Moderator Streat Opublikowano 20 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @kamil598 gtechniq chyba najlepszy @MMCzysci zapytaj @ADBL oni na pewno beda wiedzieć ja nie uzywałem i ciezko mi sie odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @KapselK Odkleiła Ci się mata w drzwiach - standard w E46, E39 i w E9X też tego nie poprawili Rozbierz drzwi, podklej matę i będzie sucho, temat poruszany po każdej zimie na wszystkich forach BMW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Streat Spodziewałem się tej propozycji niby jest droższy ale w sumie jest go też więcej pomyślę nad tym ale czekam na inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabbcc123 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Pioter83 NATy i ADBLe szybko sie rozlatuja, lepiej doplacic...teraz testuje flexipad, mam nadzieję, ze nie rozleca mi sie w locie jak poprzednicy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @aabbcc123 może spróbuj nimi polerować a nie latać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Mam kilka wgniotek po gradobiciu na dachu czy też drzwiach (to chyba lekkie parkingowe). Planuję zakup do wyciągania wgniotek m.in. z aukcji o numerze 8687918248. Czy ktoś mkaił z tym do czynienia i warto kupić? Pytam bowiem nigdy się nie bawiłem w PDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 10 godzin temu, aabbcc123 napisał: @Pioter83 NATy i ADBLe szybko sie rozlatuja, lepiej doplacic...teraz testuje flexipad, mam nadzieję, ze nie rozleca mi sie w locie jak poprzednicy Ja potrzebuję tylko na swoje auto, mam nadzieję że po jednym razie się nie rozleci a tak przy okazji, jaka różnice w pracy jest w padach od royal pada z serii "thin" a pozostałymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @zdanek ufff to mnie pocieszyłeś, bo ogólnie temat wody jest ciężki do zdiagnozowania i miałem już czarne scenariusze. Dziś to ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Cześć Pytnie mam odnośnie tego czy mogę na powloke na skory polozyc lether versiegelung po czyszczeniu ? Czy nie wejdą w jakaś reakcje? Chociaż wątpię ze ta powłoka jeszcze jest bo samochód robi 40 tysięcy rocznie a ma 3 lata i pytam jak by coś gdzieś zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Szybkie pytanie. Po jakim czasie od nałożenia powłoki uncr można nakładać silk coata? Kiedyś gdzieś znalazłem opis, ale teraz już szukam 40 min i nie mogę znaleźć tej informacji.Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @bienek pytaj @Pajko albo szukaj w jego relacjach PSB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jak się różni SG spot off do elitedetailer water spot? Mam trochę water spotów na lakierze (fajnie by było zaaplikować go bezpośrednio na lakier jak easy QD) i trochę mocniejszych na szybie. Za elitedetailer przemawia zapach. Jak do tego ma się wsr od RRC? Ktoś coś badał testował, bo puki co to mało info o wsr mamy na forum wiem, że @Domel testował SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ma ktoś jakieś rabaty do sklepu DeepGloss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Szybkie pytanie: czy ktoś używał żółtego pada który jest w zestawie do Hamrona do cleanera? Wiem że on jest niskich lotów ale w tej chwili nie mam nic pod ręką innego a chciałbym wypróbować polerkę. Czy lepiej nie ruszać i poczekać aż będę miał czerwonego nata? Bo chyba od biedy lepiej niż ręcznie tym padem Hamrona? Edit: jednak zabrakło mi czasu i pytanie już nieaktualne, zakupię porządne pady i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 W dniu 3.03.2020 o 14:57, Banshee napisał: Może nie jest jakoś bardzo zła ale dla mnie wygląda na total chińska ✌ Poczekaj bo Lare teraz testuje clovera z chin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Godzinę temu, damiano2007 napisał: SG spot off Tu coś robiłem o ile pamiętam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @damiano2007 na spot offa uważaj. U mnie bez niczego usunął uncr z maski. Po kontakcie z SG dostałem odpowiedź że może usuwać powłoki gumowe jak uncr.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 6 minut temu, grabek246 napisał: @damiano2007 na spot offa uważaj. U mnie bez niczego usunął uncr z maski. Po kontakcie z SG dostałem odpowiedź że może usuwać powłoki gumowe jak uncr.... Dokładnie to pokazałem na filmiku wyżej z 2018 roku To jest dobry produkt - ale trzeba go używać z głową a nie jak QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @Domel Gdyby był dobry to usuwał by water spoty a nie powłokę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @Domel fusiak mimo wszystko w woskach nie ma sobie równych choć w opisie jest jako powłoka teflonowa. @Domel używałeś może innych WSR'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew-mks Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 W dniu 19.03.2020 o 21:52, marco80 napisał: Jak zrobiłeś "już dwa auta "to jeszcze wszystko przed Tobą............... Ale co to ma rzeczy w kwestii oceny pracy z pastą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jakieś opinie o wydechu końcowym Proex Pro Series? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Czy ktos wie jak/czym usunac rdze w baku? Pacjent nie autko a romet kadet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 4 godziny temu, Tomas-sg napisał: Ma ktoś jakieś rabaty do sklepu DeepGloss ? Może spróbuj na hasło @Domel? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @Michał82 nie no coś im zapłacić muszę Odzew był na tyle spory że może też ktoś ma kod rabatowy do carok.pl ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi