bonderez Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Siema. Zastanawiam się nad zakonserwowaniem auta powłokami, ale tez mam kilka wosków i QW/QD którymi chciałbym się pobawić. Wiec taki dylemat. Jestem ciekaw waszego zdania i dlaczego wybraliście old school czy new school. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 9 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @bonderez osobiscie uwielbiam woskowac auta wiec jak masz czas to ja bym poszedł w zabawe woskami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @lukeu pytasz o chemię v czy jak? Jak chemia to tylko Mike Sanders. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @audicoupe No w sumie to ogólnie, nie wiem jak rozmawiać z ludźmi którzy się tym zajmują, jak wyłapać czy nie odwalą kaszany. Przeczytałem tak na szybko watek na forum, duzo poleceń Valvoline, wezmę tez na warsztat to co Ty polecasz. Zainspirowałem się filmikiem z kanału „StrzeleckiVideo” na którym robili BMW produktem Waxoyl, jednak jak usłyszałem, że po roku „poprawki” trzeba robić to mi się lampka zaświeciła- przecież jak się robi coś takiego to ma być na kolejne 15 lat. Druga sprawa to fakty czy powinni drzeć co jest (a ogólnie jest bardzo fajnie, nie wiem jak dokładnie progi pod listwami itp) do zera czy uzupełnić braki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @lukeu z Mike sandersem ten problem ze trzeba go zagrzać i sam pistolet z termosem już trochę kosztuje więc za to masz już dobry zestaw tectyl underbody i ten bodysafe i cavity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 4 godziny temu, lukeu napisał: jednak jak usłyszałem, że po roku „poprawki” trzeba robić to mi się lampka zaświeciła- przecież jak się robi coś takiego to ma być na kolejne 15 lat. Jak znajdziesz coś z gwarancją na 2 lata bez odświeżenia/przeglądu po roku to daj znać, bo to będzie cud albo firma planuje się zwinąć do roku Od zawsze bawię się starymi autami 4x4 i po każdej zimie trzeba uzupełniać "braki" konserwacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąbek1 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Accelerator Maxifi można bez obaw łączyć z presprayami innych firm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 24 minuty temu, Gąbek1 napisał: Accelerator Maxifi można bez obaw łączyć z presprayami innych firm? Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas1986 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Kupi się jakaś sensowna rotację za 500-600 do domowego użytku??? Heckmann 800 coś wart?? Bo fajne ceny ma w dwóch sklepach... Edit: dobra nie ważne trafiłem adbl roller 125-01 za nie całe 680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 W sklepie Jula szczotka do opon bardzo podobna do tych z aliexpress. Czy ktoś ma porównanie czy warto zamawiać ta z Ali czy ta z Juli równie dobra ? No i wysłucham opinii o szczotce do felg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 W sklepie Jula szczotka do opon bardzo podobna do tych z aliexpress. Czy ktoś ma porównanie czy warto zamawiać ta z Ali czy ta z Juli równie dobra ? No i wysłucham opinii o szczotce do felg . Tez zolty włos jest dłuższy od tej z Ali o polowe tak na oko [mention]banano7 [/mention] I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Panowie, apc pro od np adbl mocno odbiega od zwykłego apc? Zastanawiam się czy warto się zaopatrzyć czy to tylko taki marketingowy zabieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonderez Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Siema! Jaki pad mikrofibrowy do DA polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 23 minuty temu, grechut napisał: Panowie, apc pro od np adbl mocno odbiega od zwykłego apc? Zastanawiam się czy warto się zaopatrzyć czy to tylko taki marketingowy zabieg? Adbl pro to trochę inny produkt w porównaniu do zwykłego mniej się pieni i robimy mniejsze strzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 @grechut kup kocha gs po prostu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Siema! Jaki pad mikrofibrowy do DA polecacie? Pytanie w stylu FB, ale ok. Forum to otwarty sejf wiedzy, poczytaj, opcja szukaj...Pad mf odpowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonderez Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 @alexander.p Niestety nie zgodzę się z Twoją wizją tego wątku. Sam nie znoszę, kiedy ktoś buduję własny zestaw detailingowy korzystając z tego wątku, zadając pytanie z odpowiedzią na pół strony. A co do pytań na które można odpowiedzieć trzema słowami, to własnie do tego służy ten wątek - żeby szybko usłyszeć czyjąś opinię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Żółty z SS,fajnie tnie przy w miarę dobrym poziomie wykonczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Czy pianowniczki różnią się jakoś szczególnie poza pojemnością butelki? Taka pianowniczka PA za 8 zł będzie wyraźnie gorsza od colourlocka za 17 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @vlodek2532 ja mam dwie z Ali już chyba ponad 2 lata, są jak nowe. W jednej mam APC w drugiej cleaner do skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @Notcon jakiś link do takiej samej jak twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @vlodek2532 mam CL i jakiegoś no name właśnie za jakieś 7-8 zł i żadnej różnicy w działaniu nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @vlodek2532 bierz te, mam kilka sztuk i chodzi https://detailink.pl/pl/p/Butelka-z-pompka-pianotworcza-150-ml/91 Raz "ubiłem" aby pianowniczkę, ale to od bardzo mocnego APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @D@ViD nie opłaci mi się bo dojdzie wysyłka a na allegro kupię kocha PS, do tego pianowniczkę i będzie 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @vlodek2532 w detailing house masz w promocji Kocha Pol Stara + przykładowo pianowniczkę ADBL za 3 dyszki + 10 zł wysyłka (wiem, wychodzi tak samo jak allegro, ale zawsze przy okazji możesz coś dobrać w fajnej cenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi