Lukaso Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 Mi coś pralka szwankuje ostatnio bo i w jeleniu i adbl tak bez rewelacji z miękkością i puszystością. Ale co tam się może zepsuć jak działa i przed moim praniem robiłem płukanie pralki specjalnym płynem...
powerf Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 @Lukaso Pralka wg mnie nie ma nic do tego.
V1RU$ Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 38 minut temu, Lukaso napisał: Mi coś pralka szwankuje ostatnio bo i w jeleniu i adbl tak bez rewelacji z miękkością i puszystością. Ale co tam się może zepsuć jak działa i przed moim praniem robiłem płukanie pralki specjalnym płynem... Płukałeś czy odkamieniałeś na programie z najwyższą temperatura ? Aby ten płyn zrobił robotę musisz zrobić to na programie z najwyższą temp. Generalnie pralka nie ma nic do tego. Może woda bardzo twarda ? Daj ocet do płukania.
Lukaso Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2020 Ocet oczywiście jest zawsze i obowiązkowo, temp była 60°C bo takie było plecenie na pudełku płynu do czyszczenia pralki.
Lukaso Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Drugi raz podszedłem do tematu czesania mikrofibr szczotką dla psów i gdzie za pierwszym razem jakoś mi to nie podeszło nie wiedzieć czemu, teraz będę czesał zawsze takie mizianie robi świetną robotę
Marcin Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 ile tego octu lejecie do pojemnika na płyn do płukania i jakiego % ? czy ocet nie uszkodzi pralki ?
powerf Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Marcin W przegródce na płyn do płukania w pralce masz zwykle znacznik MAX - ja leję octu tyle, aby jego poziom był prawie na kresce Max, minimalnie mniej. Ocet w takim stężeniu pralki nie uszkodzi, a nawet pomoże - regularne jego stosowanie chroni przed nadmiernym osadzaniem się kamienia w pralce. 1
Pioter83 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Cześć, Ten się na da?, jest inny nic polecacie ale taki mam.
D@ViD Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 2 godziny temu, Pioter83 napisał: Cześć, Ten się na da?, jest inny nic polecacie ale taki mam. Jest ok 1
Lukaso Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 W ilu stopniach pierzecie? Leci ktoś 60°C z większym doświadczeniem, nic się nie dzieje z lepszymi fibrami?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Października 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 40 stopni i wirowanie 800-1000 ostatnio do domu kupilem suszarkę i to był strzał w 10 nawet stare fibry odzyskały puszystość a o ręcznikach do wycierania nawet nie wspominam bo sa jak nowe. Oczywiscie ubrania tez sa całkiem inne i w zapachu i w dotyku lmoge śmiało polecić suszarkę bo to genialny wynalazek 2
alexander.p Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Hehe suszarkę mam i ja od niedawna. Rewelka. Szmatki jak nowe po godzinie :)Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
smerf91 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Ja od niedawna też mam pralko-suszarkę ale się bałem suszyć ... W takim razie następne biorę z suszeniem
PPatryk Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Jaki program w suszarce ustawiacie? Mam wrażenie, że ręczniki zwykłe łazienkowe są po suszarce mniej miękkie..
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Października 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 @smerf91 nie wiem jak z pralko suszarka bo czytalem ze one susza duza temperatura i nie wiem jak to na fibry zadziała. 2 godziny temu, PPatryk napisał: Jaki program w suszarce ustawiacie W moim przypadku uzywam programu Mieszane
AudiBlask Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 Używacie suszarek z pompą ciepła czy zwykłych bębnowych? W sumie przydało by się takie urządzenie w domu
D@ViD Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 14 minut temu, AudiBlask napisał: Używacie suszarek z pompą ciepła czy zwykłych bębnowych? Jeszcze nie kupiłem suszarki, ale dużo czytałem i sięgałem opinii serwisantów AGD - kupować tylko z pompą ciepła 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Października 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 18 minut temu, AudiBlask napisał: Używacie suszarek z pompą ciepła czy zwykłych z pompa ciepła 2
tryhp3 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2020 Czy używał ktoś płynu do praniu marki PureLuck?
smerf91 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Używał już ktoś Good Stuff microfiber wash i ma porównanie do SG Enzyme microfiber wash? SG mi się już kończy, a jestem zadowolony więc więc pytanie czy zmieniać? Osobiście robię mix SG + Jeleń i wychodzi elegancko 1
D@ViD Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 44 minuty temu, smerf91 napisał: Używał już ktoś Good Stuff microfiber wash i ma porównanie do SG Enzyme microfiber wash? SG mi się już kończy, a jestem zadowolony więc więc pytanie czy zmieniać? Osobiście robię mix SG + Jeleń i wychodzi elegancko Kupiłem na test GS 0.5l i powiem, że jestem równie dobrze zadowolony jak z SG warto spróbować i samemu się przekonać 1
Grzechu23 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 @smerf91 mam dokładnie tak samo. Kończy mi sie butelka SG, ale już wiem że spróbuje Good Stuff. Czekam tylko na nowe opakowania od GS w pojemności 2L *foto tylko dla podglądu 1 1
V1RU$ Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Godzinę temu, smerf91 napisał: Używał już ktoś Good Stuff microfiber wash i ma porównanie do SG Enzyme microfiber wash? SG mi się już kończy, a jestem zadowolony więc więc pytanie czy zmieniać? Osobiście robię mix SG + Jeleń i wychodzi elegancko Używam, kupiłem w ciemno 5 litrów. Robi robotę równie dobrze jak SG (miałem wcześniej). Więc możesz brać. 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Listopada 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 @Grzechu23 w przyszłym tygodniu powinny być już dostępne. Produkty, które wymagają butelki dostaną też na start małą premię 3
Moderator Streat Opublikowano 10 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 5 godzin temu, Good Stuff napisał: Produkty, które wymagają butelki dostaną też na start małą premię uuu cos wiecej o tej "premii"
Rekomendowane odpowiedzi