piotroosh Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @Kita Obejrzyj Forensic na youtube. Robil recenzje i porownania flex'a na aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Wygląda na to że nie doprecyzowałem wystarczająco. Poszukuje urządzenia nie droższego niż +-1000pln. Mam garaż bez gniazdka a raczej miejsce w hali. Maszyna ma służyć do pracy na dwóch autach które jakiś czas temu przeszły korektę. Mają być nakładane nią wszelkie kosmetyki które można nakładać DA czyli np AIO, cleanery, politury itd. bez korekt lakieru. Co jakiś czas zapewne wpadnie jakieś auto rodzinne na odświeżenie. Mam pewne obawy czy istnieje taki produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabbcc123 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Cos do czyszczenia parownika, odgrzybiacz, ale żeby nie zostawil nieprzyjemnego zapachu. Dalem jakis tani i mega smierdzacy zapach zostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 28 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @Kita cieżko bedzie znaleźć cos sensownego w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 35 minut temu, Streat napisał: @Kita cieżko bedzie znaleźć cos sensownego w tej cenie tego się obawiałem ale licze że może jest coś na rynku poza Flex. Znalazłem coś takiego jak Adam’s Cordless Polisher Swirl Killer lecz mało jest informacji na jego temat. No i może jest coś z lepszą dostępnością w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quq Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Możecie polecić jakieś produkty do polerowania i zabezpieczania felg? Na koła używam: - RRC Wheel Gel Plus, - RRC Tire & Rubber Cleaner - adbl apc na nadkola - Soft99 Tire Black Wax na opony Co nałożyć później na felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @quq np @Good Stuff Rims Detailer lub Megs Quik Wheel Detailer ale nie wiem czy jeszcze dostępny jest. A na dobrą sprawę możesz felgi potraktować qd do lakieru, bardziej trwałe rozwiązanie to położyć wosk albo powłokę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quq Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 dzięki, jeszcze szybkie pytanie, ile mniej więcej trzeba zapłacić za odkurzacz piorący dla osoby która nie zajmuję się tym profesjonalnie, więc żadna wysoka półka, ale żeby też nie kupić badziewia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 13 minut temu, quq napisał: ile mniej więcej trzeba zapłacić za odkurzacz piorący dla osoby która nie zajmuję się tym profesjonalnie, więc żadna wysoka półka, ale żeby też nie kupić badziewia? https://www.ceneo.pl/1206257 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raafal91 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Czy ktoś z Was posiada Vectrę C w skórach i mógłby polecić sprawdzony środek do pielęgnacji tejże "skóry" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 28 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @raafal91 a co za równica czy masz vectre c czy audi? Skóra to, skóra jeżeli jest to prawdziwa skóra to środki od kecav ,colourlocka, adbl, goodstuff czy shiny garage. Ważne aby to były dedykowane środki do skór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raafal91 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @raafal91 a co za równica czy masz vectre c czy audi? Skóra to, skóra jeżeli jest to prawdziwa skóra to środki od kecav ,colourlocka, adbl, goodstuff czy shiny garage. Ważne aby to były dedykowane środki do skór Właśnie problem w tym że to raczej jakiś skaj/eko skóra, nie wiem. Dlatego pytam bo może ktoś ma doświadczenie z tym materiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 8 minut temu, raafal91 napisał: Właśnie problem w tym że to raczej jakiś skaj/eko skóra, nie wiem. Tez sie sprawdzi i doczyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 49 minut temu, Eidos71 napisał: https://www.ceneo.pl/1206257 @quq Mam tego Hyundaia. Prać, spoko pierze. Ale jakość wykończenia, plastików to porażka. Rury na przedłużkę gną się na potęgę. Jedna mi już pękła, mimo że odkurzałem może z 4 razy. Spust od pistoletu do natrysku się niekiedy zacina. Jest głośny. A tak to reszta spoko. Moc wystarczająca, pompa też. Nie wiem czy nie lepsza opcją będzie Clatronic: https://www.clatronic.pl/odkurzacze/odkurzacz-pioracy-clatronic-bss-1309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 2 godziny temu, quq napisał: Możecie polecić jakieś produkty do polerowania i zabezpieczania felg? Na koła używam: - RRC Wheel Gel Plus, - RRC Tire & Rubber Cleaner - adbl apc na nadkola - Soft99 Tire Black Wax na opony Co nałożyć później na felgi? Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ktoś warzy? Ciekawie wygląda półprzezroczyste z podziałką. Bo zastanawiam się czy grit-guard pasuje https://browin.pl/sklep/produkt/340415/pojemnik-fermentacyjny-nadruk-pokrywka-15-l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 17 godzin temu, Kita napisał: Wygląda na to że nie doprecyzowałem wystarczająco. Poszukuje urządzenia nie droższego niż +-1000pln. Mam garaż bez gniazdka a raczej miejsce w hali. Maszyna ma służyć do pracy na dwóch autach które jakiś czas temu przeszły korektę. Mają być nakładane nią wszelkie kosmetyki które można nakładać DA czyli np AIO, cleanery, politury itd. bez korekt lakieru. Co jakiś czas zapewne wpadnie jakieś auto rodzinne na odświeżenie. Mam pewne obawy czy istnieje taki produkt Bez bicia za link proszę:P Nie używałem osobiście, na jakiejś grupie FB, pisali że się sprawdza, ale na cuda bym nie liczył. https://www.expondo.pl/msw-motor-technics-zestaw-polerka-akumulatorowa-2900-obr-min-rotacyjno-orbitalna-akumulator-18v-4ah-18000353 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKrzysztof Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Pędzelkowanie emblematów, wnęki od klapki paliwa, kratek itp. - robić na etapie pre-washu jak już jest zaczyna działać aktywna piana? Bo wtedy jest sporo brudu na aucie i tak się zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Zawsze robię latem, ale zmuszony byłem wyczyścić skórzana kierownicę i siedzenia colourlock soft, a w garażu mam raptem 4 stopnie celsjusza. Pytanie za ile godzin można nakładać zabezpieczenie versisierung, aby skóra była sucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quq Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Pomóżcie ktora pastę wybrać do polerki tych rys, do dyspozycji mam futro, średni pad i wykończeniowy , w jakiej kolejności byście to zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 z tych na zdjeciu do uzytku nadaje sie menzerna, turbo i tempo sobie odpuść, a tamte dwie pozostałe to pierwszy raz na oczy widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quq Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 @Streat myślałem żeby właśnie użyć mazerny na padzie z włosiem, tylko się zastanawiam czy usunie takie zniszczenia ta pasta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 @quq nie wiem czy w ogole bedziesz w stanie usunac cos takiego z lakieru, mozesz sprobowac delikatnie papierem przeleciec i poznie futro i meznerna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorion Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Kochani detailerzy, Jak zapatrujecie się na stosowanie impregnatów typu Gtechniq Smart Fabric na dywaniki w samochodzie plus wykładzine. A może bardziej powinno być to oddzielne pytanie jak na wykładzine, a jak na dywaniki. Bo spotkałem się z opinią, że dywaniki powinny chłonąć bród i wodę żeby nie dostawał się na wykładzine i jej nie brudził, więc na dywaniki niby się nie powinno, szczególnie że ten impregnat jest dosyć dobry. Zaś na samą wykładzine w aucie (ten element stały, mam nadzieje że go dobrze nazywam) warto. Ale czekam na Wasze opinie. Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 @Lorion w żadnym wypadku na dywaniki, na wykładzinę owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi