KUBA46 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 3 godziny temu, audicoupe napisał: Pany jako wheele cleaner w opakowaniu 5l ? Uwc o mamy coś jeszcze? Shiny Garage EF/Monster Wheel Cleaner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 3 godziny temu, audicoupe napisał: Pany jako wheele cleaner w opakowaniu 5l ? Uwc o mamy coś jeszcze? Do bieżącego Excede UWC lub po prostu szampon samochodowy Do gruntownego Cleantech Wheel Clean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Michał82 napisał: Też macie wrażenie, że w sklepach partnerskich są braki w zaopatrzeniu? Chciałem wczoraj wieczorem zamówić kilka rzeczy i żaden, z których korzystam nie miał wszystkiego na stanie Mam identyczne wrazenie, chciałem zamówic Perla 0.5 L i kilka innych pierdół do tego i nigdzie nie mogę znalezc sklepu gdzie jest wszystko. Czego nie wpisze w sumie w szukajke to "niedostepne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Teraz, Sodol napisał: Też macie wrażenie, że w sklepach partnerskich są braki w zaopatrzeniu? Przypuszczam, że kolejne dostawy zagranicznej chemii będą równoznaczne z podwyżkami cen... Napisałem "przypuszczam", gdyż nasza waluta poleciała w dół, więc kolejne dostawy będą już miały wycenę zgodną z osłabionym kursem PLN... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Siema, Czy polecicie w cenie do 150 zł szlifierkę kątową? Czy w tych pieniądzach nie ma nic godnego uwagi? Do użytku domowego używana raz na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Boscha w obi dostaniesz juz od 179zl i ma 3 lata gwarancji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Czym doczyścić ślady po brązowej skórzanej kurtce na tapicerce skórzanej?Zwykły cleaner do skór nie bardzo chce to ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Jeśli CL Strong tego nie ruszy to boję się że to może nie być kurtka tylko wytarte i uszkodzony top coat.Nie klei się to miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Siema, Czy polecicie w cenie do 150 zł szlifierkę kątową? Czy w tych pieniądzach nie ma nic godnego uwagi? Do użytku domowego używana raz na jakiś czas. Mam wspomnianego Boscha 125mm od kilku lat. Katowałem go dość sporo i działa jak pierwszego dnia. Kupiłem chyba nawet taniej na jakiejś promce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ja pisalem o 115 /750W bo 125/850W sa jednak w cenie 199 zl ale za to maja 5szt. tarcz Bosch do ciecia metalu w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W dniu 24.04.2020 o 12:08, Eidos71 napisał: Przypuszczam, że kolejne dostawy zagranicznej chemii będą równoznaczne z podwyżkami cen... Napisałem "przypuszczam", gdyż nasza waluta poleciała w dół, więc kolejne dostawy będą już miały wycenę zgodną z osłabionym kursem PLN... Mogą kombinować tylko z podwyżkami produktów niezbędnych do funkcjonowania studia zarobkowo. Marki ekskluzywne żeby zapewnić płynność finansową już zjechały ze swoimi produktami, np Zymol -45% Jak bezrobocie dalej będzie tak szybować w stanach, Polsce i na świecie, każda myśląca firma pójdzie z cenami jeszcze mocniej w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @poncio carpro perl. Trzyma. Ostatnio wrzucałem go na opony vs k2 pro i deturner. Robiłem i na jednym kole, i po kolei na moim aucie. Nie miały podejścia. Spływały po tygodniu i 400km. Były obecne bo przy myciu coś wodę odbijało jako tako ale look był zmarnowany. Carpro po dwóch trasach Lublin-Warszawa włączając i deszcz i odcinki 180+ wyglądał znacznie lepiej. Na tym testu nie kończę bo od lutego siedzi na oponach i co prawda #zostań w garażu i wyjeździłem ledwo 2/3 baku, to pewnie kolejne 200km doszło. Jak dotrzesz to połysk będzie umiarkowany. Podobno gyeony i ta półka też tak porafią ale nie testowałem. Aplikacja banalna. Cienkie mleczko/woda. Perla pożyczałem kilku kolegom i każdy kupił sobie butelkę Edit. Przechodząc w garazu zrobiłem fotkę. Z połowy lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 3 godziny temu, ghost napisał: Marki ekskluzywne żeby zapewnić płynność finansową już zjechały ze swoimi produktami, np Zymol -45% Gdzie widziałeś obniżki cen Zymola?. Na stronie ceny są takie jak były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 9 minut temu, Berd napisał: Gdzie widziałeś obniżki cen Zymola?. Na stronie ceny są takie jak były zymol.com kod: 45off Sprawdzałem, działa w koszyku Oficjalne info z ich kanału: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Trwały, bez mocnego połysku i łatwy do aplikacji dresing do opon? (RRC, SG B2B, odpadają - zbyt ciężko się nakładają)Gtechniq zymol.com kod: 45off Sprawdzałem, działa w koszyku Oficjalne info z ich kanału: Ale wysyłka do PL nieopłacalna chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Birkhof Może jak byśmy w parę osób zamówili to byłaby opłacalna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Berdja napewno się dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 przy obecnych cenach ipa czego używacie do wymywania past?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Birkhof dla klienta detalicznego może mniejsza okazja co innego dla zakupów hurtowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Kładł ktoś Dlux'a na kabinę prysznicową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Może ktoś tutaj będzie w stanie coś doradzić.Poszukuję mocnego kleju w konsystencji podobnej do silikonu. Potrzebuje podkleic progi z innego pakietu stylistycznego. Oryginalne są trochę inne, mniej masywne i podklejane taśma dwustronna. Przy tych taśma może nie dać rady i szukam alternatywy.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 44 minuty temu, KUBA46 napisał: @Birkhof dla klienta detalicznego może mniejsza okazja co innego dla zakupów hurtowych Na fecobooku całkiem niedawno wyprzedawał ktoś zymola. - 30 było tego całkiem sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 @Patryk14 Popatrz na masę poliuretanową klejąco-uszczelniającą Boll. Jak zaschnie jest dosyć mocna. Używana do klejenia blach. Moze u Ciebie sie nada. W starym aucie stosowałem i sie sprawdziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniczy3 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Szybkie pytanko.. Wiem że prowizorka gryzie się z naszym detailingowym podejściem do tematu ale muszę dziś ogarnąć furkę (woskowanie). Przy myciu użyje prickborta a dodatkowo chciałbym pozbyć się lotnej rdzy. Problem w tym że nie mam dedykowanego do lakieru środka.. Posiadam adbl vampire Light oraz rotona od k2. Myślicie że mogę och bezpiecznie użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Szybkie pytanko.. Wiem że prowizorka gryzie się z naszym detailingowym podejściem do tematu ale muszę dziś ogarnąć furkę (woskowanie). Przy myciu użyje prickborta a dodatkowo chciałbym pozbyć się lotnej rdzy. Problem w tym że nie mam dedykowanego do lakieru środka.. Posiadam adbl vampire Light oraz rotona od k2. Myślicie że mogę och bezpiecznie użyć?są okWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi