KUBA46 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @NEOXAL EUROPE chyba ktoś tu jest za bardzo przewrażliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Inaczej byś napisał jakby to był Twój produkt , a ktoś opisał Twoich klientów jako "barany" ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @powalla napisałbym to samo. Źle odczytujecie intencje @xadamx. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 17 Października 2021 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 11 godzin temu, KUBA46 napisał: @NEOXAL EUROPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 10 godzin temu, KUBA46 napisał: @powalla napisałbym to samo. Źle odczytujecie intencje @xadamx. Jedni są synonimami "baranów podążających za stadem" a zarazem inni synoniami plandek na aucie marki Żuk pozdro Kuba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 17 Października 2021 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 19 godzin temu, KUBA46 napisał: @powalla napisałbym to samo. Źle odczytujecie intencje @xadamx. Widzisz Kolego, gdyby chodziło o hejt produktu, mógłbym się zgodzić. Różnie bywa, bywa i tak. Ale tu chodzi o obrażanie naszych Klientów. A temu się będę zawsze sprzeciwiał. Grzegorz z Neoxal-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Post xadamx jest tak absurdalny ze trudno odczytać i co chodzi. Moze kolega wcześnie zaczął weekend i nie wyłączył internetu 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 2 godziny temu, NEOXAL EUROPE napisał: Konkurencja nie zawsze jest uczciwa i MPS-ów* nie brakuje. * MPS mały pryszczaty skurrysynek. Ochłoń, przeczytaj na spokojnie o co chodziło i wróć do tematu. Taka wypowiedź z ust przedstawiciela marki nie jest zbyt smaczna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 @NEOXAL EUROPE 3 wdechy i spacer.Ja rozumiem o co chodziło OPowi i nie widzę tu żadnego zamiaru obrażania kogokolwiek. Są to zwykłe śmieszki wśród ludzi znających się z forum. Większą szkodę marce robisz samemu wszczynając tu jakieś niepotrzebne dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 17 Października 2021 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Rozumiem i ja. To takie śmieszki. Tylko dlaczego czyimś kosztem. Grzegorz z Neoxal-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Czy dowiem się tutaj dlaczego moje dwa ostatnie posty z działu Twój arsenał zostały usunięte bez żadnej informacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 @KrzysiekT5 A czego dotyczyły Twoje posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 A dlaczego moje posty zostały usunięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 @D@ViDniech się administracja wypowie bo czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 W dniu 17.10.2021 o 13:40, NEOXAL EUROPE napisał: Rozumiem i ja. To takie śmieszki. Tylko dlaczego czyimś kosztem. Grzegorz z Neoxal-u Przepraszam jeśli poczułeś, że uraziłem markę. Nie to było celem. Celem była tylko i wyłącznie dobra zabawa polegająca na wyróżnieniu w jakiś sposób, zabawny sposób, osób które nagle masowo zaczynają kupować jakiś produkt. Na forum co jakiś czas, zdarza się sytuacja, że coś nagle staje się modne i masowo kupowane. W tym momencie akurat szampon Neoxala "był na tapecie". Wspomniana sprawa "baranów" wynikała tylko i wyłącznie z tego wątku: być może nie znałeś powyższego i dlatego błędnie odczytałeś moje intencje. Nie mam nic do marki Neoxal. Nie jestem przedstawicielem jakiejkolwiek konkurencji. Nawet nie mam kanału na YT aby przedstawiać jakiekolwiek produkty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Tak, tak, przyznam się JA JESTEM PREKURSOREM tekstów "owczy pęd", "stado baranów", "jak barany, jeden za drugim" A zaczęło się to od kupowania latarki inspekcyjnej ROOKS, którą sam kupiłem Myślę, że temat wyczerpany. Pora skończyć te dywagacje. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 @alexander.p co gdzie jak kiedy. Będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 20 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 14 godzin temu, KrzysiekT5 napisał: Czy dowiem się tutaj dlaczego moje dwa ostatnie posty z działu Twój arsenał zostały usunięte bez żadnej informacji? Oba Twoje posty nie były związane z działem "Twój arsenał" dlatego zostały usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 6 godzin temu, BiałyGTi napisał: @alexander.p co gdzie jak kiedy. Będzie łatwiej Pisałem czy nie pisałem.. pewnie nie na temat wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 20 Października 2021 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 15 godzin temu, xadamx napisał: Przepraszam jeśli poczułeś, że uraziłem markę. Nie to było celem. Celem była tylko i wyłącznie dobra zabawa polegająca na wyróżnieniu w jakiś sposób, zabawny sposób, osób które nagle masowo zaczynają kupować jakiś produkt. Na forum co jakiś czas, zdarza się sytuacja, że coś nagle staje się modne i masowo kupowane. W tym momencie akurat szampon Neoxala "był na tapecie". Wspomniana sprawa "baranów" wynikała tylko i wyłącznie z tego wątku: być może nie znałeś powyższego i dlatego błędnie odczytałeś moje intencje. Nie mam nic do marki Neoxal. Nie jestem przedstawicielem jakiejkolwiek konkurencji. Nawet nie mam kanału na YT aby przedstawiać jakiekolwiek produkty. Pozdrawiam Witam, Dziękuję za wyjaśnienie. Proszę wybaczyć jeśli byłem zbyt szorstki. Moja reakcja to sprzeciw wobec ewentualnym próbom dyskryminacji Klientów Neoxal-u. Po zapoznaniu się z wyjaśnieniem, przyznaję że była nadwyraz przesadzona. Serdecznie pozdrawiam, Grzegorz z Neoxal-u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Nie mogę znaleźć opcji Wyloguj w mobilnej wersji forum. Ktoś podpowie gdzie jej szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 23 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @skleja Wchodzisz w menu (prawy górny róg) i na samym dole jest „wyloguj” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @psemowłaśnie tej opcji nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 23 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @skleja przesuń palcem w górę wyloguj jest pod "oznacz witrynę jako przeczytana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 @Streat Menu nie chce się przesunąć. Używam Firefoxa 94.1.2 (Build #2015844587). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi