adi1509 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 @Michał82 Ja również tylko wycieram suchą szmatką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Jak i ja.Jeden tip... interior cleaner potrafi zaskoczyć agresywnością. Ktoś tu narzekał na cleantech, ja z kolei przejechałem się na pedzelkowaniu manetek tym od Detailink - chwila nieuwagi i napisów mogłoby nie być... Na szczęście przytrafiło mi się to tylko z tym środkiem i w swoim aucie. Trzeba z głową.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 U mnie również Interior Cleaner jeszcze od Cleantech czyli pierwsza wersja potrafi podjadać białe napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Ja właśnie ostatnio pytałem Cleantle na forum, bo użyłem pędzelka klasycznego WS + Cleantle Interior Cleaner+ i delikatnie zszedł znaczek nawiewu. Produkt zasadowy więc pewnie stąd może trochę podjadać. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jakie uniwersalne butelki na chemię typu iron, tar/glue polecacie? oryginalne np ADBL rozpadają sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 @kM3 Tenzi są niezłe - Allegro: 12484349881 Albo K2 Mixxer z Triggerem - Allegro: 9762369123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 @kM3 Work Stuff, mega są. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mktr97 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Siema, szybkie pytanko. Czy spec od usuwania wgnieceń metodą PDR jest w stanie usunąć takie wgniecenie na dole przednich drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 @mktr97 Jest w stanie, popytaj w swojej okolicy kto się tym zajmuje, ma dobre opinie, itp. w każdym razie jest to do wyciągnięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Moi drodzy, pozostałości umeltplakietki na przedniej szybie - jak do tego podejść? Może Vasco? Tar Pro na fibrze?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 @MMCzysci Ja usuwam takim skrobakiem do tapet/farb. Nożyk taki... nawet odrobina kleju nie zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 @MMCzysci Ostatnio ściągałem zieloną naklejkę chyba z normą spalin. Tak jak @penkus5 pisze, najpierw nożykiem skrobiesz, ja potem umyłem klej IPĄ, ale jak myłem szybę płynem do szyb, to póki szyba była mokra, zostawał "cień" naklejki. Ten "cień" zdjąłem MG Ultimate Compound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 @MMCzysci ja naklejkę po normach zdejmowałem nożykiem, a resztki kleju poprawiłem odrobiną pricka na mf. Potem płyn do szyb i miód malina Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 @MMCzysci , ja to ostatnio robilem, ona jest jakby dwuwarstwowa, , jak te grubszą od strony kabiny oderwiesz, to potem juz jakis szybki T&G, vasco wiesz wolno dziala(nie, ze nieda rady), no i jakis twardy kawalek plastiku do zdrapywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 cześć czy do butelek Good Stuff (500ml) pasuje standardowy atomizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 @Bartek1985 Tak, atomizer taki jak do innych butelek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 pierwszy czy drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Pierwszy, 38 minut temu, Bartek1985 napisał(a): cześć czy do butelek Good Stuff (500ml) pasuje standardowy atomizer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał98 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Przygodę z TFR czas zacząć więc co polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 17 minut temu, Michał98 napisał(a): Przygodę z TFR czas zacząć więc co polecacie. Ja bym polecił Koch Green Star, w mojej opinii w odpowiednim stężeniu lepszy niż 90% TFRów na rynku. Do tego nie przesadnie wysokie zasadowe pH, oraz inhibitory korozji. Skuteczny i bezpieczny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebiasz Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 4 minuty temu, powerf napisał(a): Ja bym polecił Koch Green Star, Jakie polecasz stężenie do oprysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Jakieś opinie o Ultracoat Finest Wipe? Widziałem na filmiku Mx Nowicki , że działa podobnie do Gyeon Prep. Cenowo wypada o połowę taniej , dodatkowo jest go litr więcej niż Prepa (duże opakowanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Ja bym polecił Koch Green Star, w mojej opinii w odpowiednim stężeniu lepszy niż 90% TFRów na rynku. Do tego nie przesadnie wysokie zasadowe pH, oraz inhibitory korozji. Skuteczny i bezpieczny. Prawda. Od ponad roku czasu używam wyłącznie kocha GS jako typowe TFR i w sumie nie mam zamiaru nic zmieniać. Działa znakomicie, domywa bardzo dobrze, długo leży na lakierze, jest w 100% bezpieczny, bezzapachowy, do tego kupujesz 5L bo dobrej kasie.Stężenie oprysk 1:25Ps. GS ma jeszcze masę innych zastosowań, więc to takie X in 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek71 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 @Grzechu23 czy takie stężenie jest bezpieczne dla wosków np. colli 476? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 https://youtu.be/levm4h3Rgic Ja zacząłem używać tego... Wydajność mega, ale podgryza lsp. Domywa srogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi