Grzechu23 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 2 godziny temu, GTruszkowski napisał: A może by tak wytestować kanapeczkę nowe Fusso a na to nowy Kotsos? Tylko jedno pytanie, po co? IMO nie ma to sensu 2 godziny temu, doniek77 napisał: Czy gdzieś już można kupić normalnie? Nie można bo sam producent jeszcze go nie ma w normalnej sprzedaży. Jutro rusza pełną parą.
GTruszkowski Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 @Grzechu23Dla zabawy a może efekt będzie na tyle ciekawy, że kogoś to zainteresuje.
Birkhof Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 [mention=20306]Grzechu23[/mention]Dla zabawy a może efekt będzie na tyle ciekawy, że kogoś to zainteresuje.Stara dobra szkoła kanapek,mówi ze sealant pod spodem, a na wierzch naturalny dodatek.;)
michalwi Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 Nowa rodzima marka - https://www.facebook.com/OldschoolowyTata/?hc_location=ufi
analyzator Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 Cena nowego fusso = 2x cena starego w wyprzedaży Aż takie dobre? ja bym się nie spieszył.
powalla Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 65zl ostatnio byl , a pewnie jeszcze zejdzie , wiec ten nowy za 150 zeta to musialby te 24 miesiace siedziec Jednak uwazam iz jak to zwykle bywa przez normy ekologiczne trwalosc na bank sie obnizy ... obym sie mylil, bo to bardzo uniwersalny wosk.
Pkubalak Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 W dniu 23.07.2019 o 19:41, michalwi napisał: Nowa rodzima marka - https://www.facebook.com/OldschoolowyTata/?hc_location=ufi Obstawiam raczej kolejną rozlewnię. Jak większość tego typu firm, wystartują od razu z bogatym arsenałem środków. To oczywiście moje zdanie, ale śledzę takie historie i w tym przypadku, z tego co do tej pory zaprezentowali, cała para idzie w rozlewanie i oklejanie etykietami. Mam jedynie nadzieję, że nie jest to chemia od znanej wszystkim 'najtańszej" super chemii dla profesjonalistów.
lodowa Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 1 godzinę temu, powalla napisał: 65zl ostatnio byl , a pewnie jeszcze zejdzie , wiec ten nowy za 150 zeta to musialby te 24 miesiace siedziec Jednak uwazam iz jak to zwykle bywa przez normy ekologiczne trwalosc na bank sie obnizy ... obym sie mylil, bo to bardzo uniwersalny wosk. a jest gdzies jeszcze w tej cenie 65 zł ?! 6 minut temu, Pkubalak napisał: Obstawiam raczej kolejną rozlewnię. Jak większość tego typu firm, wystartują od razu z bogatym arsenałem środków. To oczywiście moje zdanie, ale śledzę takie historie i w tym przypadku, z tego co do tej pory zaprezentowali, cała para idzie w rozlewanie i oklejanie etykietami. Mam jedynie nadzieję, że nie jest to chemia od znanej wszystkim 'najtańszej" super chemii dla profesjonalistów. hehehe dobra aluzja coś cicho się o nich zrobiło , raczej nie wprowadza zamieszania na rynek bo jak do nich napisałem to mało konkretne odpowiedzi o danych produktach .
arturf Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2019 2 godziny temu, lodowa napisał: a jest gdzies jeszcze w tej cenie 65 zł ?! mam na sprzedaż na giełdzie parę zł drożej zainteresowany?
Moderator Domel Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @ADBL wchodzi z linią industrial Czy Traffic Film Remover pobije króla Shiny Garage Citrus Oil ?? 2
michalwi Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 I tak bez żadnego info na forum
Tomas-sg Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Że nikt narazie nie wspomniał o workstuffie i ich szczotce do felg ala wheel woolie I jakaś mini rekawica
Strus Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ta rękawica mnie interesuje. Ciekawe co to
Tomas-sg Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 18 minut temu, Strus napisał: Ta rękawica mnie interesuje. Ciekawe co to Mi się zdaje że to może być coś małego dla mycia felg. W sumie fajna sprawa bo za cholerę zwykła rękawica nie wjedziesz w szczeliny
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Może nie w tym konkretnym ale innym kanale widziałem jak to działa. Tylko oglądając te youtuby mogę w działaniu porównać go do EliteDetailer Wheel Cleanera - który również żre brud z opon jak szalony a koła obrabia wspaniale. Jak się pojawi w PL na pewno zakupie. 1
D@ViD Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Domel mowisz ze Elite Detailer wheel cleaner ten rozcienczalny też daje rade na opony? Coś ala FW do opon i felg
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 7 minut temu, david2888 napisał: @Domel mowisz ze Elite Detailer wheel cleaner ten rozcienczalny też daje rade na opony? Coś ala FW do opon i felg Tak. Pokazywałem juz fotki w dziale o oponach jak żre dressingi A teraz wrzucam go do FM10
Matt.0129 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Domel z tego co kojarzę testowałeś EF Shiny Garage i UWC Excede. Obydwa przerobiłem i bardziej mi przypasował EF, mógłbyś go przyrównać do Elite Detailera Wheel Cleanera?
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 6 minut temu, Matt.0129 napisał: Elite Detailera Wheel Cleanera? Jak na razie widzę, że jest od nich znacznie mocniejszy (od EF i Exceede) 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 38 minut temu, Domel napisał: Jak na razie widzę, że jest od nich znacznie mocniejszy (od EF i Exceede) Tylko po co taka moc ?? Skoro myje sie auto co tydzien czy co dwa. Pamietajmy ze ta moc narusza zawsze nam zabezpieczenie na felgach, tak samo dressing skoro go zjada to produkt Głowno warty przynajmniej dla mnie nie po to naklada sie dressing zeby przy myciu go usunąć chemia do felg. Zdecydowanie nie kupie bo wystarcza mi excede badz EF
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 44 minuty temu, BiałyGTi napisał: Tylko po co taka moc ?? Skoro myje sie auto co tydzien czy co dwa. Pamietajmy ze ta moc narusza zawsze nam zabezpieczenie na felgach, tak samo dressing skoro go zjada to produkt Głowno warty przynajmniej dla mnie nie po to naklada sie dressing zeby przy myciu go usunąć chemia do felg. Zdecydowanie nie kupie bo wystarcza mi excede badz EF Oczywiście. Wszystko z głową i dobierać sobie albo rozcieńczać wedle zastosowań. Pamiętajmy, że to produkt do FELG nie opon wedle etykiety producenta. Zastosowanie na oponach odkryłem przypadkiem i wątpię, że producent potwierdzi moje zapędy - ale i tak jestem na etapie testowania. Do opon mają dedykowany produkt Tire Cleaner:
D@ViD Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @Domel ten Elite Detailer wheel cleaner w jakim Rozcieńczeniu ci tak zjadal dressing na oponach? Chyba dostałem go od Ciebie w prezencie.
DZIADZIA Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2019 14 godzin temu, BiałyGTi napisał: Tylko po co taka moc ??
wifi944 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 QD od Coli http://abt24.pl/pielegnacja-lakieru/1881-collinite-520-mister-collins-quick-detailer.html?fbclid=IwAR0F6ze4FBFbDPuH6sL0I-y_ikn0hyEgnNDm9h_kw2LldCvCqAMeaoYc0ww
Tomas-sg Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 @wifi944 ostatnio się zrobiłem jakiś czepliwy perlenie ? co to jest ?
Rekomendowane odpowiedzi