Sodol Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @MMCzysci Ja jak wstanę tak o 7 to wtedy mam ale zazwyczaj ogarniam sobie auto w niedziele i ciężko z tym zęby tak wstać
xadamx Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 W dniu 21.02.2020 o 13:46, Strus napisał: Auchan. 3 litry za 22 zeta. Dlatego pytam czy ktoś coś o nim wie Bierz. Będziesz zadowolony. Zdecydowanie po nim auto jakby lepiej wyglądało. Kiedyś kolega zastanawiał się czy nie woskowałem auta. Na pewno słabo się pieni - ja od niedawna dodaję do niego bubble maker. Przyjemny pomarańczowy zapach.
Bapko Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Sonax pomarańczowy o którym wyzej było pisane tez wnosi coś do wyglądu i fajnie się nim myje. Pamietam jak go używałem jeszcze zanim zaczalem moja przygodę z „detailingiem” i ludzie pytali co robiłem z samochodem bo bardzo ładnie się błyszczał po samym szamponie.
Strus Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @xadamx a jak z LSP ? Nie rusza nic ? Jak z zaburzeniem hydro ?
MMCzysci Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Chcę w prezencie kupić szampon komuś totalnie spoza świata detailingu, ważne żeby nie przysychal szybko na słońcu/nie zostawiał WS, no i żeby mył, wiadomo Wash and Posh czy coś innego? Cena trochę duża. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
xadamx Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Strus napisał: @xadamx a jak z LSP ? Nie rusza nic ? Jak z zaburzeniem hydro ? Ciężko mi powiedzieć, bo nie mam jeszcze auta które miałby zrobione i zabezpieczone czymkolwiek. A6, która ma Fusso od stycznia/luty była raptem 2x myta od tego momentu - więcej stoi jak jeździ. Ale w niej nie zauważyłem żeby osłabiało. Wg. zapewnień producenta jest bezpieczny dla wosków.
grzechum Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 A jest szampon, który dobrze się spieni w pianownicy? Piana, spłukanie, szampon, ręczne mycie i spłukanie. Pianownicą nałożyć i normalnie później myć? Tak chyba byłoby szybciej
D@ViD Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @grzechum Sonax Energy Foam Jest to aktywna piana mega wydajna i możesz również używać tego jako szampon tak jest w instrukcji nawet
Moderator Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 2 godziny temu, grzechum napisał: który dobrze się spieni w pianownicy? Pianownicy PA czy ręcznej. Sprecyzuj.
grzechum Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 PA. Musiałem ją dokupić, bo pianownica z zestawu do myjki była słaba, nie wiem czy to co z niej wychodziło można uznać za pianę.
Moderator Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 31 minut temu, grzechum napisał: PA. Musiałem ją dokupić, bo pianownica z zestawu do myjki była słaba, nie wiem czy to co z niej wychodziło można uznać za pianę. Są szampony które pięknie pienią się w ręcznej. Jest duża szansa, że w PA wypadną jeszcze lepiej
pLaYmAn Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Pany, polećcie proszę jakiś szampon z dobrym poślizgiem, który nie zmyje mi zbyt szybko naturala z auta. Tylko nie za 100 zl/buteleczka
lazzur Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @pLaYmAn nano z fx protect chyba bedzie spoko 1
pLaYmAn Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Mam go chyba, ale kiepsko się pieni i tak jakoś niespecjalnie mi podszedł szczerze mówiąc.
lazzur Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @pLaYmAn dla mnie np to czy sie szampon pieni czy nie ma male znaczenie, ale uzywam go na razie i nie widze tego co wlasnie niektore osoby mowia ze slabo sie pieni. To moze nano shampoo z kocha
Moderator Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 17 minut temu, pLaYmAn napisał: Pany, polećcie proszę jakiś szampon z dobrym poślizgiem, który nie zmyje mi zbyt szybko naturala z auta. Shiny Garage 1
daniel87 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @pLaYmAn @rygryss bardzo zachwalał poślizg. Tu całkiem spoko cena: https://samochodowekosmetyki.pl/produkt/6483/herrenfahrt-supreme-auto-bath-500ml 1
Grzechu23 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Pany, polećcie proszę jakiś szampon z dobrym poślizgiem, który nie zmyje mi zbyt szybko naturala z auta. Tylko nie za 100 zl/buteleczka Jak ma być mega poslizg i ogolnie spoko ekonomiczny nie za miliony monet to ode mnie propozycja BINDER Car Shampoo. 1
pLaYmAn Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzięki za pomoc! 32 minuty temu, Domel napisał: Shiny Garage Który dokładnie?
daniel87 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @pLaYmAn wedlug mojego skromnego doswiadczenia chodzi pewnie o sleek premium 2
daniel87 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zymol Titanium Wash. Ktoś z Was miał okazję używać?
Beny.rac Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 Panowie, Czy ten szampon daje rade ? SHINY GARAGE SLEEK PREMIUM SHAMPOO Sporo osob poleca ten : SHINY GARAGE SLEEK & BUBBLY SZAMPON Jednak nie posiada go sprzedawca u ktorego robie zamowienie. Czy te 2 szampony sa podobne do siebie ?
PPatryk Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Beny.rac z tego co pamiętam, to ten sam szampon, jedno to stara nazwa
Siergiej89 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 A który szampon będzie najlepszy do mycia na zewnątrz? Auto z powłoką FX protect vision coating. Nie chcę żeby szybko schnął.
Rekomendowane odpowiedzi