Skocz do zawartości

Krótkie pytanie i krótka odpowiedź

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Michał82 napisał:

Też macie wrażenie, że w sklepach partnerskich są braki w zaopatrzeniu? Chciałem wczoraj wieczorem zamówić kilka rzeczy i żaden, z których korzystam nie miał wszystkiego na stanie 🤨

Mam identyczne wrazenie, chciałem zamówic Perla 0.5 L i kilka innych pierdół do tego i  nigdzie nie mogę znalezc sklepu gdzie jest wszystko. Czego nie wpisze w sumie w szukajke to "niedostepne" 🤨

Teraz, Sodol napisał:

Też macie wrażenie, że w sklepach partnerskich są braki w zaopatrzeniu?

Przypuszczam, że kolejne dostawy zagranicznej chemii będą równoznaczne z podwyżkami cen... Napisałem "przypuszczam", gdyż nasza waluta poleciała w dół, więc kolejne dostawy będą już miały wycenę zgodną z osłabionym kursem PLN...

• Lubię to 1

Siema, Czy polecicie w cenie do 150 zł szlifierkę kątową? Czy w tych pieniądzach nie ma nic godnego uwagi?  
Do użytku domowego używana raz na jakiś czas. 
Mam wspomnianego Boscha 125mm od kilku lat. Katowałem go dość sporo i działa jak pierwszego dnia. Kupiłem chyba nawet taniej na jakiejś promce.
  • Okay 1

W dniu 24.04.2020 o 12:08, Eidos71 napisał:

Przypuszczam, że kolejne dostawy zagranicznej chemii będą równoznaczne z podwyżkami cen... Napisałem "przypuszczam", gdyż nasza waluta poleciała w dół, więc kolejne dostawy będą już miały wycenę zgodną z osłabionym kursem PLN...

Mogą kombinować tylko z podwyżkami produktów niezbędnych do funkcjonowania studia zarobkowo.

Marki ekskluzywne żeby zapewnić płynność finansową już zjechały ze swoimi produktami, np Zymol -45% 😉 
Jak bezrobocie dalej będzie tak szybować w stanach, Polsce i na świecie, każda myśląca firma pójdzie z cenami jeszcze mocniej w dół.

@poncio carpro perl. Trzyma. Ostatnio wrzucałem go na opony vs k2 pro i deturner. Robiłem i na jednym kole, i po kolei na moim aucie. Nie miały podejścia. Spływały po tygodniu i 400km. Były obecne bo przy myciu coś wodę odbijało jako tako ale look był zmarnowany. Carpro po dwóch trasach Lublin-Warszawa włączając i deszcz i odcinki 180+ wyglądał znacznie lepiej. Na tym testu nie kończę bo od lutego siedzi na oponach i co prawda #zostań w garażu i wyjeździłem ledwo 2/3 baku, to pewnie kolejne 200km doszło. Jak dotrzesz to połysk będzie umiarkowany. Podobno gyeony i ta półka też tak porafią ale nie testowałem. Aplikacja banalna. Cienkie mleczko/woda.

Perla pożyczałem kilku kolegom i każdy kupił sobie butelkę 😉

Edit. Przechodząc w garazu zrobiłem fotkę. Z połowy lutego. 

IMG_20200425_204007.jpg

IMG_20200425_204124.jpg

IMG_20200425_204526_1.jpg

Trwały, bez mocnego połysku i łatwy do aplikacji dresing do opon? (RRC, SG B2B, odpadają - zbyt ciężko się nakładają)

Gtechniq
zymol.com
kod: 45off
Sprawdzałem, działa w koszyku

Oficjalne info z ich kanału: 

Ale wysyłka do PL nieopłacalna chyba :-)

Może ktoś tutaj będzie w stanie coś doradzić.
Poszukuję mocnego kleju w konsystencji podobnej do silikonu. Potrzebuje podkleic progi z innego pakietu stylistycznego. Oryginalne są trochę inne, mniej masywne i podklejane taśma dwustronna. Przy tych taśma może nie dać rady i szukam alternatywy.701f98e14968a18973db7ee915a38134.jpg

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

44 minuty temu, KUBA46 napisał:

@Birkhof dla klienta detalicznego może mniejsza okazja co innego dla zakupów hurtowych

Na fecobooku całkiem niedawno wyprzedawał ktoś zymola. - 30 😉 było tego całkiem sporo. 

Szybkie pytanko.. Wiem że prowizorka gryzie się z naszym detailingowym podejściem do tematu ale muszę dziś ogarnąć furkę (woskowanie). Przy myciu użyje prickborta a dodatkowo chciałbym pozbyć się lotnej rdzy. Problem w tym że nie mam dedykowanego do lakieru środka.. Posiadam adbl vampire Light oraz rotona od k2. Myślicie że mogę och bezpiecznie użyć?

Szybkie pytanko.. Wiem że prowizorka gryzie się z naszym detailingowym podejściem do tematu ale muszę dziś ogarnąć furkę (woskowanie). Przy myciu użyje prickborta a dodatkowo chciałbym pozbyć się lotnej rdzy. Problem w tym że nie mam dedykowanego do lakieru środka.. Posiadam adbl vampire Light oraz rotona od k2. Myślicie że mogę och bezpiecznie użyć?

są ok

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk