Mumins Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 54 minuty temu, Tomas22 napisał: @Mumins zapach nie drażniący ? Ja sobie nie wyobrażam pracować z nim bez maski Wiadomo, że lepiej w masce ze względów zdrowotnych, ale zapach ma trochę marcepanowo-migdałowy. Całkiem spoko jak na kwasior
damiano2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ktoś może pracował na pastach Boll B1000 i Boll antohologram? Kusi mnie, żeby się pobawić, no chyba, że ktoś ma już jakieś zdanie na ten temat?
MarBi Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Pytanie dotyczące treści na forum, jakiś czas temu został założony super temat odnoście różnych gadżetów lub samoróbek wykorzystywanych do pomocy przy pracy. Za chiny nie mogę odnaleźć tego wątku, ktoś jest w stanie podesłać odnośnik ?
Kondziuu Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Siema mam pytanie. Miałem robiona polerke i nakladany wosk z softa99 dark, robią się straszne zacieki czy to myjnia czy to deszcz i ciężko to usunąć trzeba na prawdę mocno się napracować mikrofibra żeby to usunąć. Jaki powód, a może to jest normalne.
asaledr Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Czy mogę jedynie miejscowo nałożyć NW na szybę czołową? A mianowicie na te miejsca gdzie zwykle wycieraczki przesuwają wodę i potem robi się taka tafla, plus po tej stronie pasażera gdzie zwykle wycieraczki już nie docierają. Ma to sens?
Gold_Car Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A ja mam pytanie z innej beczki. Bardzo ciekaw jestem kto z was ma roota (Magisk) i korzysta z aplikacji bankowych? Hmm...Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
misz.czu Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Są jakieś przeciwwskazania jeśli chodzi o pranie ekstrakcyjne materiałowych boczków drzwi?
biniu21 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Tu jest tak dużo różnych opinii, że nie wiem co wybrać... jaka cleaner pod czarny lakier bmw i audi (czyli chyba twarde) aby uzyskać głębie koloru i delikatne rysy wypełnic i usunąć bez polerki? i jaka politura po tym cleanerze żeby była odpowiednia żeby po niej można było nałożyć wosk jeszcze? Niech ktoś może napisze na pv kto sam miał doczynienia z tymi twardymi lakierami czarnymi w bmw czy audi
ktm950 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 4 godziny temu, misz.czu napisał: Są jakieś przeciwwskazania jeśli chodzi o pranie ekstrakcyjne materiałowych boczków drzwi? Tak, po przemoczeniu niektóre lubią się odklejać. Boczki potraktuj najlepiej bonnetem, szczoteczką i od razu przetrzyj lekko wilgotną fibrą. 1
biniu21 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Sprawdzi się Meguiar's Ultimate Polish na czarny lakier w bmw i na to ADBL Synthetic Spray Wax??
biniu21 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 SZYBKIE PYTANIE może ktoś wkońcu odpowie haha. Prima Amigo – MEGA WET LOOK 473ml 77zł czy Meguiar’s Ultimate Polish 473ml 65 zł na czarny lakier przy nakładaniu ręcznym? Ktoś napisze + i - i czy jest coś lepszego?
Ronin78 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 19 godzin temu, asaledr napisał: Czy mogę jedynie miejscowo nałożyć NW na szybę czołową? A mianowicie na te miejsca gdzie zwykle wycieraczki przesuwają wodę i potem robi się taka tafla, plus po tej stronie pasażera gdzie zwykle wycieraczki już nie docierają. Ma to sens? Zrobiłem sobie własnie takie coś "niechcący", co prawda przy okazji nakładania na lakier chciałem tylko spróbować czy QD CC Prostaff Water Gold da cokolwiek na szybach i o ile na bocznych przez kilka już deszczowych dni siedzi, o tyle na przedniej zniszczyły go dość szybko wycieraczki, aczkolwiek został on w miejscach do których one nie docierają, czyli cała reszta szyby ma efekt na którym Ci zależy.
arturf Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 @biniu21 Jest jeszcze PB Black Hole. Jak coś to mam na sprzedaż niemal całe PA.
asaledr Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Jest jakaś piana aktywna po której myciu bezdotykowym osiągniemy np. 90% tego co przy myciu ręcznym?
Fredi88 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Co się stało z tematem pytania do rrc? 2
Kamil3km Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Usunęli profil z Dystrybutorów bo było za dużo prawdy i złych opinii na temat ich produktów 1 4
pawelus668 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Jaka niedroga piana do mycia wstepnego "szczurow" przed polerka?
michalwi Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @asaledr @pawelus668 ProElite Nanofactor - siedzi długo, woski zjada, domywanie ekstra. Przed jakąś grubszą robotą lub czymś mocno zawalonym u mnie zawsze. 1
Moderator Domel Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, michalwi napisał: @asaledr @pawelus668 ProElite Nanofactor - siedzi długo, woski zjada, domywanie ekstra. Przed jakąś grubszą robotą lub czymś mocno zawalonym u mnie zawsze. Potwierdzam - swietna piana 1
analyzator Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 SG D-Tox czy ADBL Vampire liquid? na lakier i felgi.
misz.czu Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 D-Tox dłużej posiedzi, VL szybciej zadziała. Oba mają moc, zależy czego potrzebujesz.
misz.czu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 E46 czym doczyścić tą strukturę? Amber One w najmocniejszym zalecanym stężeniu nie daje rady.
ghost Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W dniu 15.08.2019 o 13:38, Fredi88 napisał: Co się stało z tematem pytania do rrc? W dniu 15.08.2019 o 13:50, Kamil3km napisał: Usunęli profil z Dystrybutorów bo było za dużo prawdy i złych opinii na temat ich produktów Może wrócą jako kolejna ulepszona wersja RRCv2 albo RRCv7 3
Rekomendowane odpowiedzi