Moderator psemo Opublikowano 23 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Spróbuj w takim razie na innej przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @psemo na Chrome problem nie występuje. Jest szansa poprawić działanie na Firefox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Witam, od jakiegoś czasu przychodzi mi na maila wiadomość od administratora o zablokowanym koncie, ponieważ były nieudane próby logowania i prośba o zmianę hasła i tzw. Przycisk, który przekierowuje na stronę jego zmiany. Pytanie do administratora czy miało coś takiego miejsce, czy może to próba wyłudzenia hasła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Listopada 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @skleja, w wolnym czasie przysiądę do tego. @GLOSSY CAR, nie widzę w PA prób logowania z podejrzanych adresów IP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Dzięki za odp. A czy dzisiaj były wysyłane do mnie wiadomości na maila, bo dostałem dwie, że moje konto zostało zablokowane z powodu nieudanej próby logowania, w tym jedna celowo spowodowana przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raafal91 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Do mnie też przychodzą takie wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Czy ktoś wie co z kalendarzami na przyszły rok? Termin przesyłania zdjęć minął początkiem listopada i temat umarł. W temacie o kalendarzach Michał pytał już organizatora i mimo że na forum się loguje, to odpowiedzi brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Grudnia 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @Lotek900 z tego co mi wiadomo jest w trakcie projektowania. @AG80 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Panowie sytuacja losowa, prace w polowie zrobione. Jak nie uporam się w najbliższych dniach z problemem to temat być może anulujemy, albo będzie z poślizgiem. Przepraszam, ale sytuacja awaryjna. Dam znać w najbliższych dniach co i jak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Administrator , czy jest możliwość dodania przycisku "pierwszy nieprzeczytany post"? Lub po kliknięciu na wątek, forum niech przenosi do takiego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Saczi, wszystko jest dostępne w opcjach - https://kosmetykaaut.pl/settings/links/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 heja zobaczcie proszę ten topik: https://invisioncommunity.com/forums/topic/459118-ios-photos-are-uploaded-upside-down/ Niby pisze że wina ios ale u mnie z androida (samsung, xiaomi) foty obraca jak chce. Jest kilka opcji w setupie, które mogą sytuację poprawić. Pewnie można też jakiś edytor wtyczkę doinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @analyzator tez ostatnio wrzucałem zdjęcia i mi jedno zdjęcie skutecznie odwracało. Mam IOS. Edytowałem zdjęcie w wbudowanym edytorze zdjęć w iOS i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Myślę, że problem wynika z tego, że zdjęcia są zrobione "do góry nogami" i galerie na smartfonach domyślnie obracają je aby wyświetlaly się poprawnie. Po uploadzie na forum zdjęcie wraca do swojej oryginalnej postaci i jest do góry nogami. Można temu zaradzić edytując zdjęcie na swoim sprzęcie i permanentnie je obrócić bądź zacząć poprawnie obracać aparat do zdjęcia...Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Korzystając z aktywności w tym temacie. Przypomnę o konkursach PSB i W&W. @krd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Faktycznie ściągnięcie na dysk i ponowne zapisanie w edytorze rozwiązuje problem ale to "głupieg robota". Zdjęcia są poprawnie wyświetlane na pc, w photos.google, w apce galerii i gogole i telefonu. Tylko forum nie umie Poniżej próba. Zdjęcia zrobione czterech różnych pozycjach telefonu. @analyzator Istatnie jak widać obrócone. To była pozycja z przyciskami telefonu po lewej. Z przyciskami po prawej wyszło tym razem okej. Zawsze tak robię zdjęcia. Te poniżej robione w ten sposób. Nie kumam o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Dlaczego są kasowane wpisy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 10 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 16 minut temu, zwirek03 napisał: Dlaczego są kasowane wpisy ?? Tematy polityczny zostawiamy na boku. Regulamin forum punkt 9. Zabrania poruszania tematów politycznych na łamach forum. Odetnijmy sie od tego i cieszmy sie czystymi autami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 W dniu 9.01.2022 o 12:31, KUBA46 napisał: Korzystając z aktywności w tym temacie. Przypomnę o konkursach PSB i W&W. @krd Już są. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Czy istnieje na forum jakiś odpowiedni dział gdzie mógłbym umieścić relacje z napraw mechaniczno/blacharskich i tuningu auta? Niewiele było by to związane z detailingiem niestety ale myśle kogoś mogło by zainteresować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, DaV napisał: Czy istnieje na forum jakiś odpowiedni dział gdzie mógłbym umieścić relacje z napraw mechaniczno/blacharskich i tuningu auta? Niewiele było by to związane z detailingiem niestety ale myśle kogoś mogło by zainteresować. Mój pieszczoch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Cytat Regulamin działu "Mój pieszczoch" W dziale"Mój pieszczoch" możecie prowadzić dziennik, blog opisujący bieżącą pielęgnację swoich aut. Proponujemy zacząć od relacji w działach PSB lub W&W a następnie kontynuować w dziale "Mój pieszczoch" - wtedy wpis zaczynamy od linku do relacji (nie jest to warunek konieczny) Oto kilka prostych , reguł działu xyz, bardzo prosimy o trzymanie się niżej przedstawionych podpunktów , ułatwi to przeglądanie nie tylko Tobie a Wszystkim użytkownikom naszego forum : 1. Wymagamy aby każda relacja składała się minimum z 5 zdjęć w wymaganej przez forum rozdzielczości, dodanych na dedykowany serwer. 2. Relacja w głównej mierze musi dotyczyć pielęgnacji Waszych samochodów. Nie wrzucamy relacji z tuningu,napraw mechanicznych, itp. 3. Wymagamy minimalnego opisu relacji , relacje zawierające same zdjęcia będą usuwane. 4. Wymagamy spisu/listy użytych środków , dopuszczamy również możliwość umieszczania zdjęć produktów w relacji. 5. W każdym temacie przedstawiamy prace dotyczące jednego pojazdu , który możemy aktualizować o kolejne wpisy/relacje. 6. Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia lub przesunięcia relacji jeżeli Wg.Administratora lub Moderatorów nie będzie spełniało kryteriów ( Zostaniesz o tym fakcie powiadomiony poprzez Prywatną Wiadomość ) 7. Prosimy również o zachowanie takiej formy nazywania tematów Temat: Marka/model, kolor oraz ew. rocznik Opis: dowolny tekst Nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, DaV napisał: Nie bardzo To jak z konaerwa turystyczną, "możesz zjeść ja w domu, oni tego nie sprawdzają " 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 W dniu 29.01.2022 o 07:56, DaV napisał: Czy istnieje na forum jakiś odpowiedni dział gdzie mógłbym umieścić relacje z napraw mechaniczno/blacharskich i tuningu auta? Niewiele było by to związane z detailingiem niestety ale myśle kogoś mogło by zainteresować. Masz moją akredytacje - wrzucaj do "Mój pieszczoch". Zakładam, że po odbudowie samochodu aspekt detailingowy też się tam pojawi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Taki widok zastałem przed chwilą. Też tak macie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi