wolny Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 Tez były takie opinie...
KUBA46 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 14 godzin temu, wolny napisał: Tez były takie opinie... Nie wiem skąd masz takie informację, ale to jest bzdura.
wolny Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Rozumie, rozne ludzie piszą opinie dlatego chciałem wprost zapytać i dziękuję bardzo za odpowiedź Narazie został zakupiony Gyeon Bathe więc zobaczymy jak wypadnie.
Gold_Car Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Do tej pory używałem Dodo born to be ... super szampon, poślizg rewelacja jak i piana. Ale ostatnio kupiłem szampon od koch chemie nano magic i porównując go z Dodo to poślizg i pianę ma gorszą, ale za to na aucie gdzie nie ma wosku (jest w 100% tafla) to przy spłukiwaniu z węża robi robotę i pięknie kropelkuje ( przy myjce nie ma takiego super efektu). A przy deszczu krople też są ( nie kształtne bo to nie wosk czy powłoka). Do tego podczas jazdy na bocznych szybach ładnie spływają tak jak po zastosowaniu Ray X 2w1, moim zdaniem na zimę szampon idealny.
oskarr17 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Czy szampon gyeon bathe jest godny polecenia? Jak z piana i poślizgiem?
AudiBlask Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 @oskarr17 jeden z moich ulubionych szamponów. Piana obfita , poślizg bardzo dobry , nic nie zaburza , wypłukuje się bez problemu,zapach przyjemny i nie nachalny. Leje około 25-30 ml na 18-20L wody
Mumins Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Uwielbiam ten szampon. Poślizg, piana, delikatność i jednocześnie dobre domywanie to jego domena. Fajnie się wypłukuje, a że jest wydajny, to koniec końców nie kosztuje przesadnie dużo. Ja go leję 20ml/10L i jest optymalnie.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
oskarr17 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Ale mówimy o gyeon bathe nie o bathe + i essence?
Mumins Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Ale mówimy o gyeon bathe nie o bathe + i essence? Tak, zwykły Gyeon Bathe ;) Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
blazej Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Nie mogę znaleźć odpowiedzi, a ktoś kiedyś pisał o różnych stężeniach i różnych zastosowaniach Carpro Reset. Czy można go używać do codziennego mycia, przy mniejszym stężeniu? Nie zje Fusso?
czester Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 19 minutes ago, blazej said: Nie mogę znaleźć odpowiedzi, a ktoś kiedyś pisał o różnych stężeniach i różnych zastosowaniach Carpro Reset. Czy można go używać do codziennego mycia, przy mniejszym stężeniu? Nie zje Fusso? Możesz go używać do bieżącego mycia. Dobierz sobie stężenie do potrzeb.
Bapko Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Nie mogę znaleźć odpowiedzi, a ktoś kiedyś pisał o różnych stężeniach i różnych zastosowaniach Carpro Reset. Czy można go używać do codziennego mycia, przy mniejszym stężeniu? Nie zje Fusso?Cotygodniowe mycie zakurzonego auto 10ml na 10l w lecieW zimie 20ml na 10lOszczurzanie 40-50ml na 10l Ale jak koledzy mówiła, najlepiej w zależności od zabrudzenia dobierać sobie
mk4tdi Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 Jakie macie opinie na temat szamponu SG Pink Gloss Shampoo&Wax? Chyba tutaj szampony które posiadają wosk raczej nie są polecane...
flatron007 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 Panowie takie 3 szampony- Elite Detailer Bananowy- RRC Shampoo- Cartec Splash ShampooO ile o Elite i RRC coś na forum można znaleźć tak o Cartec nic nie znalazłem a sprzedawca tak go zachwalał, tylko nie wiem czy faktycznie jest taki dobry czy chce się pozbyć czegoś co mu nie schodzi... Zakup w sklepie stacjonarnym więc za dużego wyboru nie ma. Który wart zakupu?
adi1509 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 3 godziny temu, flatron007 napisał: Panowie takie 3 szampony - Elite Detailer Bananowy - RRC Shampoo - Cartec Splash Shampoo O ile o Elite i RRC coś na forum można znaleźć tak o Cartec nic nie znalazłem a sprzedawca tak go zachwalał, tylko nie wiem czy faktycznie jest taki dobry czy chce się pozbyć czegoś co mu nie schodzi... Zakup w sklepie stacjonarnym więc za dużego wyboru nie ma. Który wart zakupu? Korzystałem z RRC i Elite. Oba fajne, lecz RRC przyjemniej się myło. Wg mnie ma lepszy poślizg. 1
Moderator Streat Opublikowano 25 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 @flatron007 Dla mnie fajniejszy jest Elite detailer fajniejszy zapach i jakoś przyjemniej się nim było rrc też jest ok mam pierwszy wypust i w dalszym ciągu robi to co ma robić 1
flatron007 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Doszedł jeszcze FX Protect Nano
AudiBlask Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 @flatron007 FX Nano bym odpuścił na starcie , z wyżej wymienionych brał bym Elite Detailer. 1
menior Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Szampon z najlepszym poslizgiem z jakim mieliscie do czynienia czekam na propozycje?
V1RU$ Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Godzinę temu, menior napisał: Szampon z najlepszym poslizgiem z jakim mieliscie do czynienia czekam na propozycje? Może nie miałem za dużo szamponów ale jak by to zliczyć to wyszło by sporo mimo wszytko. Reasumując. Neoxal 737 - odkupiłem litra od ziomala @D@ViDz myślą do konserwacji powłok. Ale nawet przy 50 ml na 8l wody robi robotę. Piana zaybista i poślizg kapitalny. U mnie zdecydowanie numer 1 na dzień dzisiejszy, chyba się na 5l zdecyduję w nowym sezonie. 2
kamil598 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 36 minut temu, menior napisał: Szampon z najlepszym poslizgiem z jakim mieliscie do czynienia czekam na propozycje? Fireball Emerald 2
damiano2007 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 @menior fireball Pearl 2
Grzechu23 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Wg mnie max poślizg = Binder 1
Rekomendowane odpowiedzi