Moderator Domel Opublikowano 22 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 4 minuty temu, smerf91 napisał: Panowie @AreK @mx_nowicki @ADBL co to za woski Na licytację #DetailingShow
Zdroja0 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 czym się różni nowy VRG że taka świetna maszyna?
Birkhof Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 czym się różni nowy VRG że taka świetna maszyna?W zasadzie zero drgań - ja mialem pierwszy raz w życiu maszyny w rekach i 15-stka flexa w porównaniu do nowego vrg to telepawka ;) od razu poczulem do niej milosc.Jest takze cicha w pracy - na pewno bardziej od starej bo stojac przy nowej slyszalem stara pracujaca 5m dalej a stojac przy starej nie slyszalem nowej, a tylko starą.Można go prowadzić w sumie jedną ręką ;) 1
smerf91 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 3 godziny temu, Domel napisał: Na licytację #DetailingShow To wiem ale czy co to i czy będzie w sprzedaży ogólnej
D@ViD Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 @smerf91 raczej nie będzie. Limited edition na ta imprezę no i na licytacje. Poszło chyba za 400zl jak dobrze pamiętam. Oglądałem te woski i wachalem.... Zapachy z gamy dodo, Zymol... Takie smaczki 1
Moderator Domel Opublikowano 22 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 3 godziny temu, smerf91 napisał: To wiem ale czy co to i czy będzie w sprzedaży ogólnej Trzymajcie rękę na pulsie, a kto wie, kto wie 1
Funky Witch Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 8 godzin temu, smerf91 napisał: @Funky Witch Ta wersja Amuleta QW jest tylko na wydarzenie czy już taki zostanie? To jest produkt finalny. 7 godzin temu, MaciekB napisał: @Funky Witch jaki zapach ma ten Amulet? Hmmm.... Charakterystyczny chemiczny. Po każdym dodaniu zapachu inne właściwości nie były takie jak oczekiwania. 1
Moderator Domel Opublikowano 23 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 10 godzin temu, Funky Witch napisał: Charakterystyczny chemiczny. Takie perfumowane colli
rapmen93 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Woski specjalnie wymieszane na licytację i tu się wszystko zgadza . Czy będą w ogólnej sprzedaży... Może ten temat zostawmy na później 1 1
Bitek Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Mega fajne wykończenie produktów z logo producenta w takiej formie jak jest w Work Staf, mega się to prezentuje Ciekaw jestem padów i szczotek do felg.
D@ViD Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 @Bitek na Detailing Show pokazali szczotki i pad do mycia felg. Szczotka bardzo delikatne włosie. Idealna do bieżącej pielęgnacji felg, ale "grubas" nie każdemu wejdzie w pomiędzy felge a tarcze, szkoda Za to rekawica do felg to mistrzostwo jak to leży na dłoni
Syrio Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 @david2888 ta rękawica to felg mnie interesuje, ciesze się że masz pozytywna opinie. Generalnie uważam ze nowości od good/work stuff robią na mnie pozytywne wrażenie. Przemyślane produkty, każdy nowy jest po coś i rozsądnie uzupełnienia portfel. No i jakość do ceny znakomita.
Gozdziu23 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 O wiele fajniejszy bajer niż iBird
Administrator AreK Opublikowano 30 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 2 godziny temu, Gozdziu23 napisał: O wiele fajniejszy bajer niż iBird Czas pokaże . Jak każdy sprzęt ma swoje wady i zalety. Testy pokazują, że jest świetna . 2 skoki DA plus rotacja i to wszystko na „szybkozłączkę” Wg zapowiedzi Flex, dostępna będzie od 42 tygodnia tego roku. Czyli za chwilke. Cena? Hmmmm , mocno konkurencyjna dla iBirda.
Birkhof Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 43 minuty temu, AreK napisał: Czas pokaże . Jak każdy sprzęt ma swoje wady i zalety. Testy pokazują, że jest świetna . 2 skoki DA plus rotacja i to wszystko na „szybkozłączkę” Wg zapowiedzi Flex, dostępna będzie od 42 tygodnia tego roku. Czyli za chwilke. Cena? Hmmmm , mocno konkurencyjna dla iBirda. W DE cos kolo 235 Eur EDIT: jednak coś pomieszałem cena to prawdopodobnie 430 eur: https://www.waschhelden.de/Flex-Polishflex-PXE-80-100-EC-25-Akku-Mini-Poliermaschine-Set@Tomas22 skucha 230 to sama maszyna goła: https://www.carparts.koeln/FLEX-Akku-Polierer-PXE-80-108-EC-25-Ah_1
Tomas-sg Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 11 minut temu, Birkhof napisał: W DE cos kolo 235 Eur Wow jeśli to prawda to jest mega zaje @Birkhof i tak atrakcyjna. Nie widziałem całego filmiku. Jest opcja pracy na prądzie ?
Administrator AreK Opublikowano 30 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 58 minut temu, Birkhof napisał: 230 to sama maszyna goła Aku i ładowarkę kupujesz raz i masz do wszystkich elektronarzędzi Flex. Jak już będziesz miał taki zestaw to później wystarczy kupić samo body.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Września 2019 Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Nie uważacie że jest za duża ?
Kostek88 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 1 godzinę temu, CAR CRAZY napisał: Nie uważacie że jest za duża ? No przecież to jest wielkości LH75 a nie ibrida
Gozdziu23 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 będą flex sonax day-e to sie czlowiek pobawi ocenii, tak wyglada fajnie, z tymi gołymi maszynami to bym tak nie rzucał, bo mam swojego duala aku rok i te baterie to tak niby trzymają, ale czuć moc jak weźmie się nową nieużywaną bateryjke. Coś czuje ze za rok to będe łdował co element, bo niby na 4 kreski wkładam do ładowarki a tu pokazuje 15 minut ładowania, albo przez noc bateria potrafi spasć do wyzej wymienionego stanu Odcięcie ostatniego biegu to jest trochę strzał w kolano, nawet wykończenie idzie już wolniej, finalnie maszyna ok, ciekawe jak bedzie to rozwiązane w tym mniejszym bracie, również ciekawii mnie trwałość guziczków od zwiększania obrotów
Arkeolowy Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 Oby zrobili wersje na kabel..
xadamx Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 Miałem okazję popracować chwilę podczas DS Flex-em XFE na aku i na kablu. Jako, że wykorzystuję urządzenia akumulatorowe (klucze, wkrętarki, zakrętarki), moje wstępne spostrzeżenia na temat tego urządzenia się potwierdziły. Coś co miałoby być jego zaletą (brak kabla) jest, dla mnie osobiście, jego największą wadą. O ile urządzenie jest w miarę wyważone to dłuższa praca z dużym akumulatorem to będzie katorga. Sam akumulator wywiera obciążenie na końcu maszyny, przez co cały czas trzeba się kontrolować aby się nie przechylała. Także waga kompletu maszyna + duży akumulator (bo przecież zakładanie małego mija się z celem) na dłuższym dystansie dla mnie wyklucza ten sprzęt. Druga sprawa to taka, że wersja akumulatorowa jest wyraźnie wolniejsza od sieciowej przez co miałem wrażenie, że ta 15 tnie podobnie do 9 (np. mojego Rollerka 9mm). Wrażenie to mogło być spotęgowane np. samą pastą, bo tymi nowymi Fareclami nie pracowałem jeszcze. Dlatego sama siła cięcia ? Dla mnie osobiście stawiam tutaj znak zapytania. Nie zmienia to faktu, że obroty są słabsze na aku. Podsumowując. Fajnie, że maszyny idą stronę akumulatorów ale to chyba jeszcze nie ten czas.
Administrator AreK Opublikowano 1 Października 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 14 minut temu, xadamx napisał: Miałem okazję popracować chwilę podczas DS Flex-em XFE na aku i na kablu. Myślę ,że stwierdzenie "przez chwilę" jest kluczowe w Twojej wypowiedzi. Fakt, maszyny są wolniejsze, Nie zgodzę się z opinią dot. trwałością aku, spadkiem wydajności itd po roku użytkowania. Nie zauważyłem tego we Flex'ie. Jesli tak jest to oddaj aku na serwis, zczytają parametry, cykle ładowania i zaradzą. Nieporęczność? Ciężki aku? Też się nie zgadzam. Popracuj dłużej i zobaczysz o ile jest łatwiej. Warto dłużej popracować określonym sprzętem i na podstawie tego wydawać opinię. 1 godzinę temu, Arkeolowy napisał: Oby zrobili wersje na kabel.. Wątpliwa sprawa. 2
Rekomendowane odpowiedzi