analyzator Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 @Krzynio_spafreak tonyin kozak po prostu. Jedyne czego nie wiem to ile siedzi. Koledzy i koleżanki pytanko. Jestem w trakcie korekty. Miało być dwa etapy ale gąbki supershie robią taka robotę na Koch f6.01, że nawet mój lakier specjalnej troski więcej nie potrzebuje na oko. Prawdopodobnie wskoczę więc finish neoxalem primer. Pytania dwa. Czy dodatkowy etap f3 na czerwonej gąbce robić. Coś więcej wyciągnę glossu? Neoxal primer. Gąbka czarna czerwona inna tak żeby trochę popracował. Kładłem go na czarnej ale nie oczekując żeby robił za finish było spoko. Teraz bym chciał żeby no właśnie - coś tam zrobił. Mala zajaweczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebiasz Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Czym zmyć marker z lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 3 minuty temu, belzebiasz napisał: Czym zmyć marker z lakieru? Koch Eulex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 @belzebiasz chyba każdy "wipe out" da radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Pytanie typowo dot. aut. ma ktoś doświadczenie jeśli chodzi o zawieszenia ? Myśle nad bilstein b6 do gofra ? Myśle nad zakupem czy do daily warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Do tej pory do zabezpieczenia skóry naturalnej używałem Colourlock Versigelung Zymol Leather conditioner oraz Furniture clinic Protection Cream, który bardziej polubiłem niż powyższe. Mam też nielsena 2w1 leather maintainer (ale to bardziej do czyszczenia niż zabezpieczania). Od czasu do czasu trafia mi się "skóra sztuczna" np Artico Mercedesa itp. Co polecacie do zabezpieczania sztucznej? Może Gyeon Leather Coat q2 albo coś dedykowanego, albo nadal coś z powyższych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 2 godziny temu, ghost napisał: Do tej pory do zabezpieczenia skóry naturalnej używałem Colourlock Versigelung Zymol Leather conditioner oraz Furniture clinic Protection Cream, który bardziej polubiłem niż powyższe. Mam też nielsena 2w1 leather maintainer (ale to bardziej do czyszczenia niż zabezpieczania). Od czasu do czasu trafia mi się "skóra sztuczna" np Artico Mercedesa itp. Co polecacie do zabezpieczania sztucznej? Może Gyeon Leather Coat q2 albo coś dedykowanego, albo nadal coś z powyższych? Osobiście polecę Colourlocka. Odpowiednik Versiegelunga dla skór sztucznych czyli PU Protector. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Podłączając się do pytania: użycie preparatu do eko na naturalnej i odwrotnie będzie miało "opłakne skutki"? Domyślam się, że w przypadku zabezpieczenia będzie fiasko, natomiast czyszczenie... ? Pytam z ciekawości w razie pomyłki w ocenie rodzaju skóry.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Ktoś coś/gdzieś kogoś zna od podłóg modułowych? Potrzebuje do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Hi,Czy ktoś może polecić jakiegoś producenta dywaników welurowych z allegro? OEM nie wiem, czy dostanę. Nie mogę się zdecydować, bo rozrzut cen za zestaw to 70-300 złotych, a na dobrą sprawę potrzebne mi będą 3 miesiące w roku.Ewentualnie inaczej: jaka powinna być długość włosia, żeby nie zalatywało to tandetą i dało się odkurzać po ludzku?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Siema. Takiego dylematu dawno nie miałem. Od półtora roku używam odkurzacza piorącego BOOMAN. W końcu nadszedł czas na zmianę "na lepsze", albo i nie lepsze. Aktualny sprzęt póki co jest bez awaryjny. Tak sobie wymyśliłem 3 modele : numatic George puzzi 8/1 profi. 50.1c Podoba mi się George " Wyglądem" (Wiem to nie wygląd robi robotę ) ale czytam często o usterkach w nim. Puzzi też spoko, mały, poręczny. Zaś o profi za dużo nie wiem. No i nie wiem na co się zdecydować chyba że zostanę przy obecnym sprzęcie  Także jak się wam sprawują te sprzęty "hobbystycznie" bo do takiego celu potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Usterki w Georgu? Jakie?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @MMCzysci może to kwestia używania, ale niby wężyk od podawania chemii szybko się rozlatuje. Po czasie słabo podaje płukankę. I jak z czyszczeniem sprzętu na gwarancji - czy można samemu rozebrać np. Jakieś sitko, siteczko i inne duperelki aby wyczyścić. Tak czytałem to opiniach. Tu na forum też czytałem sporo tematów dlatego się zdziwiłem po negatywnych opiniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 A to ciekawe info...Nie mam za wiele do powiedzenia w kwestii trwałości, bo piorę relatywnie rzadko, ale jest wszystko git póki co. Jedynie dysza do prania dywanów wyszła chyba wadliwa z fabryki, ale dywanów nie piorę, więc nie ma tragedii. No i na sucho świetnie daje sobie radę, fajne ssawki w zestawie.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @MMCzysci jest duży zestaw na Alle od naszego kolegi Poorboya. Miałem do niego pisać, ale widzę że nie aktywny od roku. Podana jest też informacja że to najnowszy produkt na 2022 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @MMCzysci użytkownik Pfi na allegro. Bardzo dobre dywaniki prawie jak Ori. Mam w kilku autach i nic się nie dzieje z nimi, ładnie się odkurzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @MMCzysci użytkownik Pfi na allegro. Bardzo dobre dywaniki prawie jak Ori. Mam w kilku autach i nic się nie dzieje z nimi, ładnie się odkurzają.Wyglądają super faktycznie, tylko do Kolubryny nie robią :( Tak czy siak, dzięki.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Najtańsza czołówka a największa moc świecenia to? Zgubiłem Rocksa Coś do 80pln ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @Domel mi się udało kupić drugą czołówke Petzl 300 lm na VINTED za 40 zł Panie i panowie. Temat poważny. Kiedyś miałem Dressing do wnętrza o zapachu migdałowym? Bodajże shiny garage. Kurde nie pamiętam jaka to marka była, a tak sobie dziś o nim przypomniałem. Ktoś coś? Bo szukam i nie wiem czy jest nowa szata graficzna czy źle szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @Marcin1992 Jak zapach migdałowy to może Poorboy's World Natural Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @adi1509 nie nie. Coś od shiny garage tak mi się kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Wydaje mi się, że tak właśnie pachnie satin interior dressing. Wiem, bo używałem.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @Marcin1992 Taka ciekawostka z YT. Na filmiku „kokonat” a w opisie migdał najłatwiej chyba jak masz dobry detailingowy sklep w pobliżu to podjechać i niuchnąć czy to ten swąd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 @Domel YATO YT-08593 Parę PLN powyżej zakładanego budżetu. Płynna regulacja natężenia światła, no i dzięki 2 źródłom światła jest całkiem uniwersalna - COB dobrze oświetla wnętrze, a pod Spot świetnie widać swirle. (Allegro 85,36zł 11095128016) Albo dorzuć kolejne ~25zł do Rooks Color Pro. Tutaj najwięszą zaletą jest zmienna barwa światła - bardzo przydatne choćby przy woskowaniu jasnego samochodu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 @Adrian89 no właśnie. Opis co innego, a tu co innego. Że też zdjęcia butli nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi