pablo15005 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 3d one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 1 godzinę temu, bienek napisał: Na szybko, najlepsze pasty one step pod flex xce. Myślałem nad sonax 05-05 lub 04-06, może jest coś jeszcze fajniejszego? Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Fajnie mi się pracuje na xce kombinacja sonax ex 04/06 + pad purpura od evoxa. nastepnie 3D one tez daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 W dniu 19.11.2021 o 21:05, alexander.p napisał: Potrzebuję kupić @Manufaktura Wosku Satin Leather ‘Leather Scent', nie mogę namierzyc. Może ktoś ma w arsenale. Miałem testerek i się skończył. Przyjechało auto po ROKU! skórka świeci się jak... ale nadal pachnie Ewentualnie cos podobnego, o skórzanym zapachu. https://kaiserdetailing.pl/pl/p/-Satin-Leather-Leather-Scent-100g/2921 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 ADBL T&G nie zdało egzaminu, zostało mi dużo śladów smoły, szukam czegoś mocniejszego, ale bezpiecznego. Jest coś co nie zostawi śladu na plastikowych nielakierowanych listwach? Brać Prickbort czy polecacie coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 @Kamsyyo Vasco Prewash Tixotrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 ADBL T&G nie zdało egzaminu, zostało mi dużo śladów smoły, szukam czegoś mocniejszego, ale bezpiecznego. Jest coś co nie zostawi śladu na plastikowych nielakierowanych listwach? Brać Prickbort czy polecacie coś innego?Ja nie tak dawno temu lałem pricka na całe auto, lakierowane, nielakierowane, szyby, lampy… szkód nie zauważyłem. Ale jak ze wszystkim, lepiej najpierw zrobić próbę w niewidocznym miejscu. Tak tylko mówię żeby nie było na mnieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Widzial ktoś moze no rinse w dużym galonie na bf promocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Teraz, pablo15005 napisał: Widzial ktoś moze no rinse w dużym galonie na bf promocji? Tez szukam. U @CAR CRAZY showcarshine jest dostępny ale trzeba poczekać na promki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @pablo15005 @PawelRDM znalazłem na obecną chwilę za 220 zikohttps://cosmetic4car.pl/szampony-samochodowe/13592-opt-no-rinse-38l.html BTW. czy ktoś ma możliwość zważenia nowej butelki CanCoat? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @pablo15005 @PawelRDM https://showcarshine.pl/szampony/optimum-no-rinse-wash-shine-3800ml-szampon-bez-splukiwania.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Juz poszlo z tej strony co kolega polecil, kolejne zamowienie za ponad 400 ale jak nie zrobic zapasow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Potrzebuję tani i dobry płyn do szyb, który nie pozostawia smug i mazów. Możecie jakiś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 15 minut temu, flatron007 napisał: Potrzebuję tani i dobry płyn do szyb, który nie pozostawia smug i mazów. Możecie jakiś polecić? z nowości AutoGraph Malachite w @Gloss Factory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 @flatron007 CARTEC SCHEIBEN REINIGER - nie dość że tani i dobry, to jeszcze w koncentracie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloss Factory Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 @flatron007 zdecydowanie tak jak @Domel wspomniał, MALACHITE jest świetnym płynem! Totalna nowość na rynku jednakże zdecydowało się na nią już wielu Naszych stacjonarnych klientów i wróciło z opinią, że świetnie się sprawdza a do tego nietuzinkowo pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Mam nietypowe pytanie. Czy preparaty do usuwania owadów można zastosować do usuwania smoły, czy nie ma to sensu? Mam 1 butelke z Lidla i 1 z innego marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Masz i chcesz użyć? Tak więc psikasz i czekasz aż punkciki "smoły" zaczną się rozpuszczasz. Jeśli się nic takiego nie zrobi, to bierzesz preparat dedykowany * do smoły i po robocie . *dedykowany to oznacza iż ma odpowiedni skład chemiczny by robił to do czego stworzył go producent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 @Gloss Factory mnie bardziej ciekawi Emerald. Zostawia po sobie śliskość ? Czym pachnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloss Factory Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 @AudiBlask akurat EMERALD jeszcze nie przeszedł Naszych prywatnych testów więc jeśli chodzi o działanie dokładne to się nie wypowiemy, jednakże właśnie @Domel na pewno miałby coś w tym temacie do dodania jako główny tester Natomiast odnośnie zapachów, to wszystkie po za szamponami to kompozycje zapachowe są "wyrwane prosto z Douglasa" Także na prawdę bardzo przyjemny, perfumowany zapach! Ogólnie zachęcamy też do składania zamówień u Nas bo aktualnie dysponujemy partią 250 szt. testerów 30 ml z 5 produktów marki Auto Graph Detailing i min. 1 losowy leci do każdej paki. Mamy do dyspozycji aktualnie HELIODOR, MALACHITE, SAPPHIRE, AMETHYST (tu też jak na Rim Cleaner zapach jest MEGA!) oraz TOURMALINE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 @Gloss Factory w takim razie namówiliście... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Poszukuje dressingu do opon. Fajnie jakby był matowo satynowy. Interesuje mnie łatwość aplikacji. Szybka akcja ma być co do trwałości nie musi to być „top” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 47 minut temu, Putkowski07 napisał: Poszukuje dressingu do opon. Fajnie jakby był matowo satynowy. Interesuje mnie łatwość aplikacji. Szybka akcja ma być co do trwałości nie musi to być „top” A jakie lubisz? Mleczka, żele, wodniste, oleiste? Kup male buteleczki i coś dopasujesz pod swoje gusta lub humor dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 13 minut temu, alexander.p napisał: A jakie lubisz? Mleczka, żele, wodniste, oleiste? Kup male buteleczki i coś dopasujesz pod swoje gusta lub humor dnia Aktualnie mam żelowe. Myślałem nad czymś na bazie wody. Albo gyeona tire express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 9 minut temu, Putkowski07 napisał: Aktualnie mam żelowe. Myślałem nad czymś na bazie wody. Albo gyeona tire express Gyeon spoko, na tych mlecznych, satynę robisz przecierając nadmiar fibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Pytanko mam bo szukam jakiegoś dobrego WaterSpot'a, jest BW więc może warto czegoś konkretnego szukać. Nigdy tego nie używałem tego typu produktów, ale chciałbym zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi