mjregul Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Witam zaczołem czyścić skórę w audi q5 (pół skóry jasnez alkantarą). Podłokietnik bardzo ładnie się wyczyscił. Ale mam problem z zewnętrzną czescia od strony kierowcy,zaczołem jechać cleanerem i wyszły jakies jakby niebieskie przebicia na skórze . Czym to spowoodowane? Kosmetyki gliptone stosowałem. Przepraszam ale zaczOŁem to jakieś nieporozumienie. ZaczĄłem. Nie róbmy z forum śmietnika naszego języka.
Dante05 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 [ref=#ff3366]Nascar[/ref], ewentualnie system SSR ale to jest jeszcze mało popularne i nie wypowiem się odnośnie trwałości.
dyno Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Witam. Przymierzam się do zakupu Autoglym SRP i zastanawiam się który wosk lepiej na niego nałożyć: Dodo juice Purple haze czy Blue velvet? Lakier ciemny niebieski/granatowy. Porównywał ktoś z Was te dwa woski?
Dyzio91 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 [ref=#ff3366]Dyzio91[/ref], odpuść sobie. Dzięki za odp w takim razie zakupie sobie K2 na początek PS. Jeszcze przypomniało mi się, czy dobrym pomysłem jest kupić szlifierkę kątowa z regulacja obrotów?
mbieniek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Panowie Pyrzowice wypozyczalnia samochodow na lotnisku ktos poleci jakas ogarnieta?
Ocieplator Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Czy AG SRP + na to Kiwami to będzie dobre połączenie? Ktoś coś takiego już próbował? Ewentualnie SRP + dodo juice purple haze (czarny lakier).
powalla Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Dyzuo porownaj predkosci obrotowe szlifierki i polerki i wyciagnij wnioski.
piepia Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Czy ktos poleci mi dobry atomizer, ktory daje mala dawke i rozpyla mgielke? Mialem canyona ale one rozpylaja dosyc nierownomiernie i maja zbyt duza jednorazowa dawke.
Freddy Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Czy AG SRP + na to Kiwami to będzie dobre połączenie? Ktoś coś takiego już próbował? Ewentualnie SRP + dodo juice purple haze (czarny lakier). Ładnie wygląda ale czy dobre to bym nie powiedział zrobiłem taką kanapkę na srebrnym co prawda w zimie ale miesiąc i zniknął tyle że look całkiem fajny Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Dyzio91 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Dyzuo porownaj predkosci obrotowe szlifierki i polerki i wyciagnij wnioski. Dzięki za olśnienie aż wstyd mi teraz za to pytanie pozdrawiam
Ocieplator Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Freddy ale w Twoim wypadku to kiwami czy dodo juice?
Freddy Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Sorki nie napisałem ag srp + soft kiwami Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Jak myślicie? dobrze nałożony wosk, ostatnio kiedy coś wrzucałem zostałem za to zjedzony i wys*any żywcem
Piotrek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Kropelki z tego co widać dosyć równe, zrzut wody jest. Wygląda ok
Gość Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], no i dzięki, te pierwssze moje posty był bez glinki, a tu już z
szpyrek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Który cleaner jest gęsty i ma szarą wręcz grafitowa konsystencję? Amigo czy achilles. Przekazałem do zastępczego pojemnika i nie podpisałem sobie co to jest
Ocieplator Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Panowie, wiem że temat był już wałkowany, ale szybkie pytanie do czarnego lakieru na wiosnę, lato gdzie priorytetem będzie wygląd i ew. kropelkowanie trwałość na poziomie 1 - 1,5 miesiąca wystarczy, jaki wosk byście proponowali: Kiwami, Nattys blue, Nattys red ? Pod wosk pójdzie oczywiście cleaner-filler.
Michał126 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Szybkie pytanko, na które nie znalazłem odpowiedzi, a chcę iść umyć auto Mam od lutego PA, używam z Karcherem K5.55. Póki co próbowałem tylko dwa razy z pianą ADBL w stężeniu 1:10 - piana wychodzi fajna, taka gęsta śmietana, domywa odpowiednio. Ale... czy można jakoś zmniejszyć przepływ wody w myjce przy zapiętej pianownicy? W lancy mam taką opcję, mogę tam również przekręcić na "mix" i wtedy ciągnie płyn ze zbiornika, chociaż pianą bym tego, co powstaje, nie nazwał. Chodzi o to, że jak piana idzie pod wysokim ciśnieniem, to nie czuję nad tym kontroli, mam wrażenie, że auto jest spianowane niedokładnie i ciężko mi wypełnić roztworem zakamarki (np. w Maluchu zderzaki nie są zlicowane z karoserią), a jak próbuję jakoś nieudolnie to kontrolować, to zaraz zawartość pianownicy się kończy. Wolałbym pianować wolniej, po prostu. P.S. Pokrętło w pianownicy zmniejsza tylko ilość roztworu pobieranego z butelki A taka piana na fulla jest perfekt jak dla mnie.
Strus Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Czy jeśli kładę na wiosnę ten sam wosk co na zimę to cleaner też jest potrzebny ?
Michał126 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Oczywiście, przecież zimą zebrałeś masę syfu, a świeży wosk lepiej złapie się odpowiedniego cleanera
KHOT Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Panowie, wiem że temat był już wałkowany, ale szybkie pytanie do czarnego lakieru na wiosnę, lato gdzie priorytetem będzie wygląd i ew. kropelkowanie trwałość na poziomie 1 - 1,5 miesiąca wystarczy, jaki wosk byście proponowali: Kiwami, Nattys blue, Nattys red ? Pod wosk pójdzie oczywiście cleaner-filler. Tester Dark Angel.
Gozdziu23 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Panowie, wiem że temat był już wałkowany, ale szybkie pytanie do czarnego lakieru na wiosnę, lato gdzie priorytetem będzie wygląd i ew. kropelkowanie trwałość na poziomie 1 - 1,5 miesiąca wystarczy, jaki wosk byście proponowali: Kiwami, Nattys blue, Nattys red ? Pod wosk pójdzie oczywiście cleaner-filler. Red-a, albo AutoFinesse temptation, z czego bardziej na to drugie, blue nie używałem kiwami też
hardy_pol Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 697718 Panowie, wiem że temat był już wałkowany, ale szybkie pytanie do czarnego lakieru na wiosnę, lato gdzie priorytetem będzie wygląd i ew. kropelkowanie trwałość na poziomie 1 - 1,5 miesiąca wystarczy, jaki wosk byście proponowali: Kiwami, Nattys blue, Nattys red ? Pod wosk pójdzie oczywiście cleaner-filler. Jak masz budżet to Pete's 53
Rekomendowane odpowiedzi