Dante05 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 godziny temu, powerf napisał: Jakie podkładki stosujecie? Metalowe takie jak pod śrubki czy coś innego? Metalowe. @Fredi88 o to mi chodziło. Potrzebuję zmienić w DB 5800 to może podejdzie ten z rollera. Albo taki z flexipads FLEXIPADS TALERZ MOCUJĄCY ULTRA MIĘKKI 70MM 5/16 1
Fredi88 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 @Dante05 chodzi przede wszystkim o wagę. Przy T2000 rollerze i innych klonach 99g bp75mm jest optymalne. Przy innych maszynach nie wiem. 1
Tomas-sg Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Czy jest tutaj ktoś mieszkajacy/ często bywający w UK ?
MMCzysci Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Któryś trybik w głowie przeskoczył i przypadkiem wywaliłem do śmieci prawie 30 zdjęć z ostatniego sprzątania F4. Jakaś działająca aplikacja do odzyskiwania plików z Androida? Te buble z Google Play w większości pokazują po prostu to, co jest obecnie w galerii.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Notcon Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Któryś trybik w głowie przeskoczył i przypadkiem wywaliłem do śmieci prawie 30 zdjęć z ostatniego sprzątania F4. Jakaś działająca aplikacja do odzyskiwania plików z Androida? Te buble z Google Play w większości pokazują po prostu to, co jest obecnie w galerii.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu TapatalkaA w google zdjęcia kopii nie masz? Jak zdjecia miałeś na karcie to może spróbuj na PC. Jest bardzo dużo narzędzi.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
MMCzysci Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nie i nie. Kartom nie ufam. Na chmurę nie mam ustawionego wgrywania z automatu. Szlag.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Mikos95 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ja używałem programu Recuva na Windowsie, spróbuj podpiąć telefon do PC
D@ViD Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 43 minuty temu, Mikos95 napisał: Ja używałem programu Recuva na Windowsie, spróbuj podpiąć telefon do PC Również polecam Recvua
MMCzysci Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nie widzę tam opcji odzyskiwania z telefonu... Mimo wszystko dziękuję. Kilka innych programów też sprawdziłem i żaden telefonu nie widzi. Z PC komóra się łączy.
rkom Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 @MMCzysci Przeczytaj może to Ci pomoże. https://android.com.pl/porady/237179-jak-przywrocic-usuniete-zdjecia-w-telefonie/
inspire Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Kończy mi się "stare" fusso do czarnych, aplikuję go na głównie białą i czerwoną perłę, mega odpowiadał mi ten wosk jego "look", trwałość oraz jego cena, bez problemu wytrzymywał mi 6msc a kładłem go na lakier umyty na dwa wiadra (żadnych cleanerów itd.), nie ratowałem go żadnymi QD itd. Zastanawiam się czy nowa wersja jest taka sama? Bo cena już jest średnio interesująca... Im więcej czytam tym mniej wiem...
Arkeolowy Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Jest na rynku jakiś tańszy, godny polecenia zamiennik CarPro 2face - mikrofibra, krótki splot włosia, bodajże 320GSM. Idealnie nadaje się do docierania past/powłok.
Birkhof Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Jest na rynku jakiś tańszy, godny polecenia zamiennik CarPro 2face - mikrofibra, krótki splot włosia, bodajże 320GSM. Idealnie nadaje się do docierania past/powłok.Farecla albo evoxa.Jest tez rag company :)
BartekW Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Co będzie lepsze do zabezpieczenia reflektorów po renowacji ? Powłoka czy folia PPF ?
Pioter83 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Hej, Pytanie odnośnie osuszania i ręcznika, Mam mały ręcznik od Carpro do osuszania chyba 50x55. Jednak żeby osuszyć auto typu HB to mało. Myślicie żeby dokupić drugi taki sam czy lepiej wziąć już duży?
MMCzysci Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Jak będziesz mieć dwa takie same, to też będzie spoko, ale z perspektywy czasu powiem Ci, że gdybym kupował drugi Silk Dryer, to ten 70x90. Kupiłbym większy jednym słowem, ale jeszcze mało wiem Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
damiano2007 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 22 minuty temu, BartekW napisał: Powłoka czy folia PPF Tylko folia. Powłoka Cię nie uchroni od małych kamyczków, folia już tak. 1
BartekW Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Właśnie na tym mi najbardziej zależy Dzięki
Sinus Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Czym najlepiej wyczyścić i zabezpieczyć tapicerkę skórzaną wentylowaną (z dziurkami)? Chyba wszystkie emulsje odpadają, bo produkt wejdzie w dziurki i będzie lipa...?
CarlosBlack Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 @Sinus korzystałem z colourlock w MB i Mazdzie, nie zauważyłem takiego problemu. Chemię aplikuj na szczoteczkę/mikrofibre a nie bezpośrednio na tapicerkę. 1
Sinus Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 @Sinus korzystałem z colourlock w MB i MazdzieAle też miałeś tapicerkę skórzana z dziurkami? ;)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
CarlosBlack Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 no inaczej bym się nie wypowiadał 1
Grzechu23 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 13 godzin temu, Pioter83 napisał: Mam mały ręcznik od Carpro do osuszania chyba 50x55. Ten mały od CarPro jest świetny, ale jako pomocnik do finalnego osuszania szczelin, progów, zakamarków i ogólnie trudno dostępnych miejsc. Lekki, poręczny i mega szybko schnie. Do ogólnego osuszania kup coś większego: WS Monstera, Kinga, G Silk Dryer, Fireball Pin Towel, albo tego samego CarPro DHydrate 70x100
Birkhof Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Ale też miałeś tapicerkę skórzana z dziurkami? ;)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaA jak wejdzie to sobie nawiń cienką fibre na koncówkę odkurzacza i odessiesz spokojnie jak coś będzie w dziurce - tylko trzeba na bieżąco.Czyli niejako odkurzasz przez fibre i ona lapie wyciąganą wodę 1
Pioter83 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 48 minut temu, Grzechu23 napisał: Ten mały od CarPro jest świetny, ale jako pomocnik do finalnego osuszania szczelin, progów, zakamarków i ogólnie trudno dostępnych miejsc. Lekki, poręczny i mega szybko schnie. Do ogólnego osuszania kup coś większego: WS Monstera, Kinga, G Silk Dryer, Fireball Pin Towel, albo tego samego CarPro DHydrate 70x100 @Grzechu23 czy takim dużym osuszysz auro z zewnątrz?
Rekomendowane odpowiedzi