GrzechuKR Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 11 minut temu, Strus napisał: Kup Ovatrol'a to zobaczysz, że te 2 też szkoda pieniędzy Mam ale to nie to samo - odstawiłem po zakupie solution. Kłopotliwa aplikacja i zbyt świecące wykończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaPL Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Szybkie pytanko czym czyscimy nalożony dressing na plastiki ? Wyczyszczone apc + wilgotna fibra i nałozony dressing Detailed Online natural . Wiadomo kurzy sie przecieramy wilgotna szmatka z czysta woda czy Quick Detailer do wnętrz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay24h Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 23 minuty temu, KubaPL napisał: Szybkie pytanko czym czyscimy nalożony dressing na plastiki ? Wyczyszczone apc + wilgotna fibra i nałozony dressing Detailed Online natural . Wiadomo kurzy sie przecieramy wilgotna szmatka z czysta woda czy Quick Detailer do wnętrz ? Ja zazwyczaj ogarniam tym samym dresingiem, strzał na fibrę i przecieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Taki temat do ogarnięcia. Szwagier kupił busa do firmy, niestety klej po naklejkach nie daje się usunąć. Vasco/Prickbort ogarnie temat, czy inwestować w Chu-Sol? Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @MMCzysci Koch Chemie Eulex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 CzescSzukam firmy w warszawie badz wschodnich okolicach ktora obklei mi bezinwazyjnie dekory w aucie. Mam czarne piano ktore nie dosc ze rysuje sie od patrzenia to strasznie palcuje co doprowadza mnie do szalu…Polecicie kogos sprawdzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Czy mogę sobie zrobić roztwór z ONR i zostawić go np. na miesiąc i potem umyć auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 36 minut temu, SoldierPL napisał: Czy mogę sobie zrobić roztwór z ONR i zostawić go np. na miesiąc i potem umyć auto? Tak, jeśli będzie znajdował się w zamkniętym pojemniku/opryskiwaczu/wiadrze (aby nie dostały się do roztworu żadne zanieczyszczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 W tym tygodniu odbieram felgi z renowacji, malowane proszkowo. Przed założeniem chce je zabezpieczyć CP Dlux, robić to od razu czy lepiej odczekać jakiś czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @MMCzysci a może POLYTOP Klebstoffentferner...my w reklamie używamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 9 minut temu, Rafal9304 napisał: Przed założeniem chce je zabezpieczyć CP Dlux, robić to od razu czy lepiej odczekać jakiś czas ? Odczekaj tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofwierzbicki1996@gm Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Część, Czy do odkurzacza PARKSIDE® Odkurzacz do pracy na mokro lub sucho PWD 30 A1, 1500 W - można dokupić jakąś ssawke i wybrać takim odkurzaczem tapicerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Wiesz czym się różni odkurzacz piorący od ... takiego jaki Ty kupiłeś? Nie tylko ssawkę byś potrzebował ale też pompkę którą podaje się chemię , czytaj trzeba było zamiast kupować coś "bo było tanio" poczytać i kupić za ok 400 odkurzacz piorący (nazwy znajdziesz na forum) lub wybrać się do OBI i kupić Lavora w promo > https://www.obi.pl/odkurzacze-do-czyszczenia-na-sucho-i-na-mokro/lavor-odkurzacz-pioracy-gbp-20-1400w-20l/p/6631782 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Czy jest sens robić zaprawkę na masce i dachu? Czytałem na blogu lakierniczym, że nie ma to sensu bo będzie widoczna, i można tylko na drzwiach do wysokości klamek, co sądzicie? Może to odpuścić i wypolerować maskę z tym, przeboleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 19 minut temu, SoldierPL napisał: blogu lakierniczym, że nie ma to sensu bo będzie widoczna, no tak teraz zupełnie nie widać, porada z du... Moim zdaniem warto, samo zamalowanie sprawi, że będzie mniej widoczne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofwierzbicki1996@gm Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Poszukuję myjki, która będzie służyć tylko i wyłącznie do mycia auta. Raz na tydzień. Czy warto inwestować w sprzęt około 1000 zł czy możecie polecić coś do kwoty 500zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @SoldierPL Zaprawiaj śmiało, jasne kolory a w szczególności srebrne/białe metaliki są trudne czy wręcz niemożliwe do zaprawienia tak jak ma to miejsce na lakierach o ciemnych kolorach ale zdecydowanie będzie mniej rzucać się w oczy. Jako właściciel srebrnego lakieru wiem co piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 3 godziny temu, krzysztofwierzbicki1996@gm napisał: Poszukuję myjki, która będzie służyć tylko i wyłącznie do mycia auta. Raz na tydzień. Czy warto inwestować w sprzęt około 1000 zł czy możecie polecić coś do kwoty 500zł? To kupuj myjkę z Lidla sam w podobnych celach używam i już 6 lat śmiga a może i 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Szanowni, prośba o pomoc! chciałem odświeżyć kanapę, użyłem środka Excede w rozcieńczeniu ok 1:10, opryskiwałem pianownicą, delikatnie szczoteczka i odkurzacz. Po zabiegu zostały takie plamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Siemanko! Zostało mi pół butelki SIC-a, przez jaki czas będzie przydatny do dalszej pracy? Leży szczelnie zakręcony w zapinanej plastikowej torebce. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Czy tricolor I zielony korek 3M ręcznie to ogarnę? Czy lepiej coś z menzerny?Mówię o żółtej stronie. Mam jeszcze cleaner soft99 do jasnych, ale raczej tego nie ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Czy tricolor I zielony korek 3M ręcznie to ogarnę? Czy lepiej coś z menzerny?Mówię o żółtej stronie. Mam jeszcze cleaner soft99 do jasnych, ale raczej tego nie ruszy...Zacznij od najsłabszej kombinacji czyli od cleanera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @kerad Wyglądają na głębokie, może być ciężko ręcznie z tego wyjść ale zawsze warto próbować. Softem tego nie ruszysz na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubBe Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Koledzy czy ktoś już ma "Bum Bag'a" od Work Stuffa? Jak z jakością i pojemnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Ceramika na felgach czym odetkać? Mycie UWC wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi