KUBA46 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @CarlosBlack czyli B8. U mnie sprawdziła się G5. Wycieraczki mam Boscha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Jak wam skaczą wycieraczki to w pierwszej kolejności sprawdź się czy wycieraczka dobrze przylega do szyby. Powinna być prostopadła do jej powierzchni. Jeśli nie jest to wystarczy dogiąć ramię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Nie koniecznie doginać odrazu, zobaczyć czy zawias lekko chodzi, u mnie był ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Pytanie bonusowe. Czy trzymacie chemię w butelkach, czy używacie butelek i zlewacie do czegoś innego? Dzisiaj na mycie zabrałem lekki roztwór UWC w butelce 750 @Good Stuff / workstuff. Wziąłem też greenstara 1:20 w butelce Epoca Maxi 360 kupioną od @DeepGloss kilka miesięcy temu ale pierwszy raz użytej. Obie napełniłem 3 tygodnie temu. Obie nie psikają / leją po palcach. Co ciekawe zwykłe butelki po płynie do szyb z takim uwc sobie radzą i przez cały sezon psikalem taką butelką. O co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 24 minuty temu, analyzator napisał: Pytanie bonusowe. Czy trzymacie chemię w butelkach, czy używacie butelek i zlewacie do czegoś innego? Dzisiaj na mycie zabrałem lekki roztwór UWC w butelce 750 @Good Stuff / workstuff. Wziąłem też greenstara 1:20 w butelce Epoca Maxi 360 kupioną od @DeepGloss kilka miesięcy temu ale pierwszy raz użytej. Obie napełniłem 3 tygodnie temu. Obie nie psikają / leją po palcach. Co ciekawe zwykłe butelki po płynie do szyb z takim uwc sobie radzą i przez cały sezon psikalem taką butelką. O co kaman? Robię tak samo i problemów zero. Ech2o leży mi już 3 tygodnie, co jakiś czas używane. Wyłącznie male atomizery padają jak muchy u mnie.. tj te do butelek 50-100ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Potrzebuje kupic nowy stolek warsztatowy. Ktos cos poleca? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Ja polecam komputerowy, zdjalem oparcie i nadaje się teraz do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Czym czyścicie opony / dywaniki gumowe? (szczota? pędzel?) Polećcie proszę jakąś sprawdzoną szczotę Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 4 minuty temu, poncio napisał: Czym czyścicie opony / dywaniki gumowe? (szczota? pędzel?) Polećcie proszę jakąś sprawdzoną szczotę Dzięki Proszę cię... rozejrzyj się na forum. Nie bądź leniem. Mało relacji jest gdzie widać szczotki, pędzelki, preparaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @poncio zestaw na wkrętarkę za 20 zł z aliexpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Widział już ktoś w PL The ULTRA BLACK SPONGE ? Bo z USA cena 19,95 +15$ przesyłka trochę mnie nie urządza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @poncio do opon szczotka muc off. Dywaniki gumowe lecę szczotką na wkrętarkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Widział już ktoś w PL The ULTRA BLACK SPONGE ? Bo z USA cena 19,95 +15$ przesyłka trochę mnie nie urządza...[/url] O nawet nie wiedziałem ze wprowadzili nowa gąbkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Wiecie może kiedy premiera ADBL ceramic qd? Miała być z tego co wiem 05.09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xddd Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Witam Was serdecznie drodzy przyjaciele Jakie są wasze ulubione środki do zabezpieczenia skóry, co polecacie? Jest to w zasadzie młoda skóra ( 3 letnie auto CIVIC X) i z tego co się orientuję jej pielęgnacja wygląda inaczej niż pielęgnacja starszych tapicerek, więc stąd moje pytanie jaki produkt najlepiej się sprawdzi w tym przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasM Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Hej. Które stężenie Shiny Garage Extra Dry dorównuje @ADBL Bonnet? 1:30-1:40, czy w górę (1:25), czy od 1:10 w dół? Przeznaczenie - regularne odświeżanie tapicerki siedzeń i boczków. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 W dniu 12.09.2020 o 22:31, analyzator napisał: Pytanie bonusowe. Czy trzymacie chemię w butelkach, czy używacie butelek i zlewacie do czegoś innego? Dzisiaj na mycie zabrałem lekki roztwór UWC w butelce 750 @Good Stuff / workstuff. Wziąłem też greenstara 1:20 w butelce Epoca Maxi 360 kupioną od @DeepGloss kilka miesięcy temu ale pierwszy raz użytej. Obie napełniłem 3 tygodnie temu. Obie nie psikają / leją po palcach. Co ciekawe zwykłe butelki po płynie do szyb z takim uwc sobie radzą i przez cały sezon psikalem taką butelką. O co kaman? @Good Stuff @DeepGloss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigsmith21 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Panowie jakie stężenie polecacie Maxifii do bo netu, bodajże soap free. Producent podaje śmiesznie małe.... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 7 godzin temu, bigsmith21 napisał: Panowie jakie stężenie polecacie Maxifii do bo netu, bodajże soap free. Producent podaje śmiesznie małe.... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Zaczynasz od takiego jak producent podaje. Wystarczy. Chyba, że brud slabo będzie się poddawał, to wtedy możesz delikatnie zwiększyć proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Zaczynasz od takiego jak producent podaje. Wystarczy. Chyba, że brud slabo będzie się poddawał, to wtedy możesz delikatnie zwiększyć proporcje. Na szczura zrób roztwór w wiadrze z ciepłą wodą, wg ratio producenta, zamocz i wyciśnij mf. Przetrzyj sufit na krzyż. Po wyschnięciu odkurz.Normalne, psik psik na mf, dalej tak samo jak wyżej Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Września 2020 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @analyzator To nasza butelka z CANYONEM czy poprzednim triggerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @analyzator ja mam sporo roztworów w różnych butelkach w tym i od WS. Cześć z nich jeździ też w samochodzie, chyba że są mrozy to wyjmuje. Nic się z nimi nie dzieje. Jeśli chodzi o butle WS to mam np UWC 1:8 w butli, 750 którą kupiłem wkrótce po jej premierze. Śmiga cały czas, czesto odkręcana i zakręcana przy uzupełnianiu. Nic nie leci. Mam też inne z późniejszych wypustów (jeszcze bez caynonów oryginalnych) i część atomizerów zaczęła się przekręcać bardzo szybko, ale same atomizery działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 W dniu 11.09.2020 o 16:27, ghost napisał: Osobiście NW stosuję tylko na szyby boczne i tylną. Na przód Duragloss Nanoglass Ceramic Coating Ja również nie aplikuje u siebie na przód NW po tym jak wieczorem w deszczu i sporym ruchu w mieście, zaczęły strasznie skakać wycieraczki. Oprócz tego że skaczą to po przetarciu wycieraczką na chwile pozostawała mgiełka na szybach. Mowisz że ten duragloss taki dobry? Może znasz jeszcze jakiś inny „śliski” odpowiednik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @bigsmith21 W oni szczotka miedziana do grilla przy kasach. Zarobista jest do wykładzin , bardzo delikatna nie ciągnie wykładziny a w dodatku bardzo dobrze radzi sobie z piachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @Good Stuff szczerze - nie wiem. Wygląda jak atomizer od carpro trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi