lazzur Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 u was tez nie ma juz fibr w auchanie tych po złotowce, tylko jakies sciereczki bambusowe 95% bambus 5% bawełna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Szczerze mówiąc tych z Auchan po 1 czy tam 1.50 zł to nie wziąłem nigdy bo tak na oko to takie cienkie ze nie widzę zastosowania dla tych niby mikrofibr. Tak wiem że ma być tanio ale żeby się to do czegoś nadawało to ja od siebie polecę fibry pakowane po 4 szt z moje auto po 8 zł. Już jakieś sensowne fibry i tanie a zamiast wyrzucać je można uprać i dalej używać. @paki112 pytałeś o fibry z FX protect. Ja mam tą 420g i jest bardzo dobra, jakościowo blisko gentelman basic i koch chemie taka szara. Koch świetna fibra swoją drogą, tylko ma ten durny szew na krawędzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 @Lukaso dzięki za odzew, już kupiłem, na razie 2 na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Dziś kupiłem po 6 zł w Pszczółce takie cuda. Wymiar 50x60 cm, skład 80% poliester, 20% bawełna. Obszyte miękka nicią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 wyglada spoko tylko szkoda ze dosyc malo popularny sklep przynajmniej u mnie w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 14 minut temu, lazzur napisał: wyglada spoko tylko szkoda ze dosyc malo popularny sklep przynajmniej u mnie w okolicy W mrówkach też są, ogółem asortyment z mrówki to prawie to samo co pszczółka w wielu działach. W Bricomarche też powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 @vlodek2532 w mrowce ostatnio dalem sie zlapac na mikrofibry marki stella, myslalem ze cena 2,50, a przy kasie okazalo sie 10zł. Nie są złe ale takie zwykle 40x40 to juz lepiej z waxpro kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Fibry Work Stuff Gentleman Basic będą ok do wnętrza, qd? Czy może w tej cenie coś lepszego się znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Bardzo ok. Taniej i też dobrze waxpro no limit. Gentleman jest świetny jakościowy, ale swoje kosztuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 A jakaś dobrą fibra do odtłuszczania o polerowaniu i kolejne do docierania powłoki? Bo domniemam że po dotarciu powłoki fi ty w śmieci skoro się skrystalizuje na nich powłoka. Myślę o aplikacji powłoki na swoim wozidle a mam gdzieś w arsenale gavron lite i chce to spróbować położyć na czarną perłe i zastanawiam się czym dotrę. I co później z fibrami.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Takie coś dorwałem na allegro - gruba fibra, ponoć 900gsm, rozmiar 38x45cm - mięciutka, genialna do QD itp. Cena: 12.99 zł / szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Bardzo dobre, mega puszyste MF Kupowałem dokładnie te same u chińczyka z alli jakieś 2 lata temu i sprawują się genialnie do docieranie wszelkich wosków. Obecnie chińczyk ma je po 16-17 zł, więc u nas na allegro taniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @powerf zapodasz namiar na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @daniel87 wyszukaj po "MIKROFIBRA PREMIUM Polerowania Osuszania GRUBA 900" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @powerf a jakie masz obszycie na swojej. Mam chyba taką samą z Ali i obszycie jest dyskusyjne, materiał mógłby być zdecydowanie inny. Sama microfibra jest bardzo mięciutka za to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Kurczę czemu post z tą fibrą tak późno? Zamówiłem już Work Stuff Gentleman Basic i teraz nie wiem czy żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 12 minutes ago, mk4tdi said: Kurczę czemu post z tą fibrą tak późno? Zamówiłem już Work Stuff Gentleman Basic i teraz nie wiem czy żałować Nie wydaje mi się, że będziesz żałować. Bardzo dobre fibry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nie ma co żałować bo Basic jest również bardzo dobą MF. W sumie to jedna z moich ulubionych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Uff no to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @Notcon No na tych obszycie nie jest jakieś rewelacyjne, ale wydaje mi się że to jest ten sam typ materiału co w ADBL Puffy Towel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3 godziny temu, mk4tdi napisał: Zamówiłem już Work Stuff Gentleman Basic i teraz nie wiem czy żałować To są zupełnie inne fibry. Zależy jakich potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Takich uniwersalnych... do qd, qw, wnętrza, wosku. No ale i tak już pozamiatane bo Gentelmany czekają w paczkomacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy69 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @mk4tdi następnym razem spróbuj K2 Moli, na allegro po 6.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Wrzucajcie jakieś ciekawe zdobycze Alle czy coś. Napewno macie coś sprawdzonego w dobrej cenie co warto zakupić. Mikrofibry nigdy za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Wrzucajcie jakieś ciekawe zdobycze Alle czy coś. Napewno macie coś sprawdzonego w dobrej cenie co warto zakupić. Mikrofibry nigdy za dużo No a nie o tym jest te 1300 postów tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi