scotti Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Garaż duży lecz nie ogrzewany, za wszelką fachową pomoc dziękuję i życzę dużo zdrówkaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Koledzy, tak z ciekawości ile trzymacie fusso w dziupli po nałożeniu zanim zetknie się z jakimi kolwiek warunkami atmosferycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Koledzy, tak z ciekawości ile trzymacie fusso w dziupli po nałożeniu zanim zetknie się z jakimi kolwiek warunkami atmosferycznymi?Wg zaleceń Soft99- 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 czy to jest to nowe fusso? jak można poznać? https://jgdetailing.pl/pielegnacja-zabezpieczenie-lakierow/1157-fusso-coat-12-months-wax-dark-200gr-wosk-syntetyczny-do-lakierow-czarnych.html?search_query=fusso+coat&results=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @kM3 to jest stare fusso, poniżej nowa puszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr31 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Czytam i czytam ten wątekale nie mogę zdecydowac czy kupic nowy czy stary. Cena identycznaWysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ponoć nowy tak nie smierdzi. Choćby dlatego warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 3 godziny temu, adr31 napisał: nowy Tylko nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr31 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Okej a czy fusso ciemny i jasny roznią się czyms? Ktos sprawdzał?Wysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 18 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 godzinę temu, adr31 napisał: Okej a czy fusso ciemny i jasny roznią się czyms? Ktos sprawdzał? Gdybyś odrobinę się wysilił to masz wszystko opisane na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr31 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Szukałem, nie znalazłem dlatego zapytalemWysłane z mojego EVR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Czytaj od 81 postu: https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://kosmetykaaut.pl/topic/12536-fusso-coat-prawid%C5%82owa-aplikacja/&share_tid=12536&share_fid=196328&share_type=t&link_source=app Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterro Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 cześć, nakładał ktoś może na fusso QD z Prostaff Water Gold? Bedą się "gryźć"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 @monterro działa nic się złego nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Przy fusso jaki QD może dać największe przykrycie rys i przyciemnić/dodać połysku - ten 2 efekt obojętny. Myśle nad CP Elixir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 godzinę temu, Kamsyyo napisał: Przy fusso jaki QD może dać największe przykrycie rys i przyciemnić/dodać połysku - ten 2 efekt obojętny. Myśle nad CP Elixir Samo fusso juz sporo zakrywa,QD-ki raczej malo,jesli juz to te z carnauba,Elixir duzo przyciemnia owszem ale raczej nic nie zakrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 3 godziny temu, Kamsyyo napisał: Przy fusso jaki QD może dać największe przykrycie rys i przyciemnić/dodać połysku - ten 2 efekt obojętny. Myśle nad CP Elixir Ja bym poszedł w Luxury Gloss. Elixir też fajny. Ale Fusso największego kopa dostaję po nim. Fajnie też z woskiem How Sapphire współgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 55 minut temu, Qlimaxss napisał: Fajnie też z woskiem How Sapphire współgra Elixir czy luxury, bo ten wosk kupiłem już na lto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Luxury Gloss, A Elixir nie wiem bo nie kładłem. Mam w arsenale oba woski How ale nie smarowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julkos Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Planuję sobie z kolegą kupić ten wosk, mam pytanie bo wosku jest dużo i starcza na bardzo długo. Czy mogę się połową podzielić z kolegą czy to nie ma sensu? Jakoś przekroić na pół od góry lub wyjąć całkiem go i na plaster przeciąć. Zda to egzamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Julkos Jeśli nie mieszkacie 1000+km od siebie to po prostu niech jeden trzyma puchę w domu i będziecie sobie ją podrzucać. Wyciąganie, przecinanie, bez sensu. Niech leży zamknięte w puszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Julkos teoretycznie to dało by się to przeciąć czemu nie zawsze można coś przy januszować tylko musiałbyś mieć na to jakieś odpowiednie opakowanie puszkę/pojemnik, no bo w czym to będziesz trzymał w siatce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 W dniu 21.02.2021 o 16:57, Qlimaxss napisał: ... Ale Fusso największego kopa dostaję po nim. Fajnie też z woskiem How Sapphire współgra Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 11 godzin temu, Saczi napisał: Co masz na myśli? Że to idealny qdek do podbijania Fusso. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Wrzuciłem dzisiaj Fuso Coat na samochód. Aplikacja i docieranie to orka na ugorze w porównaniu z woskami naturalnymi, no HOW Sapphire. Efekt też od razu nie jest powalający, ale lakier jest przyjemnie śliski po dotarciu. Mam nadzieje, że trwałość i efekt wynagrodzi "trudy aplikacji". Zużyłem (raczej wtarłem z puszki w aplikator) dokładnie 10g wosku na samochód i mam wrażenie, że o jakieś 2-3g za dużo. Poniżej kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi