieniędzy A tak serio to nie mogłem się doczekać, w sumie nic od Dodo nie potrzebuję ale pewnie kupię
Eidos71 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Tomas-sg napisał: I reszta którzy zainteresowani Dodo Trzeba śledzić dzisiaj nowości w Detailing House Czekam w szczególności na dwa woski... Ciekawe, czy trafią do DH... Jak będą - wtedy dopiero ujawnię, o jakie woski chodzi. A w SCS rodzynek od Pinnacle...
Tomas-sg Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Eidos71 https://www.detailing-house.pl/dodo-juice-supernatural-walnut-edition-250ml Jest I można brać tańszy brat też jest
Gardor Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Używał ktoś z Was nowości od 3D czyli 3D CAR CARE CERAMIC TOUCH lub CERAMIC COATING? @ShiningCar
Eidos71 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Gardor napisał: Używał ktoś z Was nowości od 3D czyli 3D CAR CARE CERAMIC TOUCH lub CERAMIC COATING? Ja czekam na 3D Bead It Up - z recenzji wynika, że to przyzwoity sealant/booster... 4 godziny temu, Tomas-sg napisał: @Eidos71 https://www.detailing-house.pl/dodo-juice-supernatural-walnut-edition-250ml Jest I można brać tańszy brat też jest Aż tyle kasy nie mam... Ale wosk, na który czekałem jest... Black Widow !!!
ghost Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 16.04.2021 o 08:49, Eidos71 napisał: Ale wosk, na który czekałem jest... Black Widow !!! O ile czegoś nie przekręciłem, w starym opakowaniu, w słoiku można było znaleźć pająka
Eidos71 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 26 minut temu, ghost napisał: O ile czegoś nie przekręciłem, w starym opakowaniu, w słoiku można było znaleźć pająka Zgadza się. Ale ta wersja limitowana wyszła chyba 4 lata temu, więc kupno teraz wosku z pająkiem jest trochę ryzykowne - po tych 4 latach istnieje ryzyko, że część rozpuszczalników z wosku odparowała i wosk częściowo, lub całkowicie utracił swoje właściwości aplikacyjne.
D@ViD Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 EDIT : Cardna.pl cena 119 zł - promocja
lodowa Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 4 minuty temu, D@ViD napisał: a na jakiej to stronce ? bo widziałem ze poprzednio był inny kształt tej gąbki
mizakrze Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 :)Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
D@ViD Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 46 minut temu, lodowa napisał: a na jakiej to stronce ? bo widziałem ze poprzednio był inny kształt tej gąbki 46 minut temu, drufi napisał: @D@ViD Gdzie i za ile? https://cardna.pl/ z tym, że ta informacja jest z profilu FB na razie. EDIT : 119zł - cena promocyjna
lodowa Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @D@ViD przepraszam ale ani nie widzę na stanie www ani na profilu na fb ... podlinkujesz ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jakby ktoś chciał klasyka BRS w rozsądniejszej cenie to zapraszam: https://showcarshine.pl/akcesoria-do-mycia/optimum-big-red-sponge-gabka-do-mycia.html?search_query=big+red&results=38 1
D@ViD Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 42 minuty temu, lodowa napisał: @D@ViD przepraszam ale ani nie widzę na stanie www ani na profilu na fb ... podlinkujesz ? Marcin Szkatuła FB prywatne 1
Moniak Lord Masło Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Czego jankesi jeszcze nie wymyślą ceramic wash. Szczerze to robi wrażenie. To dopiero będzie rewolucja jak rynek to opatentuje Technologia nie przestaje zadziwiać fakt faktem widać że samochód zabezpieczony i taki sam efekt można by uzyskać np. boosterem ale już sam fakt że można uzyskać to z samego prewashu zaoszczędza dużo czasu. A jak wiadomo czas to pieniądz Mycie i zabezpieczenie w jednym kroku. I like it.
Gozdziu23 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 50 minut temu, Moniak Lord Masło napisał: Czego jankesi jeszcze nie wymyślą ceramic wash. Szczerze to robi wrażenie. To dopiero będzie rewolucja jak rynek to opatentuje Technologia nie przestaje zadziwiać fakt faktem widać że samochód zabezpieczony i taki sam efekt można by uzyskać np. boosterem ale już sam fakt że można uzyskać to z samego prewashu zaoszczędza dużo czasu. A jak wiadomo czas to pieniądz Mycie i zabezpieczenie w jednym kroku. I like it. A to mało już było takich produktów lub jest obecnych na rynku ? Chociażby car pro, tac system, sonax, tenzi i wiele innych 1
Moniak Lord Masło Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 12 godzin temu, Gozdziu23 napisał: Chociażby car pro, tac system, sonax, tenzi i wiele innych Podaj przykłady jak możesz, bo widocznie wszystkiego nie znam. Nie chodzi mi o szampony z woskiem czy hydrofobowe tylko ceramiczne.
analyzator Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Dodo Scarlet fever do dostania u partnerów?
powalla Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 13 minut temu, Moniak Lord Masło napisał: Podaj przykłady np. Detailer Quartz Shampoo 1 1
Grobek Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Podaj przykłady jak możesz, bo widocznie wszystkiego nie znam. Nie chodzi mi o szampony z woskiem czy hydrofobowe tylko ceramiczne. Car pro hydro foamWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi