Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, powalla napisał: Leć dalej tym co masz przecież to jest Odlej 100ml do buteleczki , dodaj do tego 50ml wody i zobacz jak to się zachowuje , jak dalej tak będzie to dodaj znów 50ml wody i tak do skutku 50 to moze nie ale mozesz dolać 30 ml na 100 ml stronga . Albo moczyć szczoteczkę w wodzie i lekko wytrzepać tez osłabi troche stronga. Przy czym bedziesz mogl robic większe powierzchnie bo piany bedzie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 11:02, Qukie napisał: Ciężki temat: Kostka brukowa poplamiona farbą Hammerite (prawie cała puszka ) - czym się jej pozbyć z dużej powierzchni? Rozpuszczalnik + szczotka i szmaty? Tenzi do kostki brukowej? ProElite Oli spoter (teoretycznie tylko do oleju)? Jakiś Tar & Glue remover? Jakieś inne sugestie mocnej chemii? Spróbowałbym spytać u ProElite u źródła, oni mają sporo tych siuwaksów, może mają lepszy produkt niż spotter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Czekam właśnie na dokładki od Maxtona i jak przyjdą, to chciałbym je zabezpieczyć jakoś. DLux da sobie radę z nielakierowanym tworzywem ABS na wysoki połysk? Czy może proponujecie coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 4 godziny temu, BiałyGTi napisał: To ze sa brudne nie oznacza ze trzeba atakować od razu tak mocnym produktem soft by sobie pewnie tez poradził z tym brudem Ja też sobie zrobiłem jakiś czas temu kuku strongiem. Razem z brudem ściągnął część farby z siedzenia w Mercu. Tak więc potwierdzam ze Strongiem ostrożnie. 4 godziny temu, BiałyGTi napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Pytanie z prania. Zeby "odswiezyc" tapicerke (nie jest strasznie brudna ale jest 5 lat uzytkowana) to uzyc Maxifi Versa + Emulsify czy lepiej bardziej rozcienczone Master Pre-Spray + Power-Rinse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Panowie jak w tamcie czyli na szybko pytanko , jaka jest obecnie najmocniejszą pastą do cuttingu na rynku pod maszynkę DA ? Megs 105, clear cut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Panowie jak w tamcie czyli na szybko pytanko , jaka jest obecnie najmocniejszą pastą do cuttingu na rynku pod maszynkę DA ? Megs 105, clear cut ?Megs100, 3D 500Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Godzinę temu, PawelKRZ napisał: Pytanie z prania. Zeby "odswiezyc" tapicerke (nie jest strasznie brudna ale jest 5 lat uzytkowana) to uzyc Maxifi Versa + Emulsify czy lepiej bardziej rozcienczone Master Pre-Spray + Power-Rinse? Ja bym poszedł w Master pre spray i Power Rinse Bardzo dobry duet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 W dniu 9.08.2020 o 10:07, Aivars napisał: Pytanie - czy istnieje jakis QD godny polecenia, ktory mozna uzywac w pelnym sloncu, zeby mozna go bylo normalnie dotrzec ? Cały temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Podpowiedzcie mi proszę czego zazwyczaj sie używa / używacie do mycia felg przy użyciu pianownicy? Tak jak na zdjeciu poniżej. Często jak oglądam jakieś filmiki to w ten sposób ogarniają felge Zwykły szampon? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy69 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @poncio zasadowego preparatu do czyszczenia felg/piany aktywnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 10 minut temu, poncio napisał: Podpowiedzcie mi proszę czego zazwyczaj sie używa / używacie do mycia felg przy użyciu pianownicy? ... Zwykły szampon? Ja daje zwykla piane neutralna. Oplukanie. Potem UWC z oprysku + pedzel. Potem szampon + rekawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Taki UWC nadaje sie do pianownicy?Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 13 minut temu, poncio napisał: Taki UWC nadaje sie do pianownicy? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Nie wiem, nie probowalem z pianownicy. Ja mam na butelke zlozony atomizer pianujacy i lekko spienione jest przez co wolniej schnie i spokojniej moge pedzlowac. Rozcienczone mam 1:30 wiec jak by moze bardziej skoncentrowal to by sie bardziej pienilo. Z pianownicy recznej daje piane neutralna na felgi i opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 HADWAO ACTIVE CLEANER PRO używał ktoś i może się wypowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Taki UWC nadaje sie do pianownicy?Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu TapatalkaPodpatrzyłem jak@Domel atakuje felgi wheel cleaner em z pianownicy. Sprawdziłem na starej epoce której już nie używam za często i teraz jest do uwc. Robi robotę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @poncio Ja w weekend przetestuję z pianownicy P&S tak jak to czyni Pan TheOrganizer Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Godzinę temu, #kris napisał: @poncio Ja w weekend przetestuję z pianownicy P&S tak jak to czyni Pan TheOrganizer Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka jakie rozcieńczenie będziesz robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @PawelRDM tu mam dylemat bo jeżeli mnie pamięć nie myli to "Pan" wspominał raz o 1:5 a raz 1:3 Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @PawelRDM tu mam dylemat bo jeżeli mnie pamięć nie myli to "Pan" wspominał raz o 1:5 a raz 1:3 Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka To zrób 1:4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 8 godzin temu, poncio napisał: mycia Wheel cleanerow, pian zasadowych, a tu na urlopie zwyklych neutralnych i tez daja rade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Qukie Odwrócić kostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Mogę wyczyścić takie zapuszczone felgi tenzi truck clean i szczotką ADBL? Wiem że to piana, ale nie mam nic innego mocnego pod ręką, felgi lakierowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Kamsyyo felgi lakierowane traktujesz podobnie jak lakier. możesz spróbować trakiem ale raczej nie poradzi sobie ze szczurami. Uważaj ze stężeniem i przysychaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyau1 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Excede Encapsulator Cleaner jako bonnet do podsuftki lekko zasyfionej nada się? Jeżeli tak to w jakim stezeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi