lazzur Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 czy collinite 476s przy docieraniu powinien byc tępy bo jak dzisiaj docierałem to stawiał spory opór az fibra stawała momentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 @lazzur Lekki opór będzie przy pierwszych ruchach pewnie też za dużo dałeś wosku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jakiś specjalnie ślisko w docieraniu to on nie jest ale pewnie zbyt bogato poleciałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nietypowe pytanie Jaki produkt ADBL ma żółtą barwę Mam jakąś butelkę, trochę żółtawego płynu i podpis ADBL ale no idea czy to nie jest po czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nietypowe pytanie Jaki produkt ADBL ma żółtą barwę Mam jakąś butelkę, trochę żółtawego płynu i podpis ADBL ale no idea czy to nie jest po czymś innymPowąchaj czy to nie deiron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 APC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Apc z ADBLA jest zielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Fakt, takie zielonkawe jest. To nie wiem. A na fb jest konkurs właśnie z kolorami ich produktów. Można się pobawić. Ja nie mam pojęcia co jest co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 @paki112 matt max I Interior wow są żółte. Kwestia zapachu i intensywności koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Combo K2 Masner (rotacja) + Czarny NAT (nowy,wyjęty z pudełka) + Shiny Garage Pure Paint Cleaner sprawiło że poznałem co to swirle. (BMW 2002) To jest normalne że takie delikatne kombinacje robią niedobrze lakierowi czy ja coś przeholowałem z dociskiem/obrotami/czymśtamjeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 7 godzin temu, kowloonwax napisał: To jest normalne że takie delikatne kombinacje robią niedobrze lakierowi czy ja coś przeholowałem z dociskiem/obrotami/czymśtamjeszcze? Rotacja + "umiejętności" a co dokladnie to cięzko powiedzieć, bo nie wiemy jak pracowałeś. Ale Cleaner od SG jest ścierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 KiK Czy po glinkowaniu - przed korektą - wystarczy: Pianowanie i suszenie Mycie szamponem i suszenie Wystarczy tylko osuszyć - chociaż tu obawiam się śladów po szamponie użytym do poślizgu Które z powyższych stosujecie? żeby zrobić dobrze, a się nie narobić Przed glinkowaniem oczywiście dekontaminacja chemiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 myję i suszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Ja jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dobra, to kolejne z dociekliwych: co robicie po korekcie, a przed położeniem powłoki - myślałem o pianowaniu, myciu, jeszcze raz potraktowaniu IPA(1:1 czy czysta?) i na to powłoka Jak to widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @krzygaj jesli mocno nie zapyliles auta to ja tylko odtłuszczanie dwa razy auto i kładę powloke nie uzywam ipy od siebie polecam ultracoat wipe it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu188 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Cześć, mam maszynę adbl roller 9mm i chciałbym kupić jakąś mocniejszą. Zastanawiam się nad DA 15mm albo 21mm i mam problem z wyborem. Którą byście mi doradzili mając już 9mm? Dodam, że celuję w Evoxe. PS. Na 21mm da się zrobić one step? Czy jest za mocna i zostawi bałagan? Dzięki z góry za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Czy Cleantech Inside cleaner posiada przyjemny zapach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @Arkeolowy cytrusowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @Arkeolowy tak bardzo przyjemny nie duszący. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Ktoś orientuje się w temacie masek lakierniczych? Szukajka podpowiedziała 3m 7502 (M) + filtr 3m 6055 A2, natomiast chciałbym się upewnić i poprosić o pomoc w znalezieniu miejsca gdzie mogę ową maskę i filtry zakupić. Szybki research i z tego co widzę to nie ma nigdzie dostępnej maski .. Zastosowanie - kładzenie CP Dlux / UK 3.0 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brow Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Ktoś poleci coś sprawdzonego czym mógłbym przykleić tapicerkę do boczka? Po zdemontowaniu obicia zonk - skóra przyklejona na standardowy materiał stosowany przy boczkach w VW? Pacjent to Golf 4. Pod ręką mam klej montazowy z Pattexa One for All, ale nie wiem czy się nada i nie narobi więcej szkód niż pożytku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Czy ktoś orientuje się czy jest szansa na kupno Presta Spray'n shine taniej niż 70-80 zł za butelkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @czester Pisz do kolegi @Bielutomek z tego co kojarzę w firmie w której pracuje sprzedają produkty Presty może uda się taniej ogaranąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 W dniu 10.05.2020 o 23:03, Sinus napisał: Na pewno też pasują GG z aliexpress, polecam Nie chce mi się czekać miesiąc na przesyłkę... Stare, czyli niedopasowane... czyli jakie? Rzuci ktoś jakimś linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi