Gozdziu23 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 W dniu 24.01.2020 o 23:42, Domel napisał: Ktoś z forum sie załapał ? Ponoć wyprzedano wszystkie sztuki w 20 minut to jest to samo co restorer FX, tyło łatwiejszy w aplikacji. Generalnie może stać 30 dni ale w lodówce, później w kosz. Fajnie działa, najlepiej na stare lakiery akrylowe, lub te które juz nie da sie spolerować, to zwyczajny "nowy" klar tylko kładzony przez szmatke. Po utwardzeniu mozna normalnie szlifować i i polerować. Generlanie ma to swoje zastosowania jak mowie do starych akryli i pojazdów gdzie lakiery jest mało, jak znalazł. Myślę że najbardziej to produkt do starych starych kolekcjonerkich pojazdów, lub szbkich akcji z akrylami za dobrą monete, raczej dla biznesu niż użytkowników indywidualnych. Tylko jest jedno "ale", nie będzie to dostępne na szeroką skale NIGDY, czemu ? Już tłumacze znajdujący się tam rozpuszczalnik, niestety jest zabroniony wszędzie oprócz Ameryki, przez co nawet restorerFX firma już pracująca ,musiała zaprzestać ściągania produktu i zmuszona została do zamknięcia biznesu i tu podobno jest ten sam rozpuszczalnik. Także tak Ktoś tam czasem ściągnie może kilka sztuk, P.Szkatuła pewnie też przy zamówieniu opti z USA ale nigdy tego nei ściągną w dużej meirze. Nie mówie już co ten rozpuszczalnik powoduje w płucach ale to chyba oczywiste 1
Tomas-sg Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2020 Gyeon wchodzi do świata mody Czapeczki, bluzy, kurtki, skarpetki
QuaresmaR7 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ktoś już testował nowość od Softu99 Bazooke?
Moderator Domel Opublikowano 31 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Teraz, QuaresmaR7 napisał: Ktoś już testował nowość od Softu99 Bazooke? Sprawdź dział Soft99 ;) wysyłka dopiero ruszyła ;)
QuaresmaR7 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 @Domel Myślałem, że ktoś już ma bo na allegro jest dostępny 1
doniek77 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Ciekawe jaka cena Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lutego 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 W dniu 31.01.2020 o 10:42, QuaresmaR7 napisał: Ktoś już testował nowość od Softu99 Bazooke? Dzisiaj zrobiłem mały test efekty hydrofobowego na lakierze niczym nie zabezpieczonym: - spryskanie mokrego lakieru - przetarcie fibra "byle jak" - spłukanie Efekt: - efekt hydro mocniejszy niż w przypadku Gyeon Wet Coat (zaaplikowanego w ten sam sposób) - na szybach widać że coś jest ale efekt słabszy niż na lakierze Nie wiem czy na idealnych lakierach nie pozostawi żadnych smug itp...
b0l5 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 @doniek77 widziałem już coś takiego na YT.Na allegro sporo tego jest jak wpiszesz. Ceny różne.
MarBi Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Godzinę temu, doniek77 napisał: Ciekawe jaka cena Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka @doniek77 cena 41,99zł za parę
DZIADZIA Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Ja mam za darmo, Januszowe 5 1 3
Bare Shine Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 @rygryss w takim razie kradne pomysl i nie bedzie az tak szkoda jak sie je zapomni wyciagnac i przejedzie
pablo15005 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 @Bare Shine jak zapomnisz to poczujesz opor, zapomnialem i sobie przypomnialem jak nie chcial ruszyć
Bare Shine Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 @pablo15005 pytanie ile takich podejsc to wytrzyma
Pietras Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Podobno jak coś jest głupie, ale działa to wcale nie jest głupie
QuaresmaR7 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 @rygryss O widziałeeś, bardzo dobra robota
V1RU$ Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 W dniu 3.02.2020 o 14:32, rygryss napisał: Wiaderko po serniku i ogień Jaki sernik W sumie mam kilka - muszę ogarnąć twój patencik.
Fredi88 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 41 minut temu, rygryss napisał: Najsłynniejszy Twój Ulubiony To teraz tylko czekać aż zostaną partnerem forum 4
ghost Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 Meguiar's również uległ modzie i całe linie "ceramic" muszą być w ofercie. Tylko dlaczego często powielają typy produktów: Hybrid Ceramic Liquid Wax https://www.meguiars.com/automotive/products/meguiar-s-hybrid-ceramic-liquid-wax-long-lasting-ceramic-protection-easy-use M27 Hybrid Ceramic Sealant (Professional Products) https://www.meguiars.com/professional/products/meguiar-s-m27-hybrid-ceramic-sealant-si02-ceramic-paint-sealant-m2716-16-oz
CarlosBlack Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 @rygryss bez urazy, to akurat "gadżet" który jak mało który "ja" uważam, że naprawdę daje radę. marki swojego nie podam... bo nie znam kupiony od "partnera forum" ale drogi nie było. domowe zamienniki absolutnie nie dają rady na regularne użytkowanie.
DZIADZIA Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 @CarlosBlack , możliwe, ale ja nie mam z tym problemu i tak wjeżdżam na najazdy jak myję A to wrzuciłem jakby komuś było szkoda kasy, nie jest to tania sprawa, a tak naprawdę gadget zbędny jak dla mnie. Mam też zakupiony w sklepie i leży
Moderator Streat Opublikowano 5 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 @ghost bo teraz jak nie ma w nawzwie "ceramic" to nikt do reki nie bierze bo to badziew a wszystkie "ceramic" sa fajne i cacy osobiscie nie mam nic przeciwko takiej modzie ale no robi sie tego za duzo
Rekomendowane odpowiedzi