bigsmith21 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Bardziej myślałem o czymś metalowy do reki ale jak nie znajdę to spróbuje. Dzięki kolegoWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @bigsmith21 od ręki w jakimś markecie typu Auchan może być K2 brill Ręczne to idziesz do budowlanego i szczotki do butów szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigsmith21 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @bigsmith21 od ręki w jakimś markecie typu Auchan może być K2 brill Ręczne to idziesz do budowlanego i szczotki do butów szukajA ten Brill k2 na wkretarce dobrze sobie radzi? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzała Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 2 godziny temu, bigsmith21 napisał: Panowie szybkie pytanko. Jakie szczoty polecacie na już do wykładziny? Macie coś ekstra w obi albo jakimś markecie bo nie mam na miejscu sklepu a na wysyłkę nie mogę czekać. Pozdrawiam,a o to pacjent Pod nogami kierowcy jest dużo gorzej bo ktoś jeździł bez wycieraczki. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka najpierw wyszczotkuj miedzianą i odkurz, jak jest sporo syfu to przy czyszczeniu wkretarką zakręcisz się na długo. W tym przypadku sugeruję metalową atakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Czy gumowy krążek da rade usunąć stary klej z taśmy przyklejonej do wykładziny?? Nie zniszczę materiału? Może znacie jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzała Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 4 minuty temu, JJZS.KAM napisał: Czy gumowy krążek da rade usunąć stary klej z taśmy przyklejonej do wykładziny?? Nie zniszczę materiału? Może znacie jakiś inny sposób? delikatnie spróbować możesz, ale obawiam się że całości tak nie sciągniesz a ostrzej przypalisz materiał. Spróbował bym chemicznie odplamiaczem np. tersus sr201 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @bigsmith21 z tapicerka całkiem znośnie. Jest średnio miękki i elastyczny. Do wykładzin używałem tej z aliexpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 2 godziny temu, grzała napisał: delikatnie spróbować możesz, ale obawiam się że całości tak nie sciągniesz a ostrzej przypalisz materiał. Spróbował bym chemicznie odplamiaczem np. tersus sr201 Środek znam, ale tu jest do usunięcia że 100m więc żel + odkurzacz to średnie rozwiązanie. Duzoooo czasu zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Ktoś coś słyszał? Powłoki delixirium. Oferuje jedno z.lepszyxh studiów w Lublinie. Kolega się rozgląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 1 godzinę temu, analyzator napisał: Ktoś coś słyszał? Powłoki delixirium. Oferuje jedno z.lepszyxh studiów w Lublinie. Kolega się rozgląda. Powłoka Braci Pietrzak ze Śląska opinie mieszane. Jedni mówią że to a inni że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigsmith21 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 najpierw wyszczotkuj miedzianą i odkurz, jak jest sporo syfu to przy czyszczeniu wkretarką zakręcisz się na długo. W tym przypadku sugeruję metalową atakowaćWłaśnie o to mi chodziło. Ostatnio szorowalem ojcu podłogę szczotką do skóry, średniej twardosci i łapy po przecierane do dzisiaj. Masz może w jakimś markecie upatrzoną? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzała Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 49 minut temu, bigsmith21 napisał: Właśnie o to mi chodziło. Ostatnio szorowalem ojcu podłogę szczotką do skóry, średniej twardosci i łapy po przecierane do dzisiaj. Masz może w jakimś markecie upatrzoną? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Nie mogę znaleźć takiej jak używam, trochę węższa niż ta z linku https://mrcleaner.pl/szczotki/monster-shine-metal-cleaning-brush-ii-metalowa-szczotka-do-odkurzania-i-czyszczenia-tapicerki. Stosuje właśnie do wykładziny przy odkurzaniu, niby metalowa ale delikatna, nie znalazłem podobnej w żadnym sklepie stacjonarnym. Swoją po sieci kupiłem ale nie pamiętam gdzie. Taka jak z linka będzie git sam nie wierzyłem, że jeszcze tyle brudu można taką szczotką "wydostać" do odkurzacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 3.09.2020 o 10:27, damiano2007 napisał: Jakie pH ma carpro reset? Docelowo zastanawiam się jakiego typu to szampon? Coś a'la fz protect żółty czy to taki typowy killer dla wosków bądź QD? Reset to neutral, a siłe mycia ustalasz stężeniem. Zymola Concours nawet nie musnął. Bardzo dopracowany szampon. Rewelacyjne domywanie i bezpieczne dla każdego LSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 W dniu 3.09.2020 o 21:28, #kris napisał: @FilipO @Maciej WTN @Streat szukam fajnych cen na Kirklandy, ceny od 20elżbiet. Dostępność to głównie Ebay i Amazon, sklep "costco" się nie otwiera. Są też dwa oznaczenia w opisach 713160 i 713161. Będę informował co w temacie. Pozdrawiam. Panowie mam dostęp do strony COSTCO tam cena jest 17,89 elżbiet,w UK mieszka też moja córka,wiec jak by co mogę spróbować pomóc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Czy ktoś używał w ten sposób jak na filmie czy wypracowaliście gąbką do suchego? Efekt będzie ten sam? Bo na czasie chyba zyskamy troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Ahoj! Poszukuje maszynerie DA dla początkującego (cena / jakość) do one step lub np do cleanera Doradźcie coś proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 15 minut temu, poncio napisał: Doradźcie coś proszę https://kosmetykaaut.pl/forum/16-maszyny-polerskie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @Kamsyyo skoro sam producent pokazuje taki sposób to raczej na pewno efekt nie będzie gorszy od wypracowania do końca. Nawet w komentarzach pod wstawionym przez Ciebie filmem @Soft99 napisał dość jasno: Cytat flushing the compound and other remains, making the car ready for wax or coating application. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @poncio od siebie polecę krauss DB5800s. Może nawet swojego będę chciał sprzedać. Odezwij się na pw, to pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Co lepsze i przyjemniejsze w pracy do szybkiego odświeżenia na D/A 15mm, Sonax Perfect Finish czy Koch P6.01? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 3 minuty temu, D@ViD napisał: @poncio od siebie polecę krauss DB5800s. Może nawet swojego będę chciał sprzedać. Odezwij się na pw, to pomyślimy Dzięki! jeszcze trochę i zostaniesz moim mentorem! he he 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigsmith21 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Panowie mam dostęp do strony COSTCO tam cena jest 17,89 elżbiet,w UK mieszka też moja córka,wiec jak by co mogę spróbować pomóc. @Kamsyyo skoro sam producent pokazuje taki sposób to raczej na pewno efekt nie będzie gorszy od wypracowania do końca. Nawet w komentarzach pod wstawionym przez Ciebie filmem @Soft99 napisał dość jasno: flushing the compound and other remains, making the car ready for wax or coating application. Ahoj! Poszukuje maszynerie DA dla początkującego (cena / jakość) do one step lub np do cleanera Doradźcie coś proszę CześćJa zakupiłem w Juli maszyne Hamron DA 15mm i jestem zadowolony. Mam porównanie tylko do rotacji i byłem w szoku jak pięknie to jeździ po lakierze. Jest na forum temat o tej maszynie i ogólnie jest chwalona i nie ma konkurencji jeżeli chodzi o cenę i jakość. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Da się ś polerować coś takiego? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 6 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @bigsmith21 nie tutaj masz duzo głębokich rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Polej to kubeczkiem wody i co zniknie to da sie usunac polerka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Dwa szybkie pytanie jakiś qd który można aplikować na delikatnie mokry lakier ? dwa : płyn do szyb który godnie zastąpi megssa glass clenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi