Grzechu23 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 w rozsądnych pieniądzach?Dla każdego to pojęcie względne :) Mozesz zobaczyć przykładowo ostatnią nowość od K2 Scepter za 25 pln, albo klasyk Daytona za 150 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sycyl Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Masz rację :) wydaje mi się że wydatek w granicach 30 zł jest w zupełności wystarczający dla szczotki do opon.To co podesłałeś raczej do felg najlepiej się nadaje. Ja szukam stricte do opon Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirabel Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 11 minut temu, Sycyl napisał: Masz rację :) wydaje mi się że wydatek w granicach 30 zł jest w zupełności wystarczający dla szczotki do opon. To co podesłałeś raczej do felg najlepiej się nadaje. Ja szukam stricte do opon Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka MUC-OFF Individual Tyre & Cassette Brush 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Sycyl można usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Czego uzywacie na owady? Banka adbla sie skonczyla i może sprobowac czegos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @pablo15005 Allegrini GO-GO Insect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlid Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Coś do uszczelek, żeby to trochę nawilżyć? Nada się specyfik do opon? Niby i to, i to guma, ale kto tam wie, czy cieńszego materiału jak uszczelka nie uszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 10 godzin temu, D@ViD napisał: W przypadku wosków fw, nie ma takiego problemu. Powloke sobie odpuść Ile ludzi tyle opinii Korci mnie powłoka ale nie wiem czy podołam... Przy okazji - co polecicie do mycia karoserii?? teraz mam coś takiego ale jakoś mi nie lezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 34 minuty temu, arlid napisał: Coś do uszczelek, żeby to trochę nawilżyć? Nada się specyfik do opon? Niby i to, i to guma, ale kto tam wie, czy cieńszego materiału jak uszczelka nie uszkodzi. Nada się, ale są dedykowane natłuszczacze uszczelek w sztyfcie np ShinyGarage i EliteDetailer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @kerad w awaryjnych sytuacjach mozesz spryskać auto płynem do szyb. Pięknie rozmiękcza owady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlid Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 14 godzin temu, Domel napisał: Nada się, ale są dedykowane natłuszczacze uszczelek w sztyfcie np ShinyGarage i EliteDetailer. Masz na myśli GUM Protector? Bede zamawiał Glass cleaner GT, więc w sumie jeden sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusPL Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jaki szampon polecacie do usunięcia starego fusso i jakiś qd ? Autoland aktywny da radę ? Jak tak to jakie stężenie dać ? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @kaktusPL Najlepiej to przelecieć lakier jakimś cleanerem/wax offem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Hej. Wygląda na to że na kawałku felgi przed opłukaniem przysechł mi rozrobionyEn-jee. Jest jakby osad/przebarwienie. Czy to próbować jeszcze raz zdjąc zasadą czy może spróbować jakaś pastą np. Megsem UC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @czester UC mozesz sprobowac jeśżeli nie schodzi innymi środkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikTaki Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 https://allegro.pl/oferta/polerka-mimosrodkowa-dual-action-650w-125mm-9518475272 Polerka Vonroc. Ktoś słyszał? Nada się do niedzielnego One Stepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Siema. Jutro prawdopodobnie odbiorę Tojkę z napraw blacharsko-lakierniczych.Nowy zderzak i robiony błotnik.Ile odczekać aż będę mógł dotknąć lakier FlexemWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @#kris poczekaj 2/3 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 uzywał ktoś tego nowego wosku z kocha i jest w stanie powiedzieć jaka jest mniej więcej jego trwałość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 7 minut temu, lazzur napisał: uzywał ktoś tego nowego wosku z kocha i jest w stanie powiedzieć jaka jest mniej więcej jego trwałość? Ten za 500 zeta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @lazzur jest to tak świeży produkt, że nikt Ci o trwałości jeszcze nie powie i raczej ze względu na cenę, to ciężko znaleźć kogoś, kto kupił go. No chyba że "detailingowy" dostanie za darmo Ja słyszałem, że ma mega hydrofobe.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @Domel tak, z tego co wiem to jakies 420 jak z tego co slyszalem od znajomego. @D@ViD tzn obilo mi sie o uszy ze trwalosc to jakies 4-5 tygodni, wiec chciałem zweryfikować czy to jest prawda czy jednak ten wosk trzyma dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Pytanie do polerujących, jaką pastę cutting polecicie na rotacje żeby nie wypełniała bardzo i łatwo się docierała? +niskie pylenie. Używałem FG400, i jest bardzo spoko tylko minus to docieranie i że szybko przemacza futro a CP clearcut STRASZNIE pyli. Może coś z 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @Lukaso ACA 500, malo pyli/prawie wcale ,malo co do docierania, dobrze tnie/ tak na 4+/5-, polecam ..robilem na czarnym uni/oraz srebrnym w Alfie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jak kolega wyżej pisze 500 ma moc, nie grzeje nie wiadomo jak lakieru, ma siłę i brak pylenia, lub 501 tylko minimalnie jej ujmuje mocą. Obie bez problemu z dotarciem i nie zapychają padów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi