Jacak Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 K2 Letan do czyszczenia i konserwacji skór. znalazlem taki produkt w garażu. totalny badziew czy jednak jakoś tam zadziała na czarnej skórze? wcieramy i przecieramy czystą ścierka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 30 minut temu, skrzat06 napisał(a): Czy Pollux Glass ręcznie na korku z filcem nada się jako cleaner przed NW? Jako cleaner - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Siema czy myślicie, że ostate żonę promocje będą trwały cały tydzień (black week) i już jutro warto zrobić zakupy, czy w piątek będzie można liczyć na jeszcze większe rabaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 W dniu 20.11.2022 o 14:08, rudi0018 napisał(a): czy w piątek będzie można liczyć na jeszcze większe rabaty? W piątek może już nie być połowy towaru... A na razie bank rozbiły @Detailing House i Clinic4Car - nie wydaje mi się, aby w którymś ze sklepów trafiły się lepsze promocje... Aczkolwiek jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, Eidos71 napisał(a): W piątek może już nie być połowy towaru... A na razie bank rozbiły @Detailing House i Cosmetic4Car - nie wydaje mi się, aby w którymś ze sklepów trafiły się lepsze promocje... Aczkolwiek jestem za też tak uważam dlatego od rana weryfikowałem koszyk, porównywałem ceny między kilkoma sklepami ( głównie z @MrCleaner bo większość to produkty CarPro) i ostatecznie siadło na @Detailing House 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @Eidos71 @CarlosBlack ale dobrze widzę, że w tych sklepach już promocje są dostępne? W mrcleaner chyba dopiero jutro startują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @rudi0018 na część asortymentu już dziś są przeceny w @MrCleaner, w @Detailing House już na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jak takie ceny mają być w MrCleaner to powodzenia życzę, myślę że jutro będą większe przeceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Kilka lat temu jak kupowałem szczotkę do odśnieżania to polecana była Vikan, zmieniło się coś w tej kwestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 3 minuty temu, daniel23584 napisał(a): Kilka lat temu jak kupowałem szczotkę do odśnieżania to polecana była Vikan, zmieniło się coś w tej kwestii? Tak, na poprzedniej stronie masz info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @daniel23584 Jest lepsza, z naturalnego włosia. Jak już wspomniano, na poprzedniej stronie masz namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Gdzie dostane taką szczotkę 5:09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Szukam "Wolfgang Uber SiO2 Silica Spray" - krajowy sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 2 godziny temu, Domel napisał(a): Gdzie dostane taką szczotkę 5:09 Ok - znalazłem Curveball from detail factory > https://detailfactory.net/product/curveball-large-area-detailing-brush/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @Domel Cena też dobra... ale tej bez przeróbki to na wkrętarkę nie nałożysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing House Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Kilka osób nas wywołało, więc dodam tylko, że promocje u nas aktywne są do niedzieli do północy. Towar dosyć szybko wychodzi, natomiast jest jeszcze szansa na małe uzupełnienia w tym tygodniu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisz Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Cenę poprzedniej szczotki już podnieśli. A może coś takiego? Tańsza, podobno z naturalnym włosiem: https://allegro.pl/oferta/szczotka-do-odsniezania-mycia-samochodu-delikatna-11738422269 lub długa wersja: https://allegro.pl/oferta/szczotka-do-odsniezania-mycia-samochodu-dluga-60cm-10005735628 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Panowie, gdyby ktoś widział jakieś dobre promo na pasty 3d dajcie znać, będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 @pablo15005 -20% na clinic4car https://clinic4car.pl/szukaj/?order=1&manufacturer=158&price_from=&price_to=&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 @Fisz To będzie dobra szczotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 7 minut temu, pablo15005 napisał(a): Panowie, gdyby ktoś widział jakieś dobre promo na pasty 3d dajcie znać, będę wdzięczny Bierz w tych cenach co są bo prawdopodobnie lada moment ceny mogą zrównać się z cenami europejskimi i USA. Teraz w Polsce mamy w sumie taniej niż w USA, długo to nie potrwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekbossko Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Audi A6 polerowane syntetyczny Wool 135 mm z pasta ADBL Hard Cut. Ciężki ten lakier. Nie mam rotacji wiec na da 15 tnę. jak to wykończyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 @janekbossko Zrobiłbyś jeszcze jeden przejazd i wtedy finish. Gąbkę już musisz dobrać... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubos Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 W dniu 20.11.2022 o 14:25, Eidos71 napisał(a): A na razie bank rozbiły Cosmetic4Car Na pewno masz na myśli ten sklep? Przeważnie -15, -20, a max -25%, więc jak na BF tak średnio bym powiedział.. tak średnio niektóre marki wyłączone o dziwo z promocji (np. neoxal) Nie wiem jak wy, ale jak widzę w jakimś sklepie najtańszą wysyłkę na poziomie 16 zł i darmową od kwoty 300/400 zł to odechciewa się zakupów. Wiem, że tutaj allegro nas przyzwyczaiło do wysyłki za free i oczywiście nie oczekuje tego od 'zwykłych' sklepów int. ale mimo tego jest sporo sklepów z chemią i wysyłkę nawet od 50 zł (coraz częściej wprowadzaną), a standardem jest ta wydana stówka. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Soft daje 50% przy 8 produktach wysyłka free, Prostaff rabaty 30% i wysyłka od 50 zł free, zauważyłem że Gyeona Tire co katalogowi kosztuje 84,90 można było miesiąc temu kupić za 61 zł a teraz na wielkiej promocji BF najtaniej 63 zł. Ale idzie kilka pozycji znaleźć , ja zamówiłem 2x więcej niż miałem w planie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi