MMCzysci Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Zamiennik końcowego tłumika, jaki? Bosal?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Zamiennik końcowego tłumika, jaki? Bosal?Wyryte w skale z S20 FE 5GZobacz sobie na olx gościa z Ostrowa Wielkopolskiego, robi sporo zamienników i akurat do mojego poprzedniego wozu zrobił w fajnej jakości. Można się też dogadać indywidualnie, czy ma być ciszej, głośniej, bardziej basowo itp. https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/BhRL/Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Mnie chodzi o taki bardziej "standardowy" zamiennik Nic w kierunki tuningu/customizacji. Oryginał będzie albo kosztował miliony, albo nie do dostania (bo tak to jest z częściami do starych Francuzów) ale badziewia dużo na rynku...Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Szukam szczotki do felg. Musi być delikatna bo są felgi malowane jak piano black. Mam aktualnie z Work Stuffa ta fajna z microfibry jest świetna ale sama średnica jej za duża i nie wchodzi niestety. cos do polecenia? Coś z daytony czy ez detail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Szukam szczotki do felg. Musi być delikatna bo są felgi malowane jak piano black. Mam aktualnie z Work Stuffa ta fajna z microfibry jest świetna ale sama średnica jej za duża i nie wchodzi niestety. cos do polecenia? Coś z daytony czy ez detail? WS ma też mniejszą szczotkę od Squally'ego, o ile tę właśnie posiadasz.Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 @Mumins niestety tez za gruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 @Putkowski07 jak fele delikatne to zapomnij o szczotce. Wnętrze zostaw w spokoju i myj bezdotykowo. Fronty dwa razy pre i potem szampon i rekawica sensowna. Połóż powłokę. Wiem co mówię. "Piano black" na felgach forda można porysować spojrzeniem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 13 godzin temu, MMCzysci napisał: Mnie chodzi o taki bardziej "standardowy" zamiennik Nic w kierunki tuningu/customizacji. Oryginał będzie albo kosztował miliony, albo nie do dostania (bo tak to jest z częściami do starych Francuzów) ale badziewia dużo na rynku... Wyryte w skale z S20 FE 5G I takie też można u niego zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 13 godzin temu, analyzator napisał: @Putkowski07 jak fele delikatne to zapomnij o szczotce. Wnętrze zostaw w spokoju i myj bezdotykowo. Fronty dwa razy pre i potem szampon i rekawica sensowna. Połóż powłokę. Wiem co mówię. "Piano black" na felgach forda można porysować spojrzeniem Dzięki za wiadomość. Tzn to nie jest taki piano black. Generlanie myje rękawica do felg od fx protect ostatnio. Widzę po necie ze ludzie używają z daytony bądź EZ i zastanawia mnie to właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 @Putkowski07 daytona i ez są mega trwałe i naprawdę delikatne. "pryskają" ale warte są każdej złotówki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Hej. Tak z innej beczki. Ma ktoś i może polecić jakiś tani głośnik BT. Nie będę z niego często korzystał więc nie szukam czegoś drogiego jak np. JBL który słyszałem i gra naprawdę fajnie. Chciałbym po prostu na wyjeździe posłuchać sobie muzyki ze Spotify nie na sluchawkach Ewentualnie jak szkoda kasy na te tańsze to piszcie śmiałoWysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 @Notcon Jest dział poświęcony tego typu pytaniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 @CarlosBlack dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel207kj Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 W BMW seria F, tylne lampy polerują się, zajdzie taka rysa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @majkel207kj pewnie że zejdzie. Wodnym 1500 , 2000 i pójdzie bez problemu Pany macie sprawdzonego sprzedawcę u "majnd frienda " na taki zestaw? Ewentualnie jak można prosić o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Czy przy Meguiars wash plus na rękawice używacie innego szamponu w wiadrze dla dodatkowego poślizgu czy może to zaburzyć działanie megsa?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 @Adrian89 Nie używałem go z innym szamponem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 15 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 @Putkowski07 z doświdczenia ez/daytona na środek a na front ostatnio bardzo polubiłem sie z gąbką, szybciej i jakos tak delikatniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 12 godzin temu, Streat napisał: @Putkowski07 z doświdczenia ez/daytona na środek a na front ostatnio bardzo polubiłem sie z gąbką, szybciej i jakos tak delikatniej No ja front ta nowa mała rękawica od FX myje i jest super albo gąbka softa. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Jak pachnie Bilt Hamber Finis Wax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 @MetalMagnes Z tego co pamiętam to po prostu woskowy zapach, lekko chemiczny. O ile dobrze pamiętam... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 @MetalMagnes zapach woskowy. Czysty, naturalny. Nie czuję nic chemicznego. Nuty orzeszki, tytoń, whisky. Bardzo delikatnie tylko jak wąchasz z puszki. Przy aplikacji nie wyczujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 3 godziny temu, MetalMagnes napisał: Jak pachnie Bilt Hamber Finis Wax? Neutralny woskowy. Nie śmierdzi jak stare Fusso czy HiTemp. Nie "perfumowany" jak Dodo, Swissvax, Zymol, Infinity, HouseOfWax. Główne zalety Finisa to wysoka trwałość i super łatwość w użytkowaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 @ghost No właśnie takiego wosku szykam o wysokiej trwałości i super łatwym użytkowaniu, jeszcze jakby pięknie pachniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 @MetalMagnes to może uber /tonyin? Fajne woski Zapach i łatwość aplikacji jak na razie u mnie zircon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi