gemaro Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Pytanie odnośnie skór. Jaki fajny qdek możecie polecić mi do bieżącego odświeżenia skóry? Chodzi o delikatne odświeżenie, zebranie kurzu. Przy co dwutygodniowym myciu auta bez sensu jest czyszczenie foteli i nakładanie zabezpieczenia. Chodzi mi o produkt na szybkie akcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Jak na szybkie akcje to u mnie nieźle spisuje się FX Protect Interior Detailer, zrobisz nim plastik i skórę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Ludziska! Gdzie trzymacie aplikatory po aplikacji wosków? Ja mam tak, że po aplikacji chowam do woreczka strunowego, ale jest już tego za dużo. Myślę o jakimś organizerze, coś jak w grafice. Podrzućcie swoje sposoby! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Latarka do inspekcji+ kontrola nakładania powłok = Latarka ROCKS nada się, warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @damiano2007 W bagażniku mam "zestaw podręczny" w woreczku strunowym, a w garażu reszta w plastikowym pojemniku z ACTION, coś na wzór tego: https://www.action.com/pl-pl/p/opbergbox-7418c0bc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Właśnie szukam czegoś z takimi małymi szufladkami szczelanego. Jeden aplikator - jedna szufladka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Jak rozrobić tlenek ceru? Zrobić go do konsystencji pasty typu heavy cut czy jak finisz czyli rzadsza kombinacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @Putkowski07 Ja robię zawszę gęstszy, ponieważ i tak moczysz szybę i pada co chwilę, więc rozrzadza się to i tak. Czy to słuszne podejście to nie wiem, nie sprawdzałem nawet inaczej, bo tak mi się dobrze spisuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nietypowe pytanie - który sklep polecacie w kwestii... naklejek w gratisie? Chciałbym coś estetycznego na auto, te np. z MrCleaner są zbyt ostentacyjne.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @MMCzysci GlossFactory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 @MMCzysci motogo, losowo w rożnych kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 W dniu 1.07.2022 o 17:46, Krzynio_spafreak napisał: Ktoś testował płyn do prania mikrofibr Good stuff? Kończy mi się i coś szukam w dużej bańce. P&S chwalony Szału nie ma - lepiej sprawdza się już ADBL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 @MMCzysci motogo, losowo w rożnych kolorachTe akurat są fajne, zobaczymy, co tam w Gloss Factory można dostać Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiob1 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Przyszedł mi dzisiaj holiday sampler set od Zymola. Niestety, ale widze przez wieczko, że woski posiadają pęknięcia. Jest sie czym martwic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspire Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Ma ktoś może oklejone szyby folią 3m black shade najmocniejsze przyciemnienie? Potrzebowałbym fotkę jak to wygląda od środka najlepiej w pełnym słońcu, głównie chodzi mi o to czy nie jest "fioletowo" w środku. Jedyne przyciemnione szyby miałem jakieś 15 lat temu przyciemnione szyby i zerwałem bo strasznie mnie ten fiolet wk*** do tego stopnia że nie mogłem w aucie wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 @sergiob1 A czym chcesz się przejmować? Swoich właściwości przez to nie tracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Witam. czy Aqua 9H będzie dobra do matowych brązowych alufelg? Chce coś położyć zeby mniej się budziły, Aque akurat mam pod ręką, ale nie chce też zeby z matu się połysk zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 @rakso147 Do matu są specjalne specyfiki, aqua prawie na pewno Ci nabłyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 6 godzin temu, penkus5 napisał: @rakso147 Do matu są specjalne specyfiki, aqua prawie na pewno Ci nabłyszczy. W takim razie co dość budżetowego na brązowe matowe alufelgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 @rakso147 Tak na szybko z pamięci to powłoki Ultracoat producent zachwala również do matowych lakierów. Niestety teraz nie przychodzi mi do głowy nic innego, może ktoś uzupełni lukę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 7 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 22 godziny temu, rakso147 napisał: Witam. czy Aqua 9H będzie dobra do matowych brązowych alufelg? Z tego co pamiętam to zrobi się delikatna satyna, ale naprawdę delikatna, raz nawet na matowych felgach zrobiłem kanapkę z neoxal 1.61, reload i qd neoxala to zrobiły się fajnie satynowe. Wszystko zależy od tego czy chcesz pozostać przy matowym wyglądzie czy nie przeszkadza Ci satyna bo większość powłok zrobi delikatna satynę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 @rakso147 Wrzucałem fotki moich zimówek przed i po. Wykończenie fabryczne mat ale nie totalny. Anzio Split. https://www.oponylider.pl/marki-felg/anzio/split-936/ Wrzucałem na nie powłokę ADS. Zrobiły się ładniejsze w mojej opinii. Dostaly więcej "połysku" ale oczywiście w stronę satyny. Kolor się pogłebił, całość się przyciemniła. Obecnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 @sergiob1 wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Potrzebuję ściągnąć z maski gyeon cancoat bo się chusteczkowo położyło.. Wystarczy maszyna + cleaner do lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ktoś wie gdzie można dostać triggery guala spieniające? Ew. Ktoś poleci jakiś równie dobry spieniający atomizer jak guala nie dostępna?Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi