ghost Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 38 minut temu, hardy_pol napisał: Potrzebuję wosk lub QD z "opcją antystatyczną" Petes53 a na to Finisk Kare 425 To połączenie pozwala zmniejszyć ilość pyłu na samochodzie Lub FK425 na jakiś inny wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Cos poszło nie tak co złe zrobiłem był dimmer potem apc+pędzle i apc +magiczna i na o budowie akumulatora mazy, docierane mf. Koch motorplast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Widział ktoś w PL taką pianownice ? Ceny walut obecnie trochę odstraszają przed zakupami z zagranicy ale fajnie ta pianownica wygląda na filmach https://www.elitecarcare.co.uk/product/autoglym-polar-blaster-foam-gun/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaszek96 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @rotix23 PB White Diamond jest politurą do jasnych lakierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Okazja? Rupes lhr15 mk II, pady i pasty polerskie od Scholl Concepts. Całość za 2.500 (może coś się uda ponegocjować do 2.300). Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Sinus może już ogarnąłeś, ale niedawno miałem ten sam problem i mimo, że mam dedykowaną skrobaczkę z żyletką to w kilka sek. poradziła sobie pasta polerska na zwyklej mikrofibrze. U mnie akutar koch H8. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Panowie szybkie pytanie, jaki najlepszy cleaner do srebrnego auta (toyota corolla)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Streat napisał: Panowie szybkie pytanie, jaki najlepszy cleaner do srebrnego auta (toyota corolla)? Żeby wyciągnąć max, to Mckees37 coating prep polish. Albo po prostu machnąć finish jak chcesz przyciąć drobne rysy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @ghost w sumie to bardziej oczyscić lakier i usunąć bałagan po glince, praca ręczna bo to kumpel sie pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 6 minut temu, Streat napisał: @ghost w sumie to bardziej oczyscić lakier i usunąć bałagan po glince, praca ręczna bo to kumpel sie pyta McKees37 to genialny gracz na białych i srebrnych. Prawdziwy cleaner chemiczny a za ścierność odpowiada jedynie gąbka. Do zbierania "bałaganu" wybrałbym coś zdecydowanie z dodatkami ściernymi. Do pracy ręcznej Dodo Juice albo Valet Pro Purple W tym tygodniu bedę publikował wyniki z Ultimate Compound, fascynujące nawet na srebrnym jak olejki z tej pasty mocno podbijają połysk po aplikacji ręcznej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @ghost dzieki wielkie też własnie myslałem o DJ wiec chyba wybór padnie na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Prał już ktoś Scruba, mój zszarzał...(prany z fibrami) czy może jeszcze raz zamoczyć w SG??Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Kładł ktoś ceramike na surowe aluminium ? Element jest wykonany z aluminium i nie będzie w żaden sposób zabezpieczony lakierem. Zrobie oczywiście wcześniej próbę ale może ktoś z Was zabezpieczał surowe aluminium powłoką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @wojtecki mozesz kłaść bez problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @#kris ja go zawsze szoruje szczotką w tej chemii, której nim używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam Skończyło mi się BILT-HAMBER APC Surfex HD i szukam żeby coś kupić na jego miejsce. Znalazłem z firmy ADBL i czy on jest tak samo wydajny jak BHm nie ukrywam, że cena kusi mocno? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam Skończyło mi się BILT-HAMBER APC Surfex HD i szukam żeby coś kupić na jego miejsce. Znalazłem z firmy ADBL i czy on jest tak samo wydajny jak BHm nie ukrywam, że cena kusi mocno? PozdrawiamBH lub AQUAWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 4 godziny temu, ghost napisał: W tym tygodniu bedę publikował wyniki z Ultimate Compound, fascynujące nawet na srebrnym jak olejki z tej pasty mocno podbijają połysk po aplikacji ręcznej. Mam nadzieję nie przegapić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @maj0nez zostałbym przy Surfexie. Ewentualnie Koch. Nie ma sensu zmieniać jednego z lepszych(jak nie najlepszego) APC na przeciętne... W bańce 5l Surfex wychodzi mega tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Myślę o 5l najbardziej się opłaca, a jak przeliczyć te 11kg Koch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonke Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @RoBee Po pierwsze nie cytujemy zdjęć. Po drugie jeżeli ktoś będzie w stanie Ci odpowiedzieć, to większość osób czyta na bieżąco tematy i nie trzeba się tak przypominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @audicoupe motorplasta sie nie dociera psikasz i zostawiasz az sam wyschnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mldlbn Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Szukam środka 2w1 czyli do opon jak i listew zewnętrznych. Zależy mi na lepszym połysku i trwałości. -Koch Chemie Nano Magic Plast Care -ADBL Tire Dressing Co wybrać z tych dwóch? Nie mogę znaleźć na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 11 minut temu, Mldlbn napisał: Szukam środka 2w1 czyli do opon jak i listew zewnętrznych. Zależy mi na lepszym połysku i trwałości. -Koch Chemie Nano Magic Plast Care Koch jest w porządku do plastików, ale na opony to słaby wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Mldlbn - z tych dwóch, jako 2in1 lepiej chyba sprawdzi się ADBL. KC niezbyt dogaduje się z gumą, jest mało wydajny na oponach, za to na tworzywach zewnętrznych - petarda. A jeśli chcesz typowego 2in1 - rozważ CP Perl. Nie dosyć, że świetny do tworzyw i gum, to jeszcze istnieje możliwość rozcieńczania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi