V1RU$ Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 24 minuty temu, RoBerTo91 napisał: Adam's Graphene nie długo będzie na sprzedaż na stronie Adam's Polishes Polska którą na dniach mają otworzyć . Detailingowy na swoim Q&A chwali mocno ten produkt. Zostaje Ci kupić i sprawdzić osobiście. Wiadomo coś jednemu siada a drugiemu nie. Jest jeszcze drugi aspekt o którym wspomniał kolega wyżej tj. @Eidos71ale nie wiem czy to prawda, bo u mnie testy sponsoruję w własnej kieszeni. No chyba, że na forum mnie wylosują.
Eidos71 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @V1RU$ - oczywiście testy samosponsorowane przez testera będą na pewno rzetelniejsze i będą przedstawiały w rzeczywisty sposób cechy testowanego produktu. Przedstawianie w uczciwy sposób negatywnych cech danego produktu nie wzbudzi w producencie/dystrybutorze sympatii do testera i raczej mało prawdopodobne, że po negatywnej recenzji produktu "X", osoba testująca otrzyma do testów kolejny produkt - stąd bardzo częste "ochy" i "achy" nad produktami, które są w najlepszym razie przeciętne, gdyż tester (chcąc zaskarbić sympatię producenta/dystrybutora i zapewnić sobie większe grono obserwatorów) woli skłamać, niż powiedzieć prawdę w recenzji. Są oczywiście testerzy, którzy uczciwie podchodzą do wydawanych recenzji i nie przejmują się tym, że spali mosty u danego producenta/dystrybutora - takich testerów szanuję i (poza własnymi doświadczeniami) na ich opiniach opieram późniejsze zakupy. 2 1
KUBA46 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 2 godziny temu, RoBerTo91 napisał: Detailingowy na swoim Q&A chwali mocno ten produkt. Jego zdanie znaczy tyle co tych prezenterów z zakupów mango. 7
#kris Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @RoBerTo91 ooo bardzo mile info dla mojego ucha odnośnie Adam's, oby to było zanim mi się Mega Foam skończy
RoBerTo91 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Ja kupię na testy, bo tak jak piszecie każdemu co innego podchodzi. Chciałem jeszcze kupić Gyeon Ceramic Detailer, ale chyba szału nie będzie.
JJZS.KAM Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 W dniu 2.03.2021 o 22:32, Gardor napisał: @gruszek1991 warte jest to swojej ceny? Nie ukrywam że szukam czegoś super do usuwania sierści. Polecam, podobny od chińczyka. https://pl.aliexpress.com/item/1005001699833226.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2a145c12Z0Mh7f&algo_pvid=af61b3aa-15e1-40df-ae88-6d060c4357ef&algo_expid=af61b3aa-15e1-40df-ae88-6d060c4357ef-31&btsid=2100bdde16148869671116306e435c&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ 1
Eidos71 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Czekamy na dostępność linii grafenowej Turtle Wax, a tu kolejna nowość... 3
doniek77 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Ja kupię na testy, bo tak jak piszecie każdemu co innego podchodzi. Chciałem jeszcze kupić Gyeon Ceramic Detailer, ale chyba szału nie będzie. Ja bawię się tym już 2 tydzień i produkt mega przyjemny, super hydro, siedzi na wszystkim, szyby, plastik, lakier. Jestem miło zaskoczony bo produkt typu psiknij przetrzyj zapomnij. Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1
DZIADZIA Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Trochę przypomina mi to RRC BadBoys 2
mefONE Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 To samo pomyslalem, tylko ADBL zmienia szate graficzną, a tamci maja logo jakby wymyslal je wiezienny heronista/tatuazysta z 30letnim stazem, a nie grafik komputerowy. 1
adi1509 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Czy to przypadkiem nie już 4 płyn do szyb od nich? Jest jeszcze glass pro.
Berd Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Najtańsze wina mają ładniejsze etykiety
Moderator Streat Opublikowano 15 Marca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 1 godzinę temu, adi1509 napisał: glass pro. a glass pro z tego co wiem nie jest płynem do szyb a płynem do usuwania WS z szyb który de facto średnio usuwa
Strus Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Kolejny na rynku bezsensowny wypust mający na celu większe nabicie portfela. 1
KiziorDZN Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Myślałem, że to po prostu rebranding będzie (nowe logo też niedawno wprowadzili) a nie "nowe" produkty. Z tego co pokazali ciekawy jestem kwaśnego szamponu bo w arsenale takiego produktu mi brakuje. Ale z drugiej strony jest polecany Carlab więc tym razem ADBL nic dla mnie ciekawego nie ma
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Marca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Godzinę temu, KiziorDZN napisał: Myślałem, że to po prostu rebranding będzie (nowe logo też niedawno wprowadzili) a nie "nowe" produkty. Z tego co pokazali ciekawy jestem kwaśnego szamponu bo w arsenale takiego produktu mi brakuje. Ale z drugiej strony jest polecany Carlab więc tym razem ADBL nic dla mnie ciekawego nie ma Będziesz mógł porównać Pozostałe produkty mają być ulepszoną wersją obecnych i jeżeli się przyjmą to zastąpią swoich protoplastów. 1
Moderator Streat Opublikowano 15 Marca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 @ADBL czyli tak patrzac Tangy zastapi Shampoo Pro? Shampoo(2) zwykłe Shampoo itp? Ciekawy jestem tych produktów Chyba trzeba bedzie wychaczyć jakaś promocje i kupić Kiedy bedzie dostepne w sklepach?
Gesiu_15 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 @ADBL lubię Was ale szata graficzna katastrofa Ktoś kto wymyślił był pewnie pod wpływem %
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Marca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 8 minut temu, Streat napisał: @ADBL czyli tak patrzac Tangy zastapi Shampoo Pro? Shampoo(2) zwykłe Shampoo itp? Ciekawy jestem tych produktów Chyba trzeba bedzie wychaczyć jakaś promocje i kupić Kiedy bedzie dostepne w sklepach? Tangy jest kwaśny. Shampoo pro zasadowy. Wszystkie produkty do kwadratu (z 2 w nazwie) w założeniu mają zastąpić oryginał. 3 minuty temu, Gesiu_15 napisał: @ADBL lubię Was ale szata graficzna katastrofa Ktoś kto wymyślił był pewnie pod wpływem % Wiesz jak to jest. Każdy ma swoją opinię. Akurat etykiety holo trafiły na międzynarodowy konkurs etykiet produktów. Nam się podobają. A czy spodobają się użytkownikom? Rynek zdecyduje ;). 1
Gesiu_15 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 @ADBL zdecydowanie stara szata graficzna dla mnie 100 razy lepsza Z ciekawości zobaczę co tam w środku jest damy znać
doniek77 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 @ADBL akurat mi się etykiety podobają, kwestia gustu, jeden lubi czarny kolor drugi czerwony.To są nowe produkty i przecież kto chce to kupi, wolny rynek, ktoś woli inne marki to spoko, każdy może wybierać co chce.Ja pewnie zakupię niebawem. Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1
MMCzysci Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Też podobają mi się bardziej stare etykiety. Estetyczne i czytelne - z daleka wiadomo, co do czego ma służyć. Te wyglądają, jakby miały być naklejane na tanie słodkie napoje gazowane...
Rekomendowane odpowiedzi