dejmian93 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Super, dzięki za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacak Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Czy istnieją talerze do maszyny adbl da15 o rozmiarze 75mm? Ponieważ nie mogę takowego odszukać. potrzebuje do mniejszego pada taki rozmiar. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Czy istnieją talerze do maszyny adbl da15 o rozmiarze 75mm? Ponieważ nie mogę takowego odszukać. potrzebuje do mniejszego pada taki rozmiar. DziekiNie sądzę.Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Witam, najlepszy pad 75 mm z mikrofibry do mocnego cięcia np lamp po matowieniu albo miejscowo grubasów na lakierze co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Halo Jędrzejów! Jest ktoś z Jędrzejowa? Potrzebuje jakiś serwis żeby sprawdzić samochód przed zakupem. Ktoś? Coś? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 1 godzinę temu, zibi-M napisał: Witam, najlepszy pad 75 mm z mikrofibry do mocnego cięcia np lamp po matowieniu albo miejscowo grubasów na lakierze co polecacie ? Wełniak - Super Shine RED RAG STIFFCUT PAD (z przekładką gąbkową) lub RED RAG ULTRACUT PAD (bez przekładki gąbkowej). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Ktoś pomoże, zna się na lutowaniu? Chciałem zabezpieczyć końcówki przewodów audio cyną - żeby sie nie utleniało i było ładnie. Gołe kable. Efekt nie jest zadowalający tj zostaje tam kalafonia. Miejscami czernieje. Kabel QED revelation tj dużo drobnych drucików, miedź srebrzona. Cyna 4% srebra furutech. Kalafonia aktywna AG. Grot w kalafonię, kable w płynną kalafonię, potem podgrzewanie kabla, cyny. Lekki dymek. Kabel gruby więc ciężko podgrzać. Na zwykłym cat5 zrobiłem próbę to szło to ładnie i estetycznie. Gdzie robię błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 To ja trochę inaczej. Przed nałożeniem cyny zanurzam kabel w Fosol-u . Nie używam kalafonii przy kablach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @analyzator użyj topnika - mi się fajnie sprawdza np taki: https://allegro.pl/oferta/plynny-topnik-flux-rf800-do-lutowania-50ml-reflow-9879929998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @krzygaj nie mam czegoś takiego Udało mi sie w następujący sposób. Pogrzałem powoli kabel lutownicą ustawioną na 200c, bez dymienia, odciągnąłem nadmiar ręcznikiem papierowym, dorzuciłem cyny. Wygląda bardzo okej jak na lamusa który lubi pucować sobie audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @analyzator a to kup - jeść nie woła, a przyda się jak od czasu do czasu coś tam lutujesz Zresztą dzięki temu cyna trzyma się elementów, których wcześniej nie chciała - polecam mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Jaki będzie dobry szampon do umycia auta bezpośrednio po korekcie. Po korekcie zawsze myje auto. Później wosk lub powłoka idzie. Taki neutralny bez dodatków a jeszcze jak bym miał możliwości do odtłuszczania FX PROTECT CAR SHAMPOO ? CleanTech Company Tech Cleaner ? Czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Balzac pomaraczowy fx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Balzac tez polecę fx żółtego No jest odtłuszczający. Choć ja leje 30-40ml ma 15-18l wody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Apropo mycia bezposrednio po korekcie, jak to robicie? Piana + mycie? Czy moze tylko piana i spłókanie? Czy też tylko mycie bez piany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @zeea mycie bez piany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Balzac Ludwik Miętowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 @zeea Ja myję bez piany, jedyne co to mnie wkurza w korektach, to suszenie jałowego lakieru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 30 Czerwca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 W dniu 29.06.2022 o 10:35, zibi-M napisał: Witam, najlepszy pad 75 mm z mikrofibry do mocnego cięcia np lamp po matowieniu albo miejscowo grubasów na lakierze co polecacie ? ostatnio bardzo polubiłem sie z futrrem royal padsa Syntetic wool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 52 minuty temu, Streat napisał: ostatnio bardzo polubiłem sie z futrrem royal padsa Syntetic wool Nawet 50mm daje radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 30 Czerwca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 20 minut temu, alexander.p napisał: Nawet 50mm daje radę! dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Ktoś testował płyn do prania mikrofibr Good stuff? Kończy mi się i coś szukam w dużej bańce. P&S chwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 1 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 @Krzynio_spafreak https://kosmetykaaut.pl/topic/17322-good-stuff-microfiber-wash/#comment-745134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Ktoś używał na DA? Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 @Streat dzięki Ci dobry człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi