Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie można zmieszać SSW z Binder Premium Hydrophobic Wax? Będę jutro mył auto i taki pomysł mi wpadł do głowy. Może głupi ale zapytać doświadczonych detailingowców nie zaszkodzi

Opublikowano
6 minut temu, daniel23584 napisał:

Panowie można zmieszać SSW z Binder Premium Hydrophobic Wax? Będę jutro mył auto i taki pomysł mi wpadł do głowy. Może głupiemoji848.png ale zapytać doświadczonych detailingowców nie zaszkodziemoji846.png

Można. Tylko po co?

Opublikowano

@daniel23584 jakbyś chciał mieszać to spróbuj najpierw na bardzo małej ilości i sprawdź czy Ci się wymiesza bo może się zważyć

Gdzie kupię produkty Tenzi? Chodzi mi o zwykłe sklepy/markety

Opublikowano
25 minut temu, kamil598 napisał:

Gdzie kupię produkty Tenzi? Chodzi mi o zwykłe sklepy/markety

Carrefour. Czasem mają dobre promocje.

• Lubię to 1
Opublikowano

Panowie, coś co bardziej przyciemni/zmatowi wnętrze? Mam Poorboys Word Natural Look ale nie jestem za bardzo zadowolony z matowienia( poza tym bardzo fajny dressing :P )

Myślałem nad Funky Witch?

Opublikowano

FW u mnie w Oplu też słabo przyciemnia, ale wykonczenie daje bardzo fajne.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy da (w moim przypadku roller 9mm) można na sucho ogarnąć mocno zjechany klar z lamp? Myślałem p600, p800 jaki bieg? Potem na mokro ręcznie od p800 w górę. Nie mam żadnej maszynki oscylacyjnej, a po świętach nie chce mi się ręcznie tyle drżeć 🙂 może głupie pytanie, ale chce się upewnić.

Opublikowano

@Sparco kilka razy czytałem ale nie mam pojęcia o co Ci chodzi 😉 to masz tą maszynkę (roller) czy nie? 😉 od "800" na mokro "klar" bez problemu zejdzie... a co później?