Adaszek96 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 @Mumins spróbuje podmienić pianownice na inną i sprawdze czy coś się zmieniło
Strus Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 Panowie, do Karchera K2 to jaką pianownicę kupić ? Nie ogarniam tematu zupełnie a znajomy ma obecnie do myjki pianownicę Karchera i woła o pomstę do nieba. Techkar pewnie, ale który ?
paperson Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 @Strus łap https://sklep.techkar.pl/pianownica-ls3-karcher-k-techkar,3,3584,2879
chudy2355 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam. Przymierzam się do zakupu pianownicy ręcznej. Z postów wywnioskowalem że wybor padnie na epoca lub marolex. Która z wersji 3 litrowych z marolex zrobi najlepsza piankę? I C y wgl zrobi bo niby jest to opryskiwacz A nie pianownica. Z gory dzięki za odp Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
PiterG Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Kup Axel 3000 i ciesz się pianownica. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Pływak Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 W dniu 18.02.2019 o 10:10, Adaszek96 napisał: @Mumins spróbuje podmienić pianownice na inną i sprawdze czy coś się zmieniło Daj znać bo u mnie również nowa PA od techkara tyłka nie urwała. Co prawda próbowałem tylko Citrus Oila ale Citrus z PA wodnisty, a z Marolexa ręcznego jak bita śmietana. Chce teraz kupić baniak Cleantechco Citrus Foam ale nie wiem czy warto. Testował ktoś z PA?
DZIADZIA Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 A ja mam od tygodnia PA od techkara i jest malina, widać to w filmiku z pianą K2 BELA, pierwsza leci stara PA, po niej nówka nie śmigana.
Moderator Domel Opublikowano 19 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Wreszcie dostałem to na co polowałem od pewnego czasu Glora FM30 plus dedykowany zawór pod kompresory. Jesli szczeście dopisze będzie działać tak jak tu 1
Bartek1985 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 @Domel jaka cena i gdzie kupiłeś ?
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 3 godziny temu, Bartek1985 napisał: @Domel jaka cena i gdzie kupiłeś ? na Amazonie 68 Euro. Pianownica plus zawór pod kompresor Pierwszy test za mną ! Jestem w pozytywnym szoku #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest #domelowezakupy #domelowapianownica #gloriafm30 #pianownicazkompresorem 3
Bezan Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 @DomelCzy zawór pod kompresor jest tu w komplecie? Zastanawiam się nad FM30 + Gloria Autopump. Aku kompresor ciężko u nas dostać.
Moderator Domel Opublikowano 21 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 7 minut temu, Bezan napisał: @DomelCzy zawór pod kompresor jest tu w komplecie? Zastanawiam się nad FM30 + Gloria Autopump. Aku kompresor ciężko u nas dostać. Nie osobno. Pompa + zawór
Bezan Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Czy da się gdzieś w PL zamówić taki Aku Kompresor w rozsądnej cenie?
Moderator Domel Opublikowano 21 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Jestem gotowy na taktyczne testy praktyczne #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest #domelowezakupy #domelowapianownica #gloriafm30 #pianownicazkompresorem 1
rustin Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Temat jest nie do przeczytaniaCo wybrać, pianownica techkar czy mjjc z Ali?
Gesiu_15 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 2 minuty temu, rustin napisał: Temat jest nie do przeczytania Co wybrać, pianownica techkar czy mjjc z Ali? Było milon razy . Mam techkar i jest ok , nie narzekam . Śmiało możesz brać
rustin Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Było milon razy . Mam techkar i jest ok , nie narzekam . Śmiało możesz brać Mała pianownica techkar różni się tylko pojemnością?
menior Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Ktos jeszcze eksperymontowal z dodawaniem apc do piany? Jak ktos pisal wyzej np.GS Kocha do Yeti,z jakim rezultatem
Mumins Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 7 godzin temu, rustin napisał: Temat jest nie do przeczytania Co wybrać, pianownica techkar czy mjjc z Ali? Po co będziesz wspierał Chińczyka, jak możesz Polaka. Bierz Techkar, Mam, jest świetna.
Birkhof Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Ktos jeszcze eksperymontowal z dodawaniem apc do piany? Jak ktos pisal wyzej np.GS Kocha do Yeti,z jakim rezultatem Mozesz dodać dowolne apc praktycznie, ja lałem surfexa, gs, fx, vp i inne. Nie powiem Ci ile % jest skuteczniejsze bo to nie mierzalne - jak mam uwalone auto to wtedy dodaje apc.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Gąbek1 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Panowie kupiłem pianownice techkar, jednak z moim staruszkiem karcherem k2.02 daje ona mleko które spływa po kilku sekundach. Pianownica powinna być ustawiona maksymalnie na minus?
D@ViD Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 @Gąbek1 Maksymalnie na minus też zrobiłem podobnie jak ty następnie zmieniłem myjkę na Karcher k5 i jest bajka BTW. Jaka piana i jakie stężenie ?
sT3VE Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 7 godzin temu, Birkhof napisał: Mozesz dodać dowolne apc praktycznie, ja lałem surfexa, gs, fx, vp i inne. Nie powiem Ci ile % jest skuteczniejsze bo to nie mierzalne - jak mam uwalone auto to wtedy dodaje apc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk apc nie zawsze daje rade. Excede się do tego kompletnie nie nadaje np. Lepiej dodać preparatów w których jest mowa o pre wash jak citrus czy właśnie GS. GSa będę dalej testować bo już dodawałem, ciekawy jestem jak zadziała z kolorowa piana Goodstuff i czy barwnik nie zostanie
menior Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 @sT3VE i jak dodanie GS cos wizualnie pomaga w domywaniu? Nie chcialbym lac byle lac
Rekomendowane odpowiedzi