Strus Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 To Ty chyba mało psikaczy przerobiłeś. 2 dni podchodzi pod mistrzostwo świata. Tyle ze misty od ADBL się nawet nie zbliżają do 2 dni
smerf91 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Przerobiłem tego trochę i wiem co piszę.... Jak Ci śmierdzi w aucie to wiadomo że nie wytrzyma za długo. Mist od ADBL jak popsikasz na zawieszkę + dywaniki o 2 dni trzyma. SG aplikując tylko na dywaniki trzyma 1 dzień.
Strus Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ja nie trawię zawieszek. Nie lubię jak coś się majta w aucie
analyzator Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Kupiłem kiedyś K2 truskawkowy, deocar. Psiknięty pod dywaniki 2-3 dni spokojnie to widzę, że w ekstra lidze. Coronado w focusie trzeci miesiąc leci. Zregulowany na minimum i przy wsiadaniu pachnie aż za mocno. Już słabnie.
daniel87 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 A zapachy Foen, używał ktoś może szczególnie green tea
Moderator Streat Opublikowano 11 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 To ja dodam cos od siebie kiedys w sklepie kupiłem takie o to zapachy:https://cleanbox.pl/pl/p/KALA-CHANTI-Olejek-zapachowy-silny-odswiezacz-HIT-500ml/2068?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=8098092593&gclid=Cj0KCQiAgebwBRDnARIsAE3eZjRGJeAceq_1EwiyjQdnjVuWkYRH6CsRaeSXUxCGim1HiGMsmLHB9icaAnIZEALw_wcB Fajnie akurat bo moglem wszystkich powąchać i co moge powiedzieć to zapach "WINOGRON KIWI" pachnie niemalże identycznie jak morrning dew a w bagażniku jak zaaplikowałem to albo moj głupi umysł albo nie wiem co ale dobre kilka miesiecy to czułem w domu mam jeszcze "EGZOTYCZNE LICZI" mega słodkie i "CHANTI DELICE" takie ala perfumy słodkie ten akurat lubie Jak chccie to moge zrobić mały test jak długo sie utrzymuje ten zapach ale naprawde dawał rade z tego co pamietam
slav Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 U mnie Aruba (piżmo) od ProElite też spokojnie dwa dni trzyma. Mi ten zapach odpowiada i mojej Pani też się podoba.
Strus Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 9 godzin temu, analyzator napisał: Kupiłem kiedyś K2 truskawkowy, deocar. Psiknięty pod dywaniki 2-3 dni spokojnie to widzę, że w ekstra lidze. Bo K2 psikane akurat mają naprawdę dobrą trwałość. A przynajmniej K2 Fahren. W sumie to dzięki że mi o tym przypomniałeś @Streat u mnie Kala w aucie nie bardzo się trzymała. Natomiast w domu jest bardzo przyzwoicie.
mat06 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 A macie może jakiś odpowiednik dla Dr. Marcus Senso Deluxe? Chodzi o dobrze wyglądające opakowanie, bo niestety większość zapachów na rynku pozostawia w tej kwestii wiele do życzenia. Wielkość podobna, żeby mieścił się w cup holderze
analyzator Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @Strus tak się składa że mam akurat również K2 fahren. Dzięki że mi przypomniałeś :---) 1
Moderator Domel Opublikowano 19 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 Super, są już zapachy ADBL w 200ml Które byście polecili ? Znam tylko ciasteczkowy
kamil598 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 @Domel SSW super pachnie 1
daniel87 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 Też chyba skuszę sie na QD1, aczkolwiek czekam na zapach IQD LE...dla mnie super i mooooze kiedyś się doczekam
MMCzysci Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 QD1 bardzo przyjemnie pachnie, zgadzam się.@ADBL a może kiedyś zapach o aromacie Snowballa, hm ? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
lodowa Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 A ja mysle o snowball... ponoc wisienka
D@ViD Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 2 godziny temu, daniel87 napisał: Też chyba skuszę sie na QD1, aczkolwiek czekam na zapach IQD LE...dla mnie super i mooooze kiedyś się doczekam a wiesz ze ADBL ma perfumy do auta ADBL SPIRITS ? i jeden z nich ma zapach w 90% zbliżony do IQD LE
daniel87 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 @david2888 wiem, tylko jakoś do mnie nie przemawia
lukasz_byd Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ja pewnie już pisałem ale mam jakieś stare płatki zapachowe od Gliptone (Leather aroma pad) + buteleczka z kawałkiem skory od ColourLock. Nie odświeżam tego już, nie zmieniam bo mam skóre Nappa która sama z siebie ładnie pachnie. Ale nie ma nic lepszego niż zapach nowego auta lub po prostu brak zapachu. U mnie też jest jonizator, który jak rozumiem 'zjadalby' zapachy ? Przecież to chemia, którą wdychamy. Przy aplikacji powłok czy innych ubieracie masczki, rękawiczki a tutaj wkładacie w kratke jakiś zapach. Kurcze. Dziwne. Owszem, mam jakąś perfuma na ciało (dla człowieka) i to też chemia tak jak i płyn do mycia. Ale... Nie wolicie po prostu zapachu świeżości czyli brak zapachu? 1
Maciej WTN Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 W dniu 11.01.2020 o 09:45, daniel87 napisał: A zapachy Foen, używał ktoś może szczególnie green tea Ja uzywałem dwa z nich Boss i Black. Bardzo dobre psikacze, fajne nuty zapachowe, dobrze skomponowane, nie leca taniościa odświeżaczy. Trwałość hmm... wg mnie jak na psikacze to spoko. Instrukacja pisze o tym zeby na początku przez 7 dni dosc obficie opryskiwać, a później wystarczy raz w tygodniu aby zapach sie utrzymywał Podsumowując polecam.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 22 godziny temu, daniel87 napisał: Też chyba skuszę sie na QD1, aczkolwiek czekam na zapach IQD LE...dla mnie super i mooooze kiedyś się doczekam sprawdz perfumy desire z naszej serii spirits :).
Moderator psemo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 2 godziny temu, lukasz_byd napisał: Ale nie ma nic lepszego niż zapach nowego auta lub po prostu brak zapachu. Popieram w 100% 2 godziny temu, lukasz_byd napisał: Nie wolicie po prostu zapachu świeżości czyli brak zapachu? Zdecydowanie tak. Nie używam dressingów wewnętrznych z nachalnymi zapachami.
Moderator Streat Opublikowano 20 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 @lukasz_byd zapach nowego auta jest w nowych autach a takie juz kilkuletnie nie maja tego zapachu osobiscie lubie miec neutralne zapachy w aucie i nie psikam tymi odświeżaczami bo dla mnei one pachną albo zbyt intensywanie albo po chwili znikają, ja od dłuzeszego czasu jestem fanem firmy cesar która robi zapachowe ludziki, one na początku pachną dość intensywanie ale z czasem jest taka fajna nutka zapachowa
kaka17ab Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Powiedzcie czy lepsze odświeżacze w sprayu typu adbl magic mist czy jakieś zawieszki, ludziki? chodzi mi o trwałość zapachu, bo np. taka zawieszka pachnie 2-3 tygodnie, a odświeżacz w sprayu jak psiknę co 3,4dni to 500ml butelki starczy mi na dłużej drugie pytanie czy testował ktoś ADBL ODOUR DESTROYER? jakie opinie?
czyzu6491 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 W dniu 11.01.2020 o 09:45, daniel87 napisał: A zapachy Foen, używał ktoś może szczególnie green tea Od kilku dni psikam green tea w różnych samochodach i swoim również. Polecam psikać na wyjściu z auta i zostawić na noc, początkowo zapach intensywny o delikatnie chemicznej nucie cytrusowej. Po otworzeniu auta następnego dnia nie nachalny zapach cytrusów, bardzo świeży i zapraszając ludzi wrażliwych na zapachy i ze skłonnościami do mdłości nikt nie narzekał. Narazie mogę polecić i czaje sie na aqua 1
Rekomendowane odpowiedzi