zibi-M Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Infinity wax super gloss + również wydaję się ciekawą propozycją.
rudi0018 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 A jak look HoW Saphire ma się to typowych letniaków z mega lookiem?
Noorus Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 43 minuty temu, lukeu napisał: @Noorus łatwa aplikacja, więc nie problem go wrzucić co 4 tygodnie jak osłabnie. Trwalszy, ale trochę droższy (~170) jest CG Pete's Czytałem gdzieś porównanie z nattysem i jednak nattys był trwalszy.
Lukaso Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Nattys? Wszędzie mowa Maks miesiąc. A petes napewno dłużej.
grzegmis Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Nattys? Wszędzie mowa Maks miesiąc. A petes napewno dłużej. No i klasycznie, mordować trzeba ten sam temat -podejście indywidualne do przygotowania lakieru, marki produktów itd itd iii tak dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Noorus Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Godzinę temu, zibi-M napisał: Infinity wax super gloss + również wydaję się ciekawą propozycją. Widze że dobre ma opinie Jaka może być różnica w look'u w porównaniu z colli 476?
menior Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 6 minut temu, Noorus napisał: Widze że dobre ma opinie Jaka może być różnica w look'u w porównaniu z colli 476? Znam,testowalem i nawet zalozylem temat odnośnie tego wosku efekt fajny ale raczej nie typowy wet look
ghost Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 2 godziny temu, Noorus napisał: Czytałem gdzieś porównanie z nattysem i jednak nattys był trwalszy. Zamiast siać plotki, to wklejaj od razu linki żeby omijać głupoty szerokim łukiem i sam ich nie powtarzaj. PBW NR 3-4 tyg CG P53 10 tygodni trwałość latem przy tradycyjnym użytkowaniu w tych samych warunkach za 65zł masz tester BH Finis, hybryda naturala z polimerami o trwałości niewiele mniejszej niż fusso, przekroczenie 20 tygodni jak najbardziej wykonalne przy sprzyjających warunkach
Strus Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 A jak zrezygnujesz z 3 miesięcy na korzyść looku to Prostaff Wax Gold. Niemożliwe szkło daje 1
Noorus Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2019 7 godzin temu, ghost napisał: Zamiast siać plotki, to wklejaj od razu linki żeby omijać głupoty szerokim łukiem i sam ich nie powtarzaj. PBW NR 3-4 tyg CG P53 10 tygodni trwałość latem przy tradycyjnym użytkowaniu w tych samych warunkach za 65zł masz tester BH Finis, hybryda naturala z polimerami o trwałości niewiele mniejszej niż fusso, przekroczenie 20 tygodni jak najbardziej wykonalne przy sprzyjających warunkach Proszę, w tym temacie polecają RED, dlaczego więc rzucasz że powtarzam głupoty? Skąd Twoje info o CG?
Fredi88 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2019 Godzinę temu, Noorus napisał: Skąd Twoje info o CG? Chcesz z 1 ręki to proszę. Smarowałem w zeszłym sezonie. Robię dużo km. Siedzi do 3 miesięcy spokojnie.
ghost Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2019 Godzinę temu, Noorus napisał: Proszę, w tym temacie polecają RED, dlaczego więc rzucasz że powtarzam głupoty? Kiedyś widziałem ten temat, i autor sam napisał, że coś zawalił z aplikacją bo woski zaczęły zdychać po 2 tygodniach To tak jak u kolegi Strus Fusso wytrzymał miesiąc, i powtarzać, że fusso ma miesiąc trwałości, niedorzeczne Godzinę temu, Noorus napisał: Skąd Twoje info o CG? Z doświadczenia, smarowałem tymi woskami milion razy i testowałem na każdy możliwy sposób jaki przyszedł do głowy Podałem nawet średnie otrzymane wyniki trwałości bez garażowania i przebiegach około półtora tys km miesięcznie
Noorus Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Pytanie o 2 woski 1. Soft king of gloss - czytałem na forum stare wpisy że w 2015r przestał być produkowany a widze że można go obecnie kupić. Wie ktoś czy produkcja została wznowiona czy to aż tak stare leżaki? 2. Harly Wax - nie moge znaleźć za bardzo info o trwałości tego wosku.
Gardor Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 W dniu 20.05.2019 o 00:12, Strus napisał: A jak zrezygnujesz z 3 miesięcy na korzyść looku to Prostaff Wax Gold. Niemożliwe szkło daje Aż takie show robi? Jeśli chodzi o wosk i szkiełko to byłem z fk 1000p zadowolony zawszę. Water gold bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
JPZ Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 @Noorus a może wypróbujesz nowość od FW Paradise Gloss Premium Wax? MxNowicki ma teraz promocję i zmieścisz się w budżecie, no prawie 1
Strus Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 5 minut temu, Gardor napisał: Aż takie show robi? Jeśli chodzi o wosk i szkiełko to byłem z fk 1000p zadowolony zawszę. Water gold bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Prostaff a fk to jakby inna liga w kwestii szkła
Gardor Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 2 minuty temu, Strus napisał: Prostaff a fk to jakby inna liga w kwestii szkła Fk robił fajny look czyli wynika z tego że prostaff wyciągnie jeszcze większy połysk z jasnego lakieru?
Noorus Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 @JPZ właśnie narazie troche słabo z kasą bo tak to bym brał PB red na lato i colli na zime Dlatego na początek szukam coś pomiędzy co da fajny look i poleży około 3 mc. Podchodzi mi jak narazie najbardziej harly wax bo podobno również maskuje mikro rysy, tylko mało info o wytrzymałości
pablo15005 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 @Strus zgadzam sie z kolega, zrobilem "szybki" one step sonaxem na to wax gold i juz jakis czas ten wosk urywa jajca jak umyje auto, tak szkli skubany ze musze go wrzucic na swoje auto
JPZ Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 @Noorus to bierz tester BH Finis o którym już wspominał kolega Ghost
przemas22 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Zawsze polecałem Nattys Red. Po skończeniu zakupiłem Blue również polecam. Zapach, łatwość aplikacji banalne docieranie. Wiadomo trwałość wosku letniego 1
sadam55 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 herrenfahrt premium carnauba wax. Dostalem. Suchy strasznie, jeszcze nie aplikowalem. Jakies doswiadczenia?Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Mirabel Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Chyba będę musiał zakupić Prostaff Gold Waxa bo Soft99 Authentic słabo robi robotę na srebrnym lakierze, ale jak na to zarzucę Prostaff CC Water Gold to już mi się podoba.
Funky Witch Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 W dniu 2.05.2019 o 18:58, Tirizval napisał: Generalnie wosk który uwydatni kolor i połysk a wytrzyma 5-6 tyś km byłby ok ( Nieraz widzę naprawdę fajnie nawoskowane auta które mają żywy i błyszczący lakier. Też chciałbym spróbować ). Gdybym miał nawet regularnie co 3 miesiące nakładać, a spełniłby moje oczekiwania to nie byłby dla mnie żaden problem. Lubię siedzieć w garażu. Wydaje mi się że i tak będę testować różne produkty, dopiero zaczynam przygodę z tego typu zabiegami Funky Witch Paradise Gloss:)
Rekomendowane odpowiedzi