MMCzysci Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Które konkretnie separatory pasują do wiader z Casto? Nie piszcie "stare WS", bo nie wiem do tej pory dokładnie, które to by miały być :/ Chcę zrobić upgrade akcesoriów, ma być rozsądnie cenowo i w miarę solidnie. Najchętniej kupiłbym dedykowane wiadra w stylu WS/Shiny, ale to spory koszt jak na wiaderko Zdaje się, że Castorama + GG wychodzi najkorzystniej, mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 7 godzin temu, MMCzysci napisał: Które konkretnie separatory pasują do wiader z Casto? Nie piszcie "stare WS", bo nie wiem do tej pory dokładnie, które to by miały być Chcę zrobić upgrade akcesoriów, ma być rozsądnie cenowo i w miarę solidnie. Najchętniej kupiłbym dedykowane wiadra w stylu WS/Shiny, ale to spory koszt jak na wiaderko Zdaje się, że Castorama + GG wychodzi najkorzystniej, mam rację? Dosłownie dwa tygodnie temu kupiłem i pasuje idealnie do wiadra z Castoramy. https://allegro.pl/oferta/separator-zanieczyszczen-do-wiader-18-20l-9571496601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 @MMCzysci ja mam stare ws. Stare ws to te, które mają boki podstawy ścięte pod katem. Separator musi mieć 26cm srednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 9 godzin temu, MMCzysci napisał: Chcę zrobić upgrade akcesoriów, ma być rozsądnie cenowo i w miarę solidnie. Najchętniej kupiłbym dedykowane wiadra w stylu WS/Shiny, ale to spory koszt jak na wiaderko też właśnie zrobiłem upgrade. 3 wiadra z 2 separatorami w promocji w DH wyszły w całkiem znośnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 KiK w mojej myjcie Parkside PHD150 notorycznie wkur... mnie wąż, który jest strasznie sztywny i ciągle się skręca - nadszedł już czas na jego wymianę, by mycie auta było przyjemnością, a nie walką z wężem - co byście polecili pasownego do tej myjki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Nakładał ktoś na Owatrol Polytrola drugą warstwę po kilku miesiącach? Przyjmie się? Czy trzeba starą ściągać? Jeśli tak to czym? Niby wciąż wygląda ładnie ale chodzi mi po głowie żeby odświeżyć jak zrobi się cieplej bo nie wiem ile jeszcze to wytrzyma a nie chcę jeździć też z plamami na plastikach jak ta powłoka zacznie złazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Panowie takie pytanie do tych, co mają srebrny lakier. Generalnie cały czas kładłem woski dedykowane pod jasne/srebrne lakiery. W tym roku chciałbym wypróbować zabezpieczyć auto jakaś płynną powłoką. Może nie koniecznie musi być to powłoka ceramiczna, może być również z grafenem czy SiO2 lub inna grunt aby trzymała rok-dwa. Co byście polecili, aby ten paskudny kolor lakieru przyciemnić i nadać mu fajnej śliskości? Myślałem o Moonlight, lub UNC, GYEON Q2 Mohs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Panowie, pytanie dość banalne ale mam problem ze znalezieniem gąbek polerskich na rzep o średnicy 30mm, przynajmniej na allegro. Gdzie - w jakim sklepie takowe można nabyć? Chodzi mi o miękką do finishu i średnią do polishu. Update - już nieważne, widzę że na DeepGloss.pl można j nabyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 15 Marca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 @powerf U @CAR CRAZY też są dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Kto ma z was eset Smart security? Mam pytanie na pw. Odnośnie licencji. Chcę kupić go i mam pytanie a sprzedawca nie ma takiej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Czy po polerce pastą finishującą muszę odtłuszczać ponownie lakier w celu nałożenia wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 49 minut temu, locarno napisał: Czy po polerce pastą finishującą muszę odtłuszczać ponownie lakier w celu nałożenia wosku? Nie bardzo rozumiem dlaczego miał byś tego nie robić. Ale odpowiadając na zadane pytanie, tak, jak najbardziej odtłuszczać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 @locarno zgodnie ze sztuką tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Czy zaraz niedługo po nałożeniu świeżego lakieru przez lakiernika auto musi być polerowane? Ogólnie czy da się tak polakierować auto żeby od razu był idealnie gładki i lustrzany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 9 minut temu, locarno napisał: Czy zaraz niedługo po nałożeniu świeżego lakieru przez lakiernika auto musi być polerowane? Ogólnie czy da się tak polakierować auto żeby od razu był idealnie gładki i lustrzany? I musi i nie musi, wszystko zależy od warunków w jakich odbyło się lakierowanie i umiejętności lakierującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Krótkie pytanie, bardziej towarzyskie, @Fredi88 Filip co się z Tobą dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 52 minuty temu, Tomas-sg napisał: Krótkie pytanie, bardziej towarzyskie, @Fredi88 Filip co się z Tobą dzieje ? Właśnie , a z kolegą @paperson kolegą @CoolBreeze i @kursien kiedyś bardzo aktywni użytkownicy a teraz cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Kolegi @Malwin41 też tu nie widać aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raafal91 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Panowie, dysza do opryskiwacza marolexa, płaska, szerokokątna - oryginał czy pasują jeszcze jakieś? Może lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Pierwsza powłoka (woski już miałem 2, wiem co to polerka :D), zależy mi na szklistości i głębi koloru, mogłaby poleżeć z rok. Cquartz UK 3.0 czy FX protect vision? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 7 godzin temu, raafal91 napisał: Panowie, dysza do opryskiwacza marolexa, płaska, szerokokątna - oryginał czy pasują jeszcze jakieś? Może lepsze? https://www.pielegnowacauto.pl/marolex-dysza-plaskostrumieniowa-80st-do-pianownic-axel.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 7 godzin temu, raafal91 napisał: Panowie, dysza do opryskiwacza marolexa, płaska, szerokokątna - oryginał czy pasują jeszcze jakieś? Może lepsze? Alle drogo : 7975421239 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Właśnie , a z kolegą @paperson kolegą @CoolBreeze i @kursien kiedyś bardzo aktywni użytkownicy a teraz cisza Dzięki za pamięć. Nie wiem jak u pozostałych, ale u mnie się pozmieniało od pojawienia się córeczki i troszkę zmieniłem priorytety. To nie znaczy, że u Pug'a nie dbam i nie zaglądam na KA. (Oj jestem w plecy z niektórymi nowinkami)Mam nadzieję, że moje posty/testy/opinie ciągle służą zainteresowanym tematem.Pozdrawiam! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubBe Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Panowie i Panewki szybkie pytanko do osób które korzystały z padów Zvizzera - przychodzą w opakowaniu czy luzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Godzinę temu, CoolBreeze napisał: Dzięki za pamięć. Nie wiem jak u pozostałych, ale u mnie się pozmieniało od pojawienia się córeczki i troszkę zmieniłem priorytety. To nie znaczy, że u Pug'a nie dbam i nie zaglądam na KA. (Oj jestem w plecy z niektórymi nowinkami) Mam nadzieję, że moje posty/testy/opinie ciągle służą zainteresowanym tematem. Pozdrawiam! Nie no wiadomo . Dziecko bardzo zmienia priorytety . Dokładnie, wciąż pamiętam twoje posty gdzie było sporo przyjemnego czytania . Lub jak kto woli informacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi