keza Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @grechut Cały czas mówię o pustych butelkach? Masz tutaj WS i Detailink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, DETAILiNK napisał: @grechuthttps://detailink.pl/pl/searchquery/Mixer/1/desc/5?url=Mixer Dzięki ale nie macie dostępnego? Teraz, keza napisał: @grechut Cały czas mówię o pustych butelkach? Masz tutaj WS i Detailink Sorry, zmuliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor DETAILiNK Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 39 minut temu, grechut napisał: Dzięki ale nie macie dostępnego? Sorry, zmuliłem @grechutButelki mamy gorzej z atomizerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 4 godziny temu, DETAILiNK napisał: @grechuthttps://detailink.pl/pl/searchquery/Mixer/1/desc/5?url=Mixer Jakaś przewidywana data powrotu butelek na stan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @krd , jest przewidziany jakiś konkurs W&W w najbliższej przyszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 18 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @MMCzysci popraw oznaczenie bo nie oznaczyłes Krd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 @MMCzysci popraw oznaczenie bo nie oznaczyłes Krd To p***** tapatalk nie oznacza po ostatnim upgradzie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Szybkie pytanie do posiadaczy maszyn do osuszania auta, która maszyna z tych dwóch: Monello lub Bigboi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Excede UWC rozrabiacie jak jest napisane 1:30 czy stosujecie jakieś inne proporcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @grechut ja daję 1:20 w pianownica. Wcześniej stosowałem też 1:20 tylko w butelce po K2 Felix z atomizerem że spieniaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Panowie można zmieszać SSW z Binder Premium Hydrophobic Wax? Będę jutro mył auto i taki pomysł mi wpadł do głowy. Może głupi ale zapytać doświadczonych detailingowców nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 6 minut temu, daniel23584 napisał: Panowie można zmieszać SSW z Binder Premium Hydrophobic Wax? Będę jutro mył auto i taki pomysł mi wpadł do głowy. Może głupi ale zapytać doświadczonych detailingowców nie zaszkodzi Można. Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Myślałem że może coś wniesie do wyglądu takie połączenie no to odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @daniel23584 nie ma sensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @daniel23584 jakbyś chciał mieszać to spróbuj najpierw na bardzo małej ilości i sprawdź czy Ci się wymiesza bo może się zważyć Gdzie kupię produkty Tenzi? Chodzi mi o zwykłe sklepy/markety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 25 minut temu, kamil598 napisał: Gdzie kupię produkty Tenzi? Chodzi mi o zwykłe sklepy/markety Carrefour. Czasem mają dobre promocje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @kamil598 u mnie w sklepie motoryzacyjnym są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Panowie, coś co bardziej przyciemni/zmatowi wnętrze? Mam Poorboys Word Natural Look ale nie jestem za bardzo zadowolony z matowienia( poza tym bardzo fajny dressing :P ) Myślałem nad Funky Witch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 @grechut dużo zależy od plastiku. Ten sam dressing na różnych plastikach może dać różne efekty. Kup mała butelkę FW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 @Kuba95 U mnie w Oplu Vectrze i w kolegi BMW 3 średnio przyciemnił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 FW u mnie w Oplu też słabo przyciemnia, ale wykonczenie daje bardzo fajne.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Czy ktos z was uzywal na powloke CQuartz 3,0 cos innego niz reolad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Czy da (w moim przypadku roller 9mm) można na sucho ogarnąć mocno zjechany klar z lamp? Myślałem p600, p800 jaki bieg? Potem na mokro ręcznie od p800 w górę. Nie mam żadnej maszynki oscylacyjnej, a po świętach nie chce mi się ręcznie tyle drżeć może głupie pytanie, ale chce się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 @Sparco kilka razy czytałem ale nie mam pojęcia o co Ci chodzi to masz tą maszynkę (roller) czy nie? od "800" na mokro "klar" bez problemu zejdzie... a co później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 25 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 @sparco0 chcesz rollerem matowić klar na lampach? Raczej bym odpuscił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi