peciu Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 @PawelKRZ jakiś kwas np clean tech clean wheel
CarlosBlack Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 UWC na takie wżery? domowo/budżetowo to papier ścierny i "hamerajt" 1
kamil598 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 @PawelKRZkwas do felg np cleantech clean wheel Edit : nie zauważyłem poprzednich odpowiedzi
PawelKRZ Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 3 minuty temu, CarlosBlack napisał: UWC na takie wżery? domowo/budżetowo to papier ścierny i "hamerajt" Wżery to wiem. Chodziło mi o dostanie się do tych wżerów spod warstwy brudu, której to nie mogę usunąć Żeby pokazać Rodzicom, ze felgi do malowania. Kupie więc pewnie jakiś kwas.
CarlosBlack Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 skoro warstwa brudu jest aż tak duża to druciak na początek ale delikatnie. stara "szkoła" - na stalówki kołpaków nie zakładamy.
Bitek Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @PawelKRZ Zobacz produkt od Detailink. Acid Wheel Cleaner Plus
analyzator Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Jest jakiś patent na polerowanie dolnych progów czy konczymy na leżąco lub z lampą na podlodze ?
mefONE Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Podnosnik jak nie mam mozliwosci uzycia podnosnika to klade sie na lezance albo na macie. Przy suvach wystarczy cos pod kolana.
pablo15005 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Jest szansa doprowadzic to do ladu z tej rudej?
vlodek2532 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @pablo15005musisz próbować, Jak masz odkurzacz to chemia i jazda. Jak nie masz to mocne APC, szczotka na wkrętarkę i zbieranie wszystkiego mikrofibrą.
JJZS.KAM Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 1 godzinę temu, pablo15005 napisał: Jest szansa doprowadzic to do ladu z tej rudej? chemspec rust remover
ter Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 czy ktoś zna i może polecić miejsce gdzie można w Krakowie zregenerować stalowe felgi? W zeszłym roku wyszło trochę rudej i zastanawiam się czy nie ogarnąć ich przed wrzuceniem zimówek
analyzator Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Jaki cleaner/polish do szyb, żeby się pozbyć waterspotów? glacko compound roll on będzie ok? ma akurat sprzedawca od którego coś tam chcę zamówić. Czy co lepszego? praca ręczna raczej
JJZS.KAM Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 11 minut temu, analyzator napisał: Jaki cleaner/polish do szyb, żeby się pozbyć waterspotów? glacko compound roll on będzie ok? ma akurat sprzedawca od którego coś tam chcę zamówić. Czy co lepszego? praca ręczna raczej Tevo glass watermark remover Soft99 Glass Compound Z
Masa05 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 23 minuty temu, analyzator napisał: Jaki cleaner/polish do szyb, żeby się pozbyć waterspotów? glacko compound roll on będzie ok? ma akurat sprzedawca od którego coś tam chcę zamówić. Czy co lepszego? praca ręczna raczej Shiny Garage Glass Polish Pro też ładnie czyści ręcznie, maszynowo nawet coś spoleruje bo ma sporo tlenku ceru. 1
analyzator Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 1 godzinę temu, Masa05 napisał: Shiny Garage Glass Polish Pro też ładnie czyści ręcznie, maszynowo nawet coś spoleruje bo ma sporo tlenku ceru. Cena dobra i chyba najbardziej uniwerdsalny. Do pracy ręcznej zwykły pad obszyty mf, takie słoneczko z gumką ? czym się w praktyce dobrze pracuje?
KUBA46 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 5 minut temu, analyzator napisał: Cena dobra i chyba najbardziej uniwerdsalny. Do pracy ręcznej zwykły pad obszyty mf, takie słoneczko z gumką ? czym się w praktyce dobrze pracuje? Najlepiej klocek filcowy od Carpro. Jak nie to pad mikrofibrowy. Ja preferuje te z kieszonką. Ewentualnie tricolor. 1
Masa05 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 6 minut temu, analyzator napisał: Cena dobra i chyba najbardziej uniwerdsalny. Do pracy ręcznej zwykły pad obszyty mf, takie słoneczko z gumką ? czym się w praktyce dobrze pracuje? Ja przy takich pracach zawsze tricolor, żadnych słoneczek nie próbowałem.
analyzator Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 3 minuty temu, KUBA46 napisał: Najlepiej klocek filcowy od Carpro. Jak nie to pad mikrofibrowy. Ja preferuje te z kieszonką. Ewentualnie tricolor. 1 minutę temu, Masa05 napisał: Ja przy takich pracach zawsze tricolor, żadnych słoneczek nie próbowałem. Dzięki. To coś się dobierze. Zakładam, że co to nie będzie to już foerever tylko do szkła
kaka17ab Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Teraz, KUBA46 napisał: Najlepiej klocek filcowy od Carpro. Jak nie to pad mikrofibrowy. Ja preferuje te z kieszonką. Ewentualnie tricolor. To co da najlepsze efekty przy pracy ręcznej z SG Glass Polish Pro? Tricolor brać czy kupić klocek filcowy? Klocek ręcznie nie da rady usunąć jakiś rysek z szyby, jedynie osad?
KUBA46 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 27 minut temu, kaka17ab napisał: To co da najlepsze efekty przy pracy ręcznej z SG Glass Polish Pro? Tricolor brać czy kupić klocek filcowy? Klocek ręcznie nie da rady usunąć jakiś rysek z szyby, jedynie osad? Usunąć rysy z szyby ręcznie dałby radę tylko Pudzian i to tylko w swojej szczytowej formie. Mi osobiście najlepiej pracuje się nim klockiem filcowym od CarPro.
glorusek Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Co polecacie do czyszczenia i pielegancji boczkow i elementow skórzanych? Myslalem nad chemotion?
KUBA46 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 3 godziny temu, glorusek napisał: Co polecacie do czyszczenia i pielegancji boczkow i elementow skórzanych? Myslalem nad chemotion? Nie uwierzysz, ale mamy tu(na forum) cały temat poświęcony elementom skórzanym. 2
kepa416 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 czy ktoś zna i może polecić miejsce gdzie można w Krakowie zregenerować stalowe felgi? W zeszłym roku wyszło trochę rudej i zastanawiam się czy nie ogarnąć ich przed wrzuceniem zimówekMałopolskie Centrum Renowacji Felg. Tylko nie wiem czy stalówki robią.Swoją drogą to chyba każda lakiernia proszkowa ogarnie temat.
kamil598 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 Kupiłem Work Stuff King i czy to normalne, że wydaje się on trochę szorstki, mało delikatny?
Rekomendowane odpowiedzi